Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
301.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oradan bakmadım hocam eve gidince bakayım
  • 10 günlük ertelemenin sen rötuşlar olduğunu sanmıyorum. Dağıtım ve pazarlamayla alakalı bişeyler olabilir. Quantum Break killer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafia 3 nisan 26 da çıkmıyor beyler umutlanmayın boşuna:D

ben mayısta askere gidicem 26 nisanda çıksaydı kalan günlerimde oynar bitiririm dedik onada izin vermedi naughty dog sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

oyun 2014 ortasinda duyurulmus cikmasyla felan 2 sene yi bulacak hey masallah

Adamlar duyurduktan sonra geliştirmeye başlıyorlar.
  • Sonunda ön siparişi iptal edip fiyatı düşünce alacam...
  • vodafone arena gibi sürekli erteleniyor :D
  • Hayir tek harita yoktu onceki surumde

• Az önce Facebook'ta ertelendiğini okudum , 2 hafta yazıyordu IGN'de , doğru mudur
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Doğru, oyun 10 Mayıs'a ertelendi.

• arkadaşlar beta indirirken tek oyunculumu yoksa multiplayer mı indirdiniz.şimdi ben tek oyunculu indirdim betada uncharted 4 multiplayer yazıyor şimdi ben single mı multi mi oynuycam bu betayı

• Diğer oyunlar oynansın diye ertelendikçe ertelenen adam gibi oyun... =)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

arkadaşlar beta indirirken tek oyunculumu yoksa multiplayer mı indirdiniz.şimdi ben tek oyunculu indirdim betada uncharted 4 multiplayer yazıyor şimdi ben single mı multi mi oynuycam bu betayı

Cevap veren olursa seviniriz

• BİRER HAYAL ÜRÜNÜ OLSALAR DA HAYATIMDA ÖNEMLİ YERİ OLAN MUHTEŞEM İKİLİYE,KENDİ YAPIMIM OLAN BİR MONTAJLA VEDAYI BORÇ BİLİRİM

(NATE&SULLY|UNCHARTED 4:BİR HIRSIZIN SONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 3 Mart 2016; 4:08:59 >

• Bluone kullanıcısına yanıt
    O seçenek ekranında hangisini seçerseniz diğeri arka planda inmeye devam edecek diye bir uyarı yazısı vardı. Ben multiplayer betası olduğu için multiplayeri indirdim.
  • Phil Spencer, bir Xbox fanboyuna yılın ayarını verdi!

Bir Xbox fanboyu bu açıklamayı duyup oldukça sinirlenmiş olacak ki, Phil Spencer'ı da etiketleyerek bir tweet paylaşmış. Paylaştığı tweette "Xbox'ın başkanı gelmiş Uncharted 4'ün nasıl harika olacağından bahsediyor, bari beyaz bayrağı da salla gitsin. Gerçekten utanç verici." dedi. Phil Spencer ise boş durur mu? Yapıştırmış lafı. "Bir yapımcı gerçekten özel bir iş yaptığında, hepimiz alkışlamalıyız. Platformu yüzünden bir yapımcının başarısız olmasını isteyen, gerçek oyuncu değildir." dedi.

İyi yapıştırmış ama

Kaynak: Merlin'in Kazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 3 Mart 2016; 13:52:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

arkadaşlar beta indirirken tek oyunculumu yoksa multiplayer mı indirdiniz.şimdi ben tek oyunculu indirdim betada uncharted 4 multiplayer yazıyor şimdi ben single mı multi mi oynuycam bu betayı

Ben single modundan demo var zannedip tek oyunculuyu indirdim ama sadece multiplayer mevcutmuş. Kimi seçersen seç aynı şeyi indiriyor.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Tek oyunculu seçeneği bug mış.dediğiniz gibi beta multiplayer betası

• Adamlar betada bile tek oyunculu modunu ertelemiş,oyunu mu ertelemeyecek... =)

• Bir ihtimal oyun bulur diye betaya giriyorum ama nafile
    Bu arada arkadaslar birlikte oynamak isteyen olursa psn den ekleyebilir.Psn Ali80Tr
    Dh den oldugunuzu belirtirseniz sevinirim
  • ön siparişi verdim. sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.