Şimdi Ara

Uncharted 3 buga giriyor, sorun nerede olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta sahibinden.com'dan 2. el Uncharted 3 almıştım, bu hafta oynama fırsatım oldu fakat daha oyunun başlarından beri oyunda bir gariplik olduğunu anladım. 3 ve 4. bölümlerde ara sahneler donmaya ve sesin gerisinde kalmaya başladı, ben de ara sahneleri geçerek devam etmeye çalıştım. 10. bölüme kadar geldim; spoiler vermemek için olabildiğince genel anlatmaya çalışacağım. Nathan pazar yerine giriyor ve birkaç saniye sonra konuşma sesleri vs. kesiliyor. Sadece Nathan'ın ayak sesleri ve objelere çarpında çıkan sesler geliyor. Pazar alanı içinde dolanıp duruyorum aynı yerde; senaryo gereği ara sahne girip oyunun devam etmesi gerekiyor fakat ara sahne bir türlü gelmiyor. Kontrol noktasından tekrar başla dediğimde veya oyundan çıkmak istediğimde loading simgesi geliyor ekrana ve öylece kalıyor oyun. Mecbur diski çıkarmak zorunda kalıyorum, bu sefer de sistem restart atıyor.

Sorun belki sadece Türkçe seslendirmedendir diye düşündüm, ses ve altyazıyı ingilizceye ayarladım ama aynı sorun yine. Diskin üzerinde çizik vs. yok, çok az parmak izleri vardı onları da temizledim ama işe yaramadı. PS3'de bir sorun olmadığına eminim çünkü diğer oyunlarda hiç bu tür bir sorunla karşılaşmadım / karşılaşmıyorum.

Oyunda bir önceki bölümden başlamak da yok sanırım. Bu durumda ne yapabilirim? 10. bölüme kadar geldiğimden tekrar sıfırdan başlamak da işime gelmiyor.

• Tüm enteresanlıklarda seni buluyor dostum, Aynı şeyler xbox ınada olmuştu. Araştırıyorum internetten bakalım bir çözümü varmı
  • Evet Geow 3'de de ilk bölümde oyun buga girmişti; öldürecek adam kalmadı, gidecek yer yok, öylece kala kalmıştım. Bunda da aynı durum..
  • Ayni sorunun benzeri bendede vardi donma takilma vardi update ile duzelcek dediler yukledm birsey degismedi.bende ole bole bitirip takasa verdim..duzelmedi bir turlu.
  • Ara sahnede olsa tekrar sorun, geçerek devam edeceğim ama bu sefer oyun içi. Ara sahne girip devam etmesi gerekiyor youtube'dan baktığım gameplay videolarında gördüğüm kadarıyla. Ama devam etmiyor işte..
  • Ara videoları izlemeden oynarsan oyunun hiç bir değeri kalmaz. Özellikle de Türkçe olan bir oyunda.

Bence sorunu düzeltmeye bak dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ara videoları izlemeden oynarsan oyunun hiç bir değeri kalmaz. Özellikle de Türkçe olan bir oyunda.

Bence sorunu düzeltmeye bak dostum.

Evet bu kadar enfes bir oyundan soğumaya başlamıştım resmen. Çoğu ara sahneleri yarıda kesmek zorunda kalıyordum.

1.02 update'i sildim ve PSN'den çıkış yapıp oyuna öyle girdim, sorun düzeldi. Senaryo modunu böyle bitirip, multiplayer için 1.02'e dönmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.