Şimdi Ara

Uncharted 3, Bir Günde 3.8 Milyon Adet Sattı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • COD serisi bütün platformlara çıkıyor Uncharted 3 sadece PS3 için çıktı o yüzden satışlar çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Biz beğenmiyoruz ama adamlar deli gibi satıyor, anlamıyorum gerçekten.

Call of Duty gibi vasati gecemeyen bir oyun her sene 10 milyondan fazla, harita paketleri 20 milyon satarken Uncharted'in 3.8 milyon satmis olmasi cok bir sey ifade etmiyor olsa gerek.

Diyorsun ki her YIL 10 milyon, diyorlar ki ilk gün 3.8 milyon.

her yıl 20 mılyon 10 değil.

• Mw3 ün ilk gün 10 milyon satması tabiki normal fazlası bile olmalıydı.Multiplayer bazında Cod dünya üzerinde en cok oynanan oyun durumunda.Uncharted ı her 10 kişiden 2 si multisi için alır.
  • Eğer haber doğruysa; Uncharted 2 nin dört ayda yaptığı satışın daha fazlasını UC3, sadece bir günde yapmış. UC1'i oynayan her kişi UC2 yi aldığını sanmıyorum. Ama UC2'yi oynayan hemen hemen herkesin UC3 aldığını varsayarsak pek de anormal değil.

http://www.mcvuk.com/news/read/uncharted-2-sells-3-5m/09620

Şimdi şöyle yabancı sitelere göz attım.

IGN, 3.8 milyon ürün satıldı demesine karşın Gamesutra adlı site yollandı ibaresini kullanmış. Ortada tam anlamıyla kafa karışıklığı var.

http://www.gamasutra.com/view/news/38501/Uncharted_3_Ships_38M_Units_On_Launch_Day.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Kasım 2011; 22:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

Call of Duty gibi vasati gecemeyen bir oyun her sene 10 milyondan fazla, harita paketleri 20 milyon satarken Uncharted'in 3.8 milyon satmis olmasi cok bir sey ifade etmiyor olsa gerek.

COD'Un vasatı geçemediğinide nerden uydurdun incelemeler hep 85 90 arası nasıl vasatı geçemiyor?

Verlen notlar beni ilgilendirmiyor, sahsi gorusumu belirttim; populer diye herkes sevmek zorunda degil neyse ki =)

İlk MW'den bu yana ne grafik motoru degisti, ne de verilen 60$ / 50€'luk ucreti hakedecek bir degisim yapti. Milleti soyuyorlar resmen, cikan her yeni oyunu sanki bir yama ya da harita pakedi gibi. Yapimcilardan birinin Twitter'dan yaptigi aciklama ise daha icler acisi: "We neither have the time nor the budget to develop a new graphics engine." (yeni bir grafik motoru icin ne yeterli zamanimiz, ne de butcemiz var)

E yuh?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 11 Kasım 2011; 0:40:25 >

• HAYATIMDA OYNADIĞIM EN İYİ OYUN

DİYEBİLİRİM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

COD'Un vasatı geçemediğinide nerden uydurdun incelemeler hep 85 90 arası nasıl vasatı geçemiyor?

Verlen notlar beni ilgilendirmiyor, sahsi gorusumu belirttim; populer diye herkes sevmek zorunda degil neyse ki =)

İlk MW'den bu yana ne grafik motoru degisti, ne de verilen 60$ / 50€'luk ucreti hakedecek bir degisim yapti. Milleti soyuyorlar resmen, cikan her yeni oyunu sanki bir yama ya da harita pakedi gibi. Yapimcilardan birinin Twitter'dan yaptigi aciklama ise daha icler acisi: "We neither have the time nor the budget to develop a new graphics engine." (yeni bir grafik motoru icin ne yeterli zamanimiz, ne de butcemiz var)

E yuh?

Activision un yeni grafik motoru için bütçesi yok öylemi, baya komik tweet olmuş.
    Activision kadar para basan başka firmamı var. COD adında konsol yapsalar o elde ettikleri sermaye ile xbox a playstation a tek oyun ile rakip olurlar hatta ağlatırlar. Bu oyuna tapıyor insanlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 11 Kasım 2011; 1:02:17 >

• 3.8 milyon oyun filan satılmadı.Kimse birbirini kandırmasın.Dağıtıma yollandı.
  • az bile
  • 100. gün sonu 380 milyon satmış olacak.Helal olsun.
  • Böyle saheser bir oyun icin bence az bile,Naughty Dog daha fazlasini daha iyisini hak ediyor.. Umarim 2009`da oldugu gibi bu senede bütün ödülleri toplar..
  • Serinin 3.oyunun bu kadar cabuk ve cok satmasinin nedeni Uncharted 2'nin mukemmel bir oyun olmasidir.1.oyunu bilenler 2. Oyunda neyle karsilasacaklarni bilmiyorlardi ama 2.oyunu ozelikle uzun sure oynamis olanlar 1 yildir gun sayiyorlardi 3.oyun ciksin diye.

Serinin gorsel acidan en iyi,hikaye olarak en zayif oyunuydu bu.
  • İnsanlar ikinci oyunun kalitesine güvenerek üçüncü oyunu aldılar. Satışlar katlanarak devam edecektir.
  • Uc 3 nire mv3 nire biri fps biri tps nedir la bunlar tps nin kyfi ayrı fps nin ki ayrı
  • İlk gününde 5 milyon satar diye düşünüyordum ama yinede 4 milyona yakın satmış.. Exc. bir oyun için muazzam bir başarı kesinlikle..
  • bugün bir arkadaşım bu oyun için gitti ps3 aldı bundle uncarted 3
  • tr'de kaç sattı acaba bu fiyatlarla
  • daha alamadık biraz ucuzlamasını bekleyeceğiz yapacak birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.