Şimdi Ara

Uncharted 2, Xbox 360'da 'İmkansız'!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Naughty Dog’un yardımcı başkanı Christophe Balestra, Uncharted 2: Among Thieves’ın teknik ihtiyaçlarının, oyunun aynı şekilde Xbox 360’ta çalışmasını “imkansız” kıldığına inanıyor.

Balestra “Bu oyunun Xbox 360’ta çalışamayacağını garanti ederim. Bu imkansız olurdu. Bundan yüzde 100 eminim” dedi.

“Oyun Blu-ray ve sabit diskin kombinasyonu” açıklamasını yapan yetkili, 25 GB diskin her bitinin doldurulduğunu belirtti. “Oyunun tamamını yükleme olmaksızın oynayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu kurmanız da gerekmiyor. SPU’lardaki (Synergistic Processing Units) tüm işlem sonrası (postprocessing) efektlerini yapıyoruz. Sağladığımız alan derinliği (depth of field) kalitesini Xbox’ta yapamazsınız” diyen Balestra şunları ekledi: “Makinenin gücünü tamamıyla kullanmakiçin çok zaman harcadık.”

Bu, Naughty Dog’ın Uncharted 2’nin teknik becersini veya PS3’ün gücünü övdüğü ilk konuşması değil. Sony’nin sahibi olduğu stüdyo, ilk oyun makinenin sadece yüzde 30-40 kapasitesini kullanırken, ikinci oyunun cihazın tüm gücünü kullandığını belirtmişti.

KAYNAK :http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=22135
    KAYNAK :http://www.eurogamer.net/articles/uncharted-2-impossible-on-xbox-360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 27 Ağustos 2009; 16:17:33 >

• Of of of.
    Burası karışır, benden söylemesi.
    Ama Balestra'nın söylediklerine katılıyorum. Sonuçta her biti doldurulan ve bu kadar yüksek kalite sunan bir oyun. Kesinlikle amacım provokasyon değil ama gerçekler bunlar.
  • Oynadığım en iyi oyun uncharted... tek geçerim kesinlikle xbox360 a çıkmasını istemem bir ps3 fanı olaraktan
  • görünen köy kılavuz istemez
  • yani ps3 için gelebilecek son nokta bu oluyor anladığım kadarı ile, ki bence çokda yeterli şu an için , gt5 de araba yarışı oyunlarında grafik olarak son noktada yani belli başlı sınırlar çiziliyor , bundan sonraki nesil için konsol çalışmaları çoktan başlamıştır diye düşünüyorum.
  • çıksında oynayalım bakalım ps3 ün tam gücü neleri veriyormuş.
  • ilk oyunu 2 kere oynadım. İnanılmaz zevkli. Tomb raider'dan iyi platform bölümleri, en az gears of war kadar iyi nişan alma ve aksiyon sistemi ile kesinlikle beklenmeyen ama efsane olan bir oyun. Oynayıp da satılacak türden değil yani. Arşive katılacak cinstan. İkincisi birincinin de ötesine gideceğine göre, sabırsızlanmamak elde değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Xbox 360 gta 5
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ee yani bu zaten biliniyo...ps3 > xbox360
  • oyunu Xbox a taksam galiba ufo ya döner alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

oyunu Xbox a taksam galiba ufo ya döner alet

Uncharted 2, Xbox 360'da 'İmkansız'!

sonuç bu olur

• belli olan birşey zaten bu. adamlar doğruları soylemis, en basta 5-6 dvd ye mi bolecekler oyunu.
  • Boyle bir aciklamaya gerek bile yoktu...Nagati Dog her neslin gizli Kral sirketi zaten..Ozellikle bu nesilde en iyi yapimci
  • 48 Gün kaldi......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Ağustos 2009; 17:50:37 >
  • Senaryosu nasıl bu oyunun?
  • Mükemmel
  • O değilde oyunu dört gözlen bekliyorum.Çıksada oynasak yaw.İlk oyunu 3 kere bitirdim.O kadar zevkli mükemmel bir oyun..
    He konuya gelecek olursak fx5200 bile full detay açar bu oyunu...
  • sony55... demiştim ben de fx5700 var... Alırım önce heavy rain i sonra bunu
  • bluray in kapasitesi fazla olduğu için........,

canımız sağolsun xboxcular çokda gerek yok bu oyuna yaniii

ama ileriki zamanlarda böyle birden fazla yüksek kapasitede oyun çıkarsa xboxa geçmiş olsun....
    buda 2 sene sonra anca olur.....

xboxda yeni modelini piyasaya sürer

heheh birşey kaybetmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

O değilde oyunu dört gözlen bekliyorum.Çıksada oynasak yaw.İlk oyunu 3 kere bitirdim.O kadar zevkli mükemmel bir oyun..
    He konuya gelecek olursak fx5200 bile full detay açar bu oyunu...

ilk oyun fx 5500 de çalışıyordu. bence fx5200 de kasar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.