Şimdi Ara

Uncharted 2 mi Assassin's Creed 2 mi Batman Arkham Asylum mu yoksa Ratchet&clank mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uncharted 2 takaslık değil arşivlik bir oyun.
  • hocam uncharted 2 yi oynamış assasins creed 2 oynamamış biri olarak söylüyorum uncharted2 yi beğenmeme gibi bir şansın yok (okadar eminim hatta bayılacaksın) ayrıca karar verirken assasins creed2 nin uncharted2 kadar ses getirmediğini ve uncharted2 nin yılın oyunu ödülüne layık görüldüğünüde göz önünde bulundurmalısın bence
  • waayy be okadar güzel diyorsunuz yani bende ilk ini yeni bitirdim hemen alayim 2.yi bari
  • Uncharted 2 bu listede en güzeli- Batman le - Assasain de güzel ama U2 ÖNERİRİM
  • sorman hata uncharted 2
  • Uncharted 2 sountrackları bile süper hoşuma gitti! Müthiş bi oyun
  • Uncharted serisi PlayStation 3 isminin ilerlemesinde ki en başta yapım.Serinin son oyunu rakipsiz gerçekten...Yani 1. belli zaten durduğun kabahat
  • uncharted 2 sipariş edildi gg 104 tl ye sizce nası?
  • Uncgarted2 bu gün geldi oynamaya bir başladım zor bıraktım valla.Al oyna .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan_70

uncharted 2 sipariş edildi gg 104 tl ye sizce nası?

Naptın forumda 70'E bulurdun ya ?
    Sıfırını da 90'a filan.
    İptal edebliyosan et.

Ayrıca konuyla ilgili olarak Uc 2 tabii ki en başta fakat oynayablirsen hepsini oyna derim takas ile...
  • Uncharted 2
  • PS3 al.Uncharted 2 al.1 sene öyle geçinirsin...
  • ikisini de oynayan biri olarak Assasin's Creed 2 ...
  • Uncharted 2 , Assasin's Creed II , Batman Arkham Asylum'u oynadım. Hiç düşünmeden Uncharted 2 diyorum
  • Bitirdim oyunu şimdi gidip tekrar oynamak istiyorum ama başlarsam bırakamam buna da eminim. UC 2 tabi ki her zaman oynanabilecek bir oyun. 1-2 ay geçsin tekrar başlarım oynamaya.
  • ben Assasin's Creed in hikayesini daha çekici buldum kendime göre,o yüzdne ilk Assasin's Creed 2 diyorum.

Ama uncharted 2 oynucaksan bence ilk başta ilkini oyna
  • Uncharted 2
  • Uncharted 2 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan_70

uncharted 2 sipariş edildi gg 104 tl ye sizce nası?

104 mü naptın be kardeş... 90 a sıfırını bulurdun kadıköyde felan. Neyse olan olmuş..

Bu arada Uncharted 2 o kadar güzel ki oyunu bitirdikten sonra hiç beklmeden hard modda tekrar bitirdim.Hiç sıkılmadım.Şimdi de crushing modda başladım hala sıkılmıyorum nasıl oyundur bu ya ilk iki bölümü 5 kez oynadım hiç te sıkılmadım.Gerisini sen düşün artık. platinumu alacağım ulen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Ocak 2010; 15:40:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.