Şimdi Ara

uncharted 2 acil yardım (satılık,takas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar psnden uncharted 1 alacağıma yanlışlığa uncharted 2 aldım. zaten uncharted 2 kutulu vardı. ne yapacağım ben, iptal edemiyor muyum

şu an elimde kutulu olarak ve psn den satın alma uncharted 2 var bu oyunu almak isteyen varsa önceliği bana verirse sevinirim

ya da

aranızdan bir arkadaş uncharted 2 alacak varsa hiç indiripte kurmadığım uncharted 2 yerine uncharted 1 ile değiştirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 1 Temmuz 2012; 21:07:21 >

• maalesef edemezsin.psnd'de iptal ve iade yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

maalesef edemezsin.psnd'de iptal ve iade yok.

napacam ben şimdi elimde 2 tane uncharted 2 var

konu başlığını değiştirip almak isteyene uncharted 1 ile takas etmek başka çaresi yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

quote:

konu başlığını değiştirip almak isteyene uncharted 1 ile takas etmek başka çaresi yok galiba

ana hesabınızdan almadıysanız öyle yapın bence de

• quote:

selamlar arkadaşlar psnden uncharted 1 alacağıma uncharted 2 aldım. zaten uncharted 2 kutulu vardı. ne yapacağım ben, iptal edemiyor muyum

Forumdan biri ile takas yap veya kadiköy'de takas yap başka çözüm yok malesef
  • quote:

quote:

quote:

ana hesabımdan almıştım napcaz şimdi oooo. takas etmek isteyen olursa o hesabımın şifresini vermek gerekir değil mi ama önemli değil daha önce hiç psnden satın alma yapmamıştım. alacak olan arkadaş indirdikten sonra şifresini değiştirsem sorun olmaz galiba

• unc2 satıyor musun gardaş??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolled

unc2 satıyor musun gardaş??

hemen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ana hesabımdan almıştım napcaz şimdi oooo. takas etmek isteyen olursa o hesabımın şifresini vermek gerekir değil mi ama önemli değil daha önce hiç psnden satın alma yapmamıştım. alacak olan arkadaş indirdikten sonra şifresini değiştirsem sorun olmaz galiba

şifreyi bilen kişi mail adresinizi de değiştirir doğum tarihinizi de.ana hesap ise riske girmeyin satmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şifreyi bilen kişi mail adresinizi de değiştirir doğum tarihinizi de.ana hesap ise riske girmeyin satmayın

Alıntıları Göster

uyarın için çok teşekkür ederim peki güvendikten sonra bir sorun olur mu ? diyelim alacak olan arkadaş indir ve benim hesabı sildikten sonra indirdiği oyunu oynamaya devam edebilir değil mi. çünkü hesabımı geri almam gerekiyor.

• o iş öyle olmaz dostum bence şey yap şimdi 1 hakkın var ya birisine verebileceğin, onun karşılığında birisi sana unc1 versin yine 2 tane unc2 olacak ama başka yolu yok hem unc1 de almış olacaksın aksi takdirde hesabını tamamen vermen gerekecek, veririm diyorsan o sana kalmış.
  • Orijinalden alıntı: tr.duman

uyarın için çok teşekkür ederim peki güvendikten sonra bir sorun olur mu ? diyelim alacak olan arkadaş indir ve benim hesabı sildikten sonra indirdiği oyunu oynamaya devam edebilir değil mi. çünkü hesabımı geri almam gerekiyor.

hesabı silerse oyunu oynayamaz.ama o indirirken kendi hesabına geçince siz şifreyi değiştirirseniz sorun olmaz.satacak kişiyi iye seçmelisiniz bu nedenle.
  • İlla birini satıcaksan kutulu olanı sat
  • Kutulu oyunu sat bir şey olmaz yapacak bir şey yok artık.O sende kalsın kutuluyu satarsın Unc1 i alırsın oradan gelen parayla
  • Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

hesabı silerse oyunu oynayamaz.ama o indirirken kendi hesabına geçince siz şifreyi değiştirirseniz sorun olmaz.satacak kişiyi iye seçmelisiniz bu nedenle.

yani bana kadıköy yolu gözüktü desene elimdeki kutulu uncharted 2 yi takas etmek zorunda kalcam onu da hiç oynamamıştım. neyse hayırlısı olsun ilgin için çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

o iş öyle olmaz dostum bence şey yap şimdi 1 hakkın var ya birisine verebileceğin, onun karşılığında birisi sana unc1 versin yine 2 tane unc2 olacak ama başka yolu yok hem unc1 de almış olacaksın aksi takdirde hesabını tamamen vermen gerekecek, veririm diyorsan o sana kalmış.

o da mantıklı aslında bu sefer elindeki kutuluyu da satıp çok ucuza getirir.40 liraya uc1 ve uc2 birde kutulu uc2 satışından gelecek para.ama takas yapılacak kişi iyi seçilmeli.
  • istersen İnfamous festival of blood oyunu verebilirim 1 hakkını bana verirsin elinde patlamasın
  • Kutulu oyunu satmayı düşünürsen pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Kutulu oyunu sat bir şey olmaz yapacak bir şey yok artık.O sende kalsın kutuluyu satarsın Unc1 i alırsın oradan gelen parayla

arkadaşa katılıyorum unc 2 psnden bırak kutuluyu unc 1 ile takasla
  • ana hesabını satmanı önermem kutuluyu satman daha mantıklı ama güvendiğin kişilere 2 hakkınıda satıp onlar indirirken ama ikisininde başlaması şart seb şifreyi değiştirirsen onlar oynayabilirler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.