Şimdi Ara

Unallocated HDD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. Alienware m17x R2 laptobuma format attım. 120 gb ve 500 gb olmak üzere iki tane HDD var. 120 gb ye win7 kurdum.Kur sayfasında iki HDD de gözüküyordu. Fakat win7 kurduktan sonra Bilgisayarım da 500 gb lik HDD gözükmüyor. Computer->Manage->Storage->Disk Managment sayfasında ise 500 gb lik HDD unallocated olarak gözüküyor.Paragon adlı bir program kurup partipition yüklemeye calıstım, programda yükleme tamam diyor fakat hala aynı sorun var. ne yapmalıyım, gerekirse en baştan format atabilirim hdd lerde silinicek bişey kalmadı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unretrofied

selam arkadaşlar. Alienware m17x R2 laptobuma format attım. 120 gb ve 500 gb olmak üzere iki tane HDD var. 120 gb ye win7 kurdum.Kur sayfasında iki HDD de gözüküyordu. Fakat win7 kurduktan sonra Bilgisayarım da 500 gb lik HDD gözükmüyor. Computer->Manage->Storage->Disk Managment sayfasında ise 500 gb lik HDD unallocated olarak gözüküyor.Paragon adlı bir program kurup partipition yüklemeye calıstım, programda yükleme tamam diyor fakat hala aynı sorun var. ne yapmalıyım, gerekirse en baştan format atabilirim hdd lerde silinicek bişey kalmadı zaten.

120 GB olan SSD olmasın? Sorunumuzla alakası yok ama merak ettim

Biçimlendiremiyor musunuz 500 GB HDD'yi? Normalde biçimlendirince kullanılacak hale gelir. Format ekranında yeniden bölüm oluşturmayıp ham halinde bırakmış da olabilirsiniz.. Tekrar format atmayı deneyin bence..

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• 120 Gb olan SSD evet format ekranında ssd ve hdd yi görebiliyorum.ikisinide secip format diyorum. sonrasında ssd yi secip win7 yi kuruyorum.tamamlandıgında diger hdd unallocated olarak gözüküyor.2 kez formatladım suana kadar ama birşeyi yanlış yapıyorum kesin ssd format guide tarzı şeylere baktım alienware forumlarındada inceledim kimse özel birşey yapmıyor format atarken. en baştan tekrar format atabilirim kaybedicek verim yok suan, ne yapmam gerekiyor
    Alienware M17x R2 Gamebook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata HDD de win98 Sorunu
    21 yıl önce açıldı
    XP kurulumu + İDE Hdd + SATA HDD
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.