Şimdi Ara

Ünal eski kaşar / happy center

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aylardır konusunu açıyim diyordum ama üşengeçlikten şimdiye kısmet oldu.
    Tadına alıştığımız için Evde sadece ünal beyaz peynir ve kaşer peynir yiyen birisi olarak happy center daki ilginç fiyatı paylaşmak istedim. Çünkü sadece ünal kaşer değil tüm eski kaşerler 40+ tl iken happycenterda aylardır ünal eski kaşer 28 tl. Normal fiyatı 48 tl her yerde.
    http://www.bilio.com/peynir-c4552/unal-lux-trakya-kasar-peyniri-p203823570/

Sadece mağazalarda 28 tl..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski kasar ne zaman o kadar pahalandi ya,

Daha 2 gün önce ankara city gross dan 22 ye aldım

Marka farklı olabilir ama bu kadar fark olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malkarada üretiliyor ünal peynircilik, çok kalitelidir arkadaşlar denemenizi öneririm fiyatı uygun. Bu arada 22 liraya eski kaşar olmaz, kaliteli bir peynirin kilosu anca o kadar.
  • Kaliteli dir değildir ona birşey diyemem ama eski kasar hiçbir zaman 40 liralar seviyesinde çıkmadı hocam, buyrun karsta en meşhur marka büyük zavotlar bile 25 e satıyor (internetten bakabilirsiniz)

28 normal hatta biraz pahalı geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Kaliteli dir değildir ona birşey diyemem ama eski kasar hiçbir zaman 40 liralar seviyesinde çıkmadı hocam, buyrun karsta en meşhur marka büyük zavotlar bile 25 e satıyor (internetten bakabilirsiniz)

arkadasim internet vs diyorsunda herhangi bir markete git de istanbulda fiyatlari gor.40 tl nin altinda ki tum eski kaserler kaser tadindan uzak abidik gubidik markalar.
    migrosta satilan paketli eski kaserler bile minimum 40 tl fiyatli ve onlarin tadindan on kat guzel bir kaserdir unal peynirin urunleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Kaliteli dir değildir ona birşey diyemem ama eski kasar hiçbir zaman 40 liralar seviyesinde çıkmadı hocam, buyrun karsta en meşhur marka büyük zavotlar bile 25 e satıyor (internetten bakabilirsiniz)

arkadasim internet vs diyorsunda herhangi bir markete git de istanbulda fiyatlari gor.40 tl nin altinda ki tum eski kaserler kaser tadindan uzak abidik gubidik markalar.
    migrosta satilan paketli eski kaserler bile minimum 40 tl fiyatli ve onlarin tadindan on kat guzel bir kaserdir unal peynirin urunleri.

Tamam efendim siz alın yiyin afiyet olsun, fikrimizi söylüyoruz ama nedense cevaplar bi agrasif, sanki yalan söylüyoruz

• quote:

quote:

quote:

Tamam efendim siz alın yiyin afiyet olsun, fikrimizi söylüyoruz ama nedense cevaplar bi agrasif, sanki yalan söylüyoruz

fotografini koydugun kaserin gorunusu bile lezzetini belli ediyor kusura bakma.yumusak oldugu bariz belli.rengi de unala gore cok koyu.
    istanbulda taze kasari bile kg su 20 tl ye satiyolar.sen simdi 5 tl ye var dersin oayri. : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Mart 2015; 13:32:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fotografini koydugun kaserin gorunusu bile lezzetini belli ediyor kusura bakma.yumusak oldugu bariz belli.rengi de unala gore cok koyu.
    istanbulda taze kasari bile kg su 20 tl ye satiyolar.sen simdi 5 tl ye var dersin oayri. : )

Dandik bi Fotoğraftan da tadına baktın notunu verdin ya daha ne diyeyim ben sana

Sana kasarın ile mutluluklar diyorum ve konudan çıkıyorum

• Arkadaşlar eski kasar 20 liraya olur ama istanbulda değil, istanbulda iyi eski kasar 30/40 arası .
    Ben mesela vasıf gürel trakya eski kasarini alırım . Tavsiye ederim. Mükemmeldir. Eminonundeki peynircilerde 30,35 e bulmak mümkün. Adamlar satarken eski kasar demezler baba kasar derler siz hesab edin

• Arkadaşlar eski kaşarın kalitelisini ankara'da nereden bulabiliriz? Ya da arkadaşın dediği büyük zavotlar iyi midir?

• Fiyat için bir şey demem ama Ünal'ın bütün peynirleri kalitelidir.Ben de elimden geldiğince Ünal almaya özen gösteriyorum.
  • onuryeşildağ kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz markaya baktım da peynirlerini küçükbaş hayvan sütüyle yapıyorlarmış. Lezzetini hakkaten düşünemiyorum.

• 1 kg fiyatimi 28 tl unal eski kasarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaser ne ya? Adam eski kaşar tavsiye ediyor ama kaşarın adını yazmaktan aciz.

• Kars eski kaşar 20-30 arası;trakya eski kaşar 30-40 arasıdır fiyatları.Trakya eski kaşar kars kaşarına göre çok daha yağlı ve lezzetlidir.
    Bulabilirseniz trakya koyun eski kaşarı deneyin efsanedir.ünal için 28 tl iyi fiyat.Malkarada fabrika satışı bile 34-35 civarı olması lazım.
  • hiç kimse de çıkıp dememiş kaser ne kardeşim? keser mi demek istiyosun ? yoksa biz mi yanlış biliyoruz ??
  • Ünal Eski Kaşar iki çeşittir...Birisi Anadolu Kaşarı denen kaşar,diğeri de Trakya kaşarı adı verilen çeşit...
    İkisinin arasında kiloda 10-15 lira fark olur...Trakya Kaşarı daha kalitelidir...
  • Arkadaslar kusura bakmayın hızlı yazarken bazen kaşer bazen kaşar yazmışım :)

Şimdi birkaç soru olmuş evet 1 kg si trakya eski kaşar 28 tl.

Birde farklı markalar yazıp 22 tl ye var diyenlere şu kadarını söyliyim ben 100 bin tl lik audiyi 50 ye veren var diye konu açmışım ama siz hyundai 30 bin tl iken audiye 50 bin verilmez diyorsunuz.. İkisi de aynı yola cıkıyor benim için ünalın beyaz peynir ve eski kaşarı özellikle diğer markalardan çok daha lezzetlidir çoğu arkadaşta onaylamış zaten..

• quote:

Arkadaslar kusura bakmayın hızlı yazarken bazen kaşer bazen kaşar yazmışım :)

Şimdi birkaç soru olmuş evet 1 kg si trakya eski kaşar 28 tl.

Birde farklı markalar yazıp 22 tl ye var diyenlere şu kadarını söyliyim ben 100 bin tl lik audiyi 50 ye veren var diye konu açmışım ama siz hyundai 30 bin tl iken audiye 50 bin verilmez diyorsunuz.. İkisi de aynı yola cıkıyor benim için ünalın beyaz peynir ve eski kaşarı özellikle diğer markalardan çok daha lezzetlidir çoğu arkadaşta onaylamış zaten..

Bak ya ben eyvallah dedikce saçma sapan yazıyorsun insanı sınır ediyorsun, büyük zavotlar dedim, acın inceleyin iyi markadır dedim, ayrica kalitesi karsilstirilmi bilemem ama şurada bu fiyata var dedim, hala lafı bi yerinden anlamalar, aklı sıra bize ders vermeler vs

Evet haklisin en iyisi o, dünya çapında bask peynir eline su dökemez sen en iyisini biliyorsun, hatta tipinden notunu verirsin, daha iyi bilen yok

Mutlumu sun şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 7 Mart 2015; 19:55:04 >

• Kaşerse almayalim aman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.