Şimdi Ara

Ünal Aysal GS TV'de.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başkan yarım saattir GSTV'de sorulan sorulara yanıt veriyor. İzlemenizi tavsiye ederim.

• Seneye iyi transferler yapabiliriz.
  • yayını izleyemedim şu anki pc dede hoparlör yok rica etsem röportajın özetini geçe bilirmi biri? transfer hakkında açıklama veya ip ucu verdimi?
  • giydiği şeye bak yakıştırmadım hiç
  • Milliyetten alıntı izleyemeyenler için:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GSTV'de katıldığı canlı programda soruları yanıtladı.

Aysal'ın açıklamaları şu şekilde;

"'Liderlik için doğdu' kitabıyla ilgili Adnan Polat'ın resminin küçük olduğuna dair çıkan tartışmalara katılmıyorum. Hiçbir ayrımcılık yok. Bu kitap Galatasaray için yapıldı, bireyler için değil. Hiçbir kasıt yok. Adnan Polat mektup yazıp, kendisine gereken saygının gösterilmediğini söyledi ve beni unutturmak mı istiyorsunuz diye söyledi ancak böyle bir şey yok"

Melo'nun penaltı kurtarması

"Melo, Elazığspor maçında kaleyi geçtiğinde şunu düşündüm. Hayatta herşey yüzde 30 şans. Melo son günlerde sorgulanan kaliteli bir oyuncuydu. Umarım bu olaydan sonra morali yükselmiştir. Melo'yu kutlamak lazım."

"Galatasaray için hiçbir risk alamam. Burada milyonlarca insana mesulsunuz. Aldığınız risklerin başında hukuki risk alamazsınız. İlerlemeniz için de risk gerekiyor. Bu ayrı... Olayı risk olarak nitelendiremezsiniz sürekli Galatasaray için bir şeyler yapmak zorundasınız. Tecrübenizle yaptığınız şeyleri riskten kurtarırsınız."

Kurumsallaşma konusu

"Kurumsallaşmayı, kadrolaşma olarak görüyorlar. Ancak bu böyle değil. Bizden önceki yönetim de kurumsallaşma yapmak istemiş. Ancak yapılan projeler zamanında kullanılmayıp değerini kaybetmiş. Biz geçen zaman içinde sağlıklı bir kurumsallaşma yaptığımızı düşünüyorum. Ama gelecek yaza doğru kusursuz bir kurumsallaşma olacaktır"

"GSSTORE'da önceliğimiz fazla mağaza açmak değil kaliteyi yükseltmek"

Ben tatmin oldum

"Galatasaray'ın dünya takımı olması, uzun bir yol. 1-2 sene içinde kurulacak bir yapı değil. Bu sürecin başında kurumsallaşma geliyor. Büyük takımların imkanlarına sahipsek onlarla başa baş mücadele ederiz. Onların mali ve kurumsal yapısıyla eşit olmalıyız. Biz bu sene bunu Şampiyonlar Ligi'nde deniyoruz. Çaba gösteriyoruz" Teknik heyet ve futbolculara çok güveniyoruz. Gruptan çıkarsak antrenmanımızı yapmış olucaz. 1-2 tur daha ileri gidersek ne ala. Benim beklemtim gruptan çıkmasıyda. Bundan sonrası onlara kalmış. Ama ben tatmin olduğumu söyleyebilirim"

"Ekonomik olarak 22 Milyon Euro'luk bir transfer yatırımımız oldu. Bu bir yatırım. Bu sene gruptan çıkmasaydık para yandı demeyiz. Bu bir hazırlık. Bu etaptan geçmek zorundaydık. Belki önümüzdeki sezon daha fazla yatırım yapacağız. Eğer biz bu şartlarda mücadele etmek istiyorsak, süreklilik ve sabırlı olmak şart."

Quaresma konusu

"Quaresma'yla ilgilendik ama o günün şartlarında bu olmadı. Ajandamızda Quaresma yok."

"Bizim yöneticilerimizin hepsi önemli. 15 kişiyle de aynı seviyede. Hepsi gönül insanları. Adnan Öztürk de bu insanlardan bir tanesi. Herhangi bir yöneticiyle aramda bir sorun yok. Sorun olursa çözüm bulurum. Öyle bir şey olursa yollarımızı ayırırız. Şu an devam ediyorsak demekki sorun yok"

İnan Kıraç

"Galatasaray Başkanı'nın kişiliği veya isminin önemi yok. Kuruma katkılarıyla hatırlanıyor başkanlar. İnan Kıraç'ın da son divan toplantısına katılmasını normal karşılıyorum. İnan Kıraç basit bir konuyu hatırlattı. Basında çıkanlara bir açıklık getirdi."

Galatasaray'da transfer bitmez

"Şu anda ajandamızda transfer yok. Ancak Fatih Terim'den bir talep gelirse, harekete geçiriz. Transferden kaçınmıyoruz, uzun soluklu bir oluşumun içindeyiz."

Bu çilekten başım çok ağrıdı

"Bu çilek başımı çok ağrıttı. Artık masama çilek getirtmemeye başladım"

"Durdurulamaz bir güç olmaya başladık"

"Kendi işlerimle uğraşma sürem yüzde 15-20'lere geldi. Hayatımın yüzde 80-85'ini Galatasaray için harcıyorum. Hergün bugün Galatasaray için ne yaptım diye düşünüyorum. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum" 1,5 senede her yönüyle gelişme yaşandı. Tahminimden daha ileri seviyede yok kat ettik. Bu aile havasını ve dayanışmayı devam ettirmemiz gerekiyor. Sağdan soldan yapılan saldırılar, durdurulamaz bir güç olmaya başladığımızdan kaynaklanıyor. Bizim bunlara hazırlıklı olmamız lazım"

"Galatasaray'ın sahadaki rakipleri çok fazla. Fenerbahçe, Beşiktaş çok iyi. Ancak biz kurumsallaşma olarak çok güçlü olmalıyız. Galatasaray Türk spor hayatının direklerinden bir tanesi. Eğer biz güçlenirsek diğer direkler de güçlenir. Biz sadece Galatasaray için değil Türk sporu için çalışıyoruz"

Fatih Terim

"Fatih Terim'e ne kadar çok saldırı olursa, Fatih Hoca o kadar güçlenir. Onun Galatasaray içindeki karizması bitmez. Onun gibi bir hocayla çalışmak benim için bir gurur kaynağıdır"

"Yatırımları yapmak için borçlardan kurtulmalıyız. İyi durumda değilken 23 milyon TL'lik yatırım yapmışız. Bu fena bir rakam değil. Altyapı, tesisler, projeler... Bunlar yatırım isteyen projeler... Önümüzdeki 3 sene içinde büyük bir kulübe yakışan çalışmalar, yatırımlar olacak"

En büyük başarım...

"En büyük başarım, tam olarak gerçekleştirilmiş bir kurumsallaşma olur. Şampiyonluktan da daha önemli görüyorum. En büyük amacım mali ve İdari yapıyı tam olarak işler hale getirmektir. Seçim zamanında benim yada başkasının başkan olmasını önemli değil. Eğer bana ihtiyaç olduğunu hissedersem yine başkan adayı olurum."

Arena'nın çatısı

"Stadın çatısının yapılması şu anda önceliğimiz değil. Çatının kapatılması sosyal felaketlerde gerekli. Maçlar sırasında zaten UEFA üstü açık oynatmıyor. Ayrıca çimler için ışık olmalı. Hatta çimler için üst çatının şeffaflaşması için çabalıyoruz. Şu an stadın beton yapısı oturuyor. 2,5-3 santim oturmuş. Oraya çatının eklenmesi bu hareketi hızlandırır. Ama hukuki olarak kapatın derlerse kapatırız. Büyük bir kulübüz, 8-10 milyon dolarlık yatırımı yaparız. Ancak bugünkü görüşümüz bu yatırımı başka bir yönde kullanmak."

F.Bahçe derbisi

"Aziz Yıldırım ve yöneticileri en iyi şekilde ağırlayacağız. Onların burada olması çok normal"

"Yönetim olarak futbol dışındaki branşlara da çok önem veriyoruz. Basketbol ve voleybolda başarılar bekliyorum"

"Bizim taraftarımızın sadece ürün alarak bize destek olmuyor. Stadına sahip çıkıyor. Yaptığı şovlarla kaliteyi arttırıyor, ilgiyi arttırıyor. Bizim stadımız en disiplinli stat."

• Giydiği şey yüzünden olsa gerek, başkanın suratı, videoya photoshopla yerleştirilmiş gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Giydiği şey yüzünden olsa gerek, başkanın suratı, videoya photoshopla yerleştirilmiş gibi duruyor.

Bunu yazmak için girdim.Kafası montaj sanki
     Ünal Aysal GS TV'de.

• başkan tüm sorulara içtenlikle cevap vermiş gerçekten.
    fikir yapısı olarak da çok çok profosyonel olması benim en mutlu olduğum nokta.
    hani diyor ya istikrar istikrar diye , 2-3 yıllık süreçler diye ,
    emin olun bunu şuana kadar hiçbir futbol klübü yapmadı.ve hep kişisel hırsların yüzünden yapılamadı.
    eğer bu taraftar gücünü profosyone şekilde kullanabilecek bir yönetim oluşursa türk takımlarının önüne geçebilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum.
    bu kadar futbolla yatıp kalkan bir halk olarak bu iş şimdiye iyi bile değil vasat yapılsaydı galatasaray fenerbahçe gibi takımlar şuan barcelona madrid manchester yerinde olabilecek takımlardı.
    önümüz açık görünüyor galatasaraylı tüm arkadaşlarım bu sürecin keyfini sürün ve destek olabildiğinizce destek olmaya devam edin

• ek olarak taraftarın tutumu bu noktada önemli.
    şu konunudaki mesajlara bakarsanız transfer falan diyor millet.
    halen algılanamadı herhalde transferle bir yere gelinemeyeceği , boyundan büyük transferin takımı batırabileceği..
    elano gelirse boğazda çıplak koşacaktık bir zamanlar hatırlayanlar vardır.
    elano geldi gitti ne kaldı elimizde?hiçbirşey.

taraftar kafa olarak yönetime ayak uyduramayıp da birşeyler bekleyince sistemi kendi elleriyle çökertiyor işte.
    q7 guti istanbula geldiğinde binlerce kişi karşılıyordu , şimdi takım battı batacak durumda.hiç bir beşiktaşlı bugun q7 guti nin geldiği iyi oldu diyor mu?hayır.

o zaman biraz daha akıllı olun işte da.illa battıktan sonra mı pişman olacaksınız.

herkes başarı istiyor.biz de istiyoruz.ancak başarı mevcut sistemi bozmadan yapılabilecek en iyiye ulaşmak değil midir?

şampiyonlar liginde tur atlarsak transfer gereklimiş.
    şampiyonlar liginde tur atlamak bizim hedefimizdi ve başarılı olduk.daha ileriye daha sonraki yıllarda gideceğiz.şimdi 30 milyon euro harcansa takım için , bir tur daha atlayınca 30 milyon kazanamayacaksın.zaten yarıfinale çıkmak için de 30 milyon harcamak yetmiyor.e daha ne diye zarara girelim ki ,
    şimdi alınacak bir oyuncu bizim seneye oluşacak bütçemizi ne kadar sarsacak haberiniz varmı?

çocuk gibisiniz yeminle.gösterip tutturur ya al al diye.bir kısmınız zaten öyle sanırım da yaşı büyük olanlardan bunları görmek ğzğyor açıkçası..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.