Şimdi Ara

Umut ve yaşama azminin kalmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımı düzene koydum derken işten çıkardılar şimdi tekrar arıyorum. Iş asgari ucretli bir işti lakin rahatti. Ne gelecekten umudum kaldı ne geçmişten inanın napacağımı bilmiyorum. Geçmişte yaptığım hataların bedelini ödüyorum sanırım kafam karmakarışık. Kendi ayaklarımın üzerinde duramamak, gelecek kaygısı, maddi ve manevi sıkıntılar derken sürekli yarını düşünüp duruyorum. Ne sosyal hayatım var ne bir hayat düzenim ne de kendime saygım kaldı. Mayısta 30 yaşına gireceğim hayatı kafaya çok takıyorum keşkelerle yaşıyorum. Neyse içimi dökmek istedim. Her şeye yeniden başlamak çok zor.

Önceki ilk konum:

https://forum.donanimhaber.com/ozguveninizi-ve-ic-sayginizi-nasil-kazanirsiniz-hayatim-bitti--148677487

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asgari ucretli isinden ayrildiysan asgari ucretli bir is bulmaya bak hedefin cok yuksek değil

Bazi fabrikalar eleman alip yetistiriyor sonrasinda guzel paralar da veriyor bence bulasikcilik vb gelisimi zor isler yerine bu tarz bir seyler kovala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hedefim yüksekte şuan maddi sıkıntı var, kimse çalışmak istemez asgari ucrete ozel sektor tecrubeye bakiyor. Satiş-pazarlama üzerineydi iş, firildak uyanik entrika cevirecen agzin laf yapacak oyle biri lazimmis. Zamanla maaşın artar, kolay kolay işten çikarmaz bu firma falan filan oradaki şef yüzüme güldü arkamdan kuyumu kazdı. Bir arkadas tanidik vasitasiyla bir fabrikaya depo sorumlusu olarak girdi haftasonu tatil 5 bin lira ile ise basladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.