Şimdi Ara

UMUT ÖNCÜL ÜCRETLİ VİDEOLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba umut öncülden video izleyerek çalışıyorum fiziğe ve şu anda çembersel hareket- basit harmonik hareket açısal momentum konularının ücretlisini almayı düşünüyorum 3 tanesi toplam 30 tl sizce almalı mıyım ? Bana biraz youtubedekiler eski gibi geldi malum sistem yenilendi.Aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.

• Ben ertan hocanin videolarini kullaniyorum.Cok memnunum ama gec bitecek konular,senin icin sorun degilse tavsiye ederim.Bir de dedigin konulari alirsan bana bilgi verebilir misin,iyiyse ben de alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam umut öncül de çok iyi ama ücretliye geçmesine rağmen hala kağıda yazıyor diye biliyorum ertan hocaya da bir bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Ben ertan hocanin videolarini kullaniyorum.Cok memnunum ama gec bitecek konular,senin icin sorun degilse tavsiye ederim.Bir de dedigin konulari alirsan bana bilgi verebilir misin,iyiyse ben de alabilirim
    Hocam umut öncülden çok memnunum ben ertan hocayı düşünmem pek alıştım umut hocaya alırsam yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzcu11

hocam umut öncül de çok iyi ama ücretliye geçmesine rağmen hala kağıda yazıyor diye biliyorum ertan hocaya da bir bakın derim
    Hocam kağıda yazmasındaki sorun ne ki bence güzel oluyor.Umut hocaya alıştım ve sanki videoları bir tık daha kısa gibi şunun şurasında fazla zaman kalmadı
  • Bence konu anlatım kısmı iyi yt dekinin.Ama ücretli çektiğini daha özenli ve kaliteli sorularla çekmiştir mesela soru çözüm paketinde gayet kaliteli sorular vardı.
    Bu arada hoca pdf veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.