Şimdi Ara

Ümraniyeden bağdat caddesine nasıl geçilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ümraniyede oturuyorum okulumu bağdat caddesindeki fenerbahce anadoluya almayı düsünüyorum her gün oraya nasıl gidebilirim otobüsle bilen var mı fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha kısa yolu var mıdır bilmiyorum ama umraniyeden kadıköye otobusle gelip oradan sari dolmuslara yada 4 numarali otobuse binersen caddeye gidebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Daha kısa yolu var mıdır bilmiyorum ama umraniyeden kadıköye otobusle gelip oradan sari dolmuslara yada 4 numarali otobuse binersen caddeye gidebilirsin

Okul icin gitmeyi düsündügümden dolayı her gün gidis gelis zor olur dimi umranıyeden kadıkoye 50 dakkada gecsem ordan caddeye de biraz zaman ister herhalde gecmeyi cok istiyorum da yoldan dolayı endiseliyim keske kısa yolu olsaydı

• Ümraniyenin neresinde? 1 otobüs, bir minibüs yada tek otobüsle gidiliyordu sanırsam. Kısa bir süre Çakmak'ta kalmak zorunda kalmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Ümraniyenin neresinde? 1 otobüs, bir minibüs yada tek otobüsle gidiliyordu sanırsam. Kısa bir süre Çakmak'ta kalmak zorunda kalmıştım

Umranıye nıkah sarayının ordayım ama cakmak veya carsıya cıkmak sorun olmaz bi sekilde hallederim tek otobüsle gecebilme sansım olsa umranıyeden harıka olurdu cok sevınırım eger biliyosanız?

• zilyon tane otobüs var ümraniyeden ziverbey den geçen in aşağı yürü 10 dakikaya bağdat caddesi
  • http://www.trafi.com.tr/ kullan dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

zilyon tane otobüs var ümraniyeden ziverbey den geçen in aşağı yürü 10 dakikaya bağdat caddesi

hocam ümraniyeden ziverbey yapıp ordan yürümek tahmini ne kadar sürer ayrıca cok sıkıntı cıkartır mı gitmeyi cok istiyorum da cok kolay yolda beklemiyorum ama cok uzun da olmaz tabi sagolun simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: 12Numara

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

zilyon tane otobüs var ümraniyeden ziverbey den geçen in aşağı yürü 10 dakikaya bağdat caddesi

hocam ümraniyeden ziverbey yapıp ordan yürümek tahmini ne kadar sürer ayrıca cok sıkıntı cıkartır mı gitmeyi cok istiyorum da cok kolay yolda beklemiyorum ama cok uzun da olmaz tabi sagolun simdiden

ziverbeyden önce inmen lazım

ziverbeyden aşağı inince stadın oraya çıkarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.