Bu şahsın attığı kaçıncı iftira oldu, daha 1 kere özür dilemedi, hala insan içine çıkabiliyor. Böyle kara günlerde bile 2-3 oy kopartmak adına insanlara iftira atan kişilerin içinde 1 gram insanlık kalmamıştır. ![]() “Ümit Özdağ'ın "Telefon çalan Suriyeli" diye itham ettiği Abdulbaki Bozdağ:
Suriyeli değilim, Türk vatandaşıyım.
Hırsız hiç değilim, Diyanet vakfında hafızım.
Ümit Özdağ hakkında tazminat davası açacağım, geliri de depremzede ailelere bağışlayacağım.” https://twitter.com/secimtr2023/status/1624080900655833088?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet |
''Ümit Özdağ'ı Allah'a havale ediyorum, hakkında tazminat davası açacağım''

-
-
'Yok ya Ümit basganim yapmaz öyle sey" ühü ühü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fetöcüler ganimet bulmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün canlı yayında hatanın kendisinde değil haberi yapan yerde olduğunu ve o insandan özür dilemeyeceğini söyledi.
-
Bu artık bir değil iki değil hatta 5 değil 10 değil.
Her gördüğü olaya Suriyeli'liler şunu yaptı başlığı atıp yayıyor direkt sosyal medyada. Yaydıklarının çoğuda ya yanlış ya yalan yada iftira çıkıyor. Böyle siyasetçilik olmaz. Böyle kulaktan dolma bilgiler ile paylaşım mı yapılır. Hemde direkt hedef göstererek videosunu vererek. Bu nasıl milletvekiliiği veya bu nasıl siyasi parti liderliği.
Bu arkadaşı Suriyeli Hırsız sanıp yolda birileri yakalayıp döverek öldürse kim verecekti hesabını ?
Dün Cüneyt Özdemi'in programında özür dileyecekmisiniz diyor. Halen daha ben yanlış bir şey yapmadım ki ben neden özür dileyim diyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Şubat 2023; 18:2:42 > -
Size suriyelilerle beraber yaşamak müstehak. Herifler organize olup çete kurmuş, yol kesip yağma yapıyor, hatta askerle çatışıyorlar. Bunlardan 100 tane varsa türklerden 1 tane var. O 1 taneyi de suriyeli zannetmiş aman ne büyük suç!
Bunların hepsini acil olarak gönderdin gönderdin. Göndermezsen İstanbul depreminde oluşacak kaos, yağma ve iç savaş sonucu bu ülke bölünür ve bir daha asla istikrara kavuşamaz. Hataydaki olaylar bu işin provası. Şu anda bile ciddi bir Türk nüfusu Hataydan göç ederse Hatay elimizden çıkar çünkü nüfusun yarısı suriyeli. Bunlar çoğunluğu elde ederse Türklere yaşam hakkı tanımazlar.
-
Türk'üm.
-
Önce AKP'lileri çıkarıyorlar..
Özür dilemiycem..
Adam kendini epey aşmaya başladı.
Orada oraya yürüyüp anca linç malzemesi arıyor hiç gözüm tutmamaya başladı.
-
karaktere bak , ne guzel işte heryere cıktın kendını akladın daha ne davasından bahsedıyorsun. Tazmınat davası acacaksan once su bınadan olen yakınların ıcın beledıyeye, bakanlıklara vb sorumlulara dava ac. Ozdag belkı koseye bir telefon koydun onu aldın ve senın onu caldıgını sandı zıra adam boş gezmıyor sureklı arasıtırma içinde yanlış anlasılmada olsa sorun cozuldu daha ne olsun. Allaha boyle ufak olayları havale et ama asıl yakınlarının olumune sebep olanların arkasıını ara öncelikle
-
Bu sadece ölüler görür denen şahıs bir şey çıksa da özdağ'a sallasam diye bekliyor. ki özdağ'ın aşırı tepkileri olduğu doğrudur ama dediklerinin hepsi teker teker çıkıyor
-
Bu çocuklar ölse ümit özdağ ne yapacaktı?
yaptığı milliyetçilik falan değil. bende bazı çıkışlarını doğru bulsam da cılkını çıkardı artık.
onun bunu halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten dava açacaklarına ümit özdağ hakkında açmaları lazım.
-
forumdan ağır özdağcı oldugumu bilenler bilir.
bu tweet önüme ilk cıktıgında allah allah oranın yerel halkıyla araplar benziyor karıştırmış olmasın dedim.sonrasında zaten videoda cok uzaktan ve kalitesiz çaldıgını nerden gördü acaba dedim.
evet suriyelilere ve yağmacılığa karşıyım özdağ ile bu 2 konuda aynı görüşteyim ancak özdağın bu yaptığı kabul edilemez ve gurur kırıcı bir şeydi.adam dava açacakmış.açsın sonuna kadar hakkıdır.
-
Ümit özdağ adamın hasıdır. Kendisini sevmeyenler genelde fetöcü veya pkklıdır. Yada bunların peşinden giden saflardır.
şu siyasette güvenilecek 3 adam var. 1 ümit özdağ 2 muharrem ince. 3 fatih erbakan
Yanlış yada hata yapmış olabilir. Ama bu onu desteklemeyeceğimiz anlamına gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 11 Şubat 2023; 21:41:44 > -
fatih erbakanın neyine güveniyoruz tam olarak ? rte biraz yüz verse hemen akp şakşakcısı olurlar ki bunu gecen yıl gördük
-
Senden ve engellediğim konu sahibi vatandaştan başka trol yok. Chp'nin Ümit Özdağ karalama bölümünden olduğunuz belli
Depremdede görüldüğü üzre ülkenin 1 numaralı sorunu sığınmacı, kaçaklardır.
Bunuda adam akıllı dile getiren tek kişi Ümit Özdağ'dır. Chp veya İyi partinin samimiyetine inanılsa Zafer partisi diye bir parti olmaz, Ümit Özdağ'ın adı zikredilmezdi.
-
Bu millete 2020 -2021de zülmedilirken tek karşı çıkan siyasetçi erbakandı. Özgürlük mitingleri düzenlendi bende oradaydım. Ben bu adamın vicdanına samimiyetine güveniyorum. Dindar olması , akp ile işbirliği yapacağı anlamına gelmez.
-
Bu herife oy verecektim. Ne yapayım ben şimdi... Doğru düzgün bir siyasi seçeneğimiz olamayacak mı bizim? Biz bu içine düştüğümüz çukurdan nasıl çıkacağız? Bu ülke ne zaman adam gibi yönetilecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suriyeliler evliyada olsa istemiyoruz anlamanız mi kit oğlum ?
İstemiyoruz kelimesinin ne tarafını anlamıyorsunuz da hala sığıntı guzellemesi yapıyorsunuz. ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Size suriyelilerle beraber yaşamak müstehak. Herifler organize olup çete kurmuş, yol kesip yağma yapıyor, hatta askerle çatışıyorlar. Bunlardan 100 tane varsa türklerden 1 tane var. O 1 taneyi de suriyeli zannetmiş aman ne büyük suç! Bunların hepsini acil olarak gönderdin gönderdin. Göndermezsen İstanbul depreminde oluşacak kaos, yağma ve iç savaş sonucu bu ülke bölünür ve bir daha asla istikrara kavuşamaz. Hataydaki olaylar bu işin provası. Şu anda bile ciddi bir Türk nüfusu Hataydan göç ederse Hatay elimizden çıkar çünkü nüfusun yarısı suriyeli. Bunlar çoğunluğu elde ederse Türklere yaşam hakkı tanımazlar. |
Önce AKP'lileri çıkarıyorlar.. Özür dilemiycem.. Adam kendini epey aşmaya başladı. Orada oraya yürüyüp anca linç malzemesi arıyor hiç gözüm tutmamaya başladı. |
Benzer içerikler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- yusuf tekin'in eşi ne iş yapıyor
- miele boykot mu
- dinç üner kürt mü
- türkiye'nin en büyük hırsızı kim
- binance tr kimlik doğrulama
- ınstagram giremiyorum
- prime üyelik ücreti
- sıfır togg fiyatı
- kuantum bilgisayar nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X