Gördüğüm kadarıyla Tayyibe çalışan 2 adam var biri bu diğeride ince.Bunları kullanarak muhalefetten ne oy koparsa kardır amacı taşıyor bu ikisi.Sonuçta bu ikisinin partilerine atılan oylar boşa atılmış olacak.Şimdi bazıları diyecektir mhp den oy alırda bir halt almazlar.Mhp den kopanlar zaten iyi partiye gidiyor. |
Ümit Özdağ: Erdoğan'dan Sonra En İyi AKP'li Kılıçdaroğlu'dur. (2. sayfa)

-
-
hala aynı kafa
benim dediğim benim dediğim
kimseyle konuşma, kimseyle anlaşma, kimseyle görüşme ille de ben
Kılıçdaroğlu evet bir lider olamıyor, halkı peşinden sürükleyemiyor ama sonunda doğru yöntemi buldu.
birleşmek
adamlar bir tarafını yırtıyor kimseyle konuşmayın diye
Muhalefete muhalefet nedir ya?
Kendi partini kurdun göster bakalım nasıl doğru muhalefet olunur. Muhalefeti eleştirmek acizliktir. Sen bu ülkeyi yönetmeye aday isen şuan iktidarda olanın yanlışını söyleyeceksin muhalefetin yanlışı nedir ya? Zırvalık, kuru gürültü.
Kendi planlarını, kendi sözlerini, kendi yönetim şeklini anlat halka. Anlatsana kardeşim her ay başı muhalefete sallamak nedir ?
-
Öncelik Baykal da sonra Kılıçdaroğlu gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak muhalefet başkanları bile Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacağını bildiklerinden aday olmuyorlar
Neden olmuyorlar ?
Cumhurbaşkanı adayı olan milletvekili olamıyor da ondan.
Ben yukarda yazdım Cumhurbaşkanı adayım Mansur Yavaş
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı olsa koltuğu neden Meral Akşener yada Kemal Kılıçdaroğluna bıraksın,5 yıl görevini yapar 2028 seçimlerine Parlamenter Sistemle gidilir.
Ümit Özdağ konuşmasın da bunu söyledi,Neden kazanan koltuğu bıraksın dedi,50 dakikalık söyleşiyi dileseydiniz bunu duyardınız.
https://twitter.com/meral_aksener/status/1445763101396070409
-
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum da bıktırdı artık şu muhabbet. Gılışdarı suçlayıp, lanetleyince hiçbir şey düzelmiyor. Yıllardır aynı terane
-
Yanılıpta bu partiye verirseniz akp'nin ekmeğine yağ sürersiniz.
-
Ümit Özdağ gibi fırıldakların sözünü buraya taşımayın. Bu herif Kılıçdaroğlunun kesip attığı tırnak olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümit özdağ bırak %30u %10 alsın önce eşek gibi anırır sonra 17-18 yıllık hesabımı kapatır giderim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be ne Kılıçdaroğluymus.
Destek ayağı olmaktan öteye gidemeyen biri.
Kılıçtar doğal yollardan gelerek partinin başına geçmedi. Kaset kumpasıyla partinin başına geldi. Ondan evvel adını falan duyan var mı? Adam 9 kere seçim kaybetti hala akıllanmadınız. Artık gizli aktroll müsünüz ondan mı öyle yazıyorsunuz bilemiyorum ama Erdoğan'ın en çok istediği aday yenilmelere doymayan kılıçtaroğludur. Sonra "aceba niye akp oy alıyor" diye kafayı kaşıyıp durursunuz.
Akp ne zaman zor bir duruma düşse sağolsun doğal stepnelik yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 6 Ekim 2021; 21:25:41 > -
Ben %30 alır demiyorum,Sağ seçmen oyunu sağ partilere kullanır diyorum.Türkiye'de sağ seçmen %70 sol seçmen %30 düzeyinde.
İktidar eriyorsa,Bu sağ seçmenin oyu sol partilere gitmeyecek,Yine sağ partilere akacak,20 ay uzun süre,sağ seçmenin oyunun nereye gideceğini şimdiden bilmek imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 6 Ekim 2021; 21:53:24 > -
Adam aynı seçimi 3 ay arayla hem de kat be kat artsn oy farkıyla kazandı.
Elbette hazımsızlık yapar...
Ümit özdağ oy alamazsa kaybeden kendisi değil Türkiye olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Ekim 2021; 22:53:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OYUNU VERİRSİN ARTIK BU ADAMA...
-
Umit Ozdag, Muharrem Ince, Mustafa Sarigul, Ali Babacan, Ahmet Davutoglu ve bir de Sedat Peker hepsi partilerini birlestirsin de secime oyle girsinler bari. Amaclari ayni cunku. Tek dertleri, bulunduklari kesimden kiclarina tekmeyi yemis olmalari.
-
Zafere basacagim ben
Önemli olan yanlışlardan ders alıp doğru hamleler yapmak
İttifak olmadan seçim kazanamayacagini anladı ve çözüm üreterek Istanbul Ankara'yı aldı
Ümit ozdag muharren ince boş yapmaya devam etsinler
0.2 perincekin kardeşleri
2023 te gidicisiniz akp li troller, burada ayak yapmayın boşuna, şimdiden millet ittifakı partilerine üye olun, fırıldaksınız zaten, yadırgamazsınız.
Bu çizgisini bozmazsa oy atacağım adam budur.
Hala muhalefet olup kılıçdaroğlu'nu savunanlara da selam olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X