Hocam onu bana sormayın kendisine sorun :) Neden profiline bu bilgiyi girmemiş bilemeyeceğim. |
Ümit Özdağ: Erdoğan'dan Sonra En İyi AKP'li Kılıçdaroğlu'dur. (4. sayfa)

-
-
Yani şuan Fatih Tezcan çıkıp en büyük Atatürk savunucusu benim dese, bir iki şey anlatsa bunun gibi onu da mı savunacaksınız hocam? Lütfen biraz ayık olun. Bir insanın görüşleri bu kadar değişiyorsa o insandan uzak durun. Hayatı boyunca savunduğu görüşlerden bir anda dönüyorsa o insan fayda sağlamaz. Bir insanın belirli görüşleri olabilir. Bu görüşler değişebilir. Ancak 180 derece görüş değiştirmek? Ben şahsen bu kadar şeyi kaldıramam. Siz kaldırabiliyorsanız ve iki üç açıklama bana yeter diyorsanız siz bilirsiniz.
-
Arkasında başka şeyler olduğunu düşünüyorum ben. Bu hükümetin gideceği ilk defa bu kadar yüksek ihtimaldeyken, ha bire birileri yeni parti kurup muhalefete muhalefet yapıyorsa bu işte başka bir şey vardır. Hayır sanki ülkeyi muhalefet yönetiyormuş gibi yapıyorlar ya o tuhafıma gidiyor :)
-
Birincisi fatih tezcan öz eleştiri yapmadı,beklemiyorum da zaten
ikincisi insanlar yanlıştan dönebilir,yanlış alışkanlıklarını,yanlış ideolojilerini terk edebilirler
Yeterki öz eleştiri yapma gereğini,yüreğini göstersinler.
Vidyo'yu izleseydin, neden 180 derece döndüğü anlardın,Çok yerinde açıklamalarda bulunmuş.
Atatürk'ü kimsenin savunmasına gerek yok,Atatürk yaptıkları,yazdıkları ile 100 yıldır kendini savunuyor.
Ümit Özdağ partisine aldıysa güvendiğinden almıştır.
-
İnsanların ana muhalefeti eleştirmesinin sebebi ülke yönetimine aday en olası parti olmasından kaynaklı. Hemen komplo teorileri yerine biraz savunduğunuz adama bakın hocam.
Emekli paşalar ve Ümit Özdağ gibi Türkçü kişilerin hiçbiri şimdi ki CHP'yi sevmez sebebini bir düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 8 Ekim 2021; 5:28:16 > -
2023 yılındaki seçimlerde tüm fosil siyasetçilerden kurtulacağız inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. Millet alışmış duymuş bir yerlerden aynı şeyi deyip duruyor.
Yahu ben 25 yıldır bu partiyi biliyorum, şu anki durumu en iyi hali. Ankara-İstanbul'u aldı ve şu anda arkasında ciddi bir destek var.
Doğru adamları parlattılar birkaç yerde, CHP'ye oy verecek oran belli. Taşı sıksan %30-35 alırsın en fazla.
Onu da ittifakla aşmaya çalışıyor.
-
Ümit Özdağ! Ömer Turanla ilgili açıklama yaptı,Vidyonun 29 dakikasında ömer Turanı neden partiye aldığı açıklıyor.
Örnek Haberyoutube
26 Ağustos 2021 tarihinde kurulan ve Türkiye'deki sığınmacı sorununa özellikle eğilen Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisine ve gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. Örnek Haber Twitter: https://twitter.com/OrnekHaber Altuğ Gömleksiz: https://twitter.com/altuggmlksz61https://www.youtube.com/watch?v=AQWlzXzocTo -
kasetle gelipde sağlık kurumunun başındayken 25 dolarlık kalp pilini 2500 dolardan gösteren adamdan ne bekliyon kukla işte daa kukla ,bu işte liyakat yani yapabilmek önemli değil , denileni yapan bi adam olmak önemli başka bişey önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @YAHYA@ -- 9 Ekim 2021; 21:56:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X