Şimdi Ara

ÜMİT ÖZATIN TERBİYESİZLİĞİ ''GİT ARTIK ÜMİT ÖZAT GİT''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Randers karşılaşmasının 51. dakikası oynanırken, Fenerbahçe kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda ceza alanının 4-5 metre dışından bir serbest vuruş kazandı. Alex’in en sevdiği yerlerden biriydi burası. Brezilyalı oyuncu da topu dikti, hakemin barajı yaptırmasını beklemeye başladı. O sırada yanına Lugano geldi. Atışı kullanmak ister gibi bir hali vardı, ancak Alex ısrarcı davranınca, Lugano atış yerinden ayrıldı.

Herşey hazırdı ve Sambacı tam topa doğru geliyordu ki, aniden geriden gelen Ümit, kızgın bir şekilde topa öylesine vurdu. Bu, serbest vuruştan başka herşeye benzeyen atış sonrası Alex şaşkınlıkla bakar ve Ümit’e söylenirken, tecrübeli oyuncu, arkasını dönüp yerine gitti. İkili arasındaki tartışma bir süre devam ederken, Ümit’in neden böyle bir harekette bulunduğu anlaşılamadı.

FANATİK TEN ALINTIDIR
    ARTIK YETER ÜMİT ÖZAT DEFOL GİT...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 30 Eylül 2006; 22:59:49 >

• ayar etti beni, dün ümit
  • ümitin o hareketini bende anlayamadım...!!! ne yapmak istediği de meçhul ????

luganoya pas atmak istedi desem pozisyon alex için daha uygun bi pozisyondu...!!!

inşallah içimden geçen sebep değildir ki onun affı olmaz...!!!
  • kaşınıyor onun miladı doldu kaldıramıyor artık takımı gurur meselesi oldu onun için takımda onca yıldız var kendını onların yanında aşağılanmış gibi hissediyor
  • hayir takima yeni gelmis bi oyuncu olsa Amenna ama 3 yiLdir frikikleri hep Alex ceker ogrenememis mi?

1 de dun aksam cok yere top kaybi yapti ahh umit vah umit..
  • Bence ordan gol atıp kahraman olmak istedi.Kendini Alexe rakip görüyor galiba
  • o açıdan gol atmak isteyen adam kaleye atış yapar....ayrıca ordan kaç tane golün var ki hangi cesaretle şut atıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ümit' in ordan çok golleri var..
    birini daha atmaya kalkmıştır.

• Ümit Özatın serbest vuruşu kullanması belki hataydı ama hatanın daha büyüğünü Fenerbahçe taraftarı yapıyor

Ümit Özat Fenere gelmeden önce ve Fenerdeyken hiç mi atmadı uzaktan gol

Ümit Özat Fenerbahçe takımının kaptanı bir takımda hangi futbolcu olursa olsun kaptana saha içinde bu türlü bir hareket yapmamalıdır.Ben isterdim ki taraftar Ümiti savunsun.

Ne yani Alex Fenerbahçe camiasından daha mı büyükkü bri serbest vuruş sonrası kaptanıyla tartışabiliyor,ona laf yetiştirmeye çalışıyor.Demek ki bütün ipler Alex in elinde o ne derse o oluyor,demek ki bizimkilerle yabancılar arasında bir sıkıntı var.

Beyler kendinize gelin Dünyanın hiçbir yeride bizim kadar yabancı aşığı başka bir millet yoktur.Değerlerimize sahip çıkalım.

• ümitlere sahip çıkalım,ümitsiz yaşanmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: soho

ümit' in ordan çok golleri var..
    birini daha atmaya kalkmıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: coderman

Ümit Özatın serbest vuruşu kullanması belki hataydı ama hatanın daha büyüğünü Fenerbahçe taraftarı yapıyor

Ümit Özat Fenerbahçe takımının kaptanı bir takımda hangi futbolcu olursa olsun kaptana saha içinde bu türlü bir hareket yapmamalıdır.Ben isterdim ki taraftar Ümiti savunsun.

Ne yani Alex Fenerbahçe camiasından daha mı büyükkü bri serbest vuruş sonrası kaptanıyla tartışabiliyor,ona laf yetiştirmeye çalışıyor.Demek ki bütün ipler Alex in elinde o ne derse o oluyor,demek ki bizimkilerle yabancılar arasında bir sıkıntı var.

Beyler kendinize gelin Dünyanın hiçbir yeride bizim kadar yabancı aşığı başka bir millet yoktur.Değerlerimize sahip çıkalım.

hagi istisna bir şahsiyet değil mi kardeşim...

her takımda korneri - serbest vuruşları kullanan belli adamlar vardır..
    + olarak penaltılarıda, mesela gsde ergün kullanırdı bazen..
    alex ipleri ele geçirmedi, işini yapıyor, burda görünen o ki ümit ayıp etmiş...
    istediğini insan gibi söylese; alex "banane ben atacam" demeyecek illaki...

kaptanla tartışmak demek hemen komplo teorileri üretelim demek değil,
    taraftarda memnun değil ümitten, ayrıca kaptansa kaptanlığını bilsin;
    takımın huzurunu bozmasın...

• En iyisi Ümit Yol alsın
  • her takımda belli başlı oturmuş bazı şeyler vardır...belirli isimler vardır ki onların takım üzerinde kendilerini kanıtlamış isimlerdir...

zaman zaman hakan şükür le alakalı da bazı şeyler okuyoruz basında...!!!
    sende bu konuda fazla yabancı biri sayılmazsın...

ümit özata bu takıma yıllarını verdi...

eğer yıllar sonra bu kadar yoğun bir şekilde tepkiler artıyorsa ümit özatın bunu bi düşünmesi lazım...stad da kendisine laf eden taraftarlar için "bunlar fenerli olamaz" gibi demeçler vereceğine öncelikle bu tepkilerin neden verildiğini bi düşünmesi lazım...

quote:

Ümit Özatın serbest vuruşu kullanması belki hataydı ama hatanın daha büyüğünü Fenerbahçe taraftarı yapıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

hagi istisna bir şahsiyet değil mi kardeşim...

her takımda korneri - serbest vuruşları kullanan belli adamlar vardır..
    + olarak penaltılarıda, mesela gsde ergün kullanırdı bazen..
    alex ipleri ele geçirmedi, işini yapıyor, burda görünen o ki ümit ayıp etmiş...
    istediğini insan gibi söylese; alex "banane ben atacam" demeyecek illaki...

kaptanla tartışmak demek hemen komplo teorileri üretelim demek değil,
    taraftarda memnun değil ümitten, ayrıca kaptansa kaptanlığını bilsin;
    takımın huzurunu bozmasın...

Sanki adam her maç serbest atışları ben kullanayım diyor 3 yılda bir tane kullanmış çok mu
    Hagi genelde kullanırdı ama bazen Emre bazen kornerlerde Arif bazen Tugayda kullanırdı
    Burda kullanıp kullanmamasını tartışmıyorum Ümit hata etmiş olabilir ama takım içindeki bir futbolcunun kaptana bu şekilde davranması garibime gitti,kaptanlık sadece kolluktan ibaret değildir

Ümit söylememiş ve ayıp etmiş diyorsun.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum komple teorisi falan ürettiğim yok demek ki içerde yabancılarla yerliler arasında bir sıkıntı var.Hangimiz borusu öter misali

• ilginç gerçekten
    yılların emektar oyuncusunu bi serbest vuruşa satıyorsunuzya
    Fenerbahçede oynayan oyunculara hiç üzülmem ama ümite üzüldüm doğrusu
  • senin gölün penaltıları 3 yılda bir cihanın atmasına razı gelirse ben bilemem..
    rica eder yapar, atamaz günahı onun boynuna..

+ abicim kaptanlık demek yüzbaşı onbaşı gibi rütbe değil, emir komuta zinciri hiç değil...
    takımda tecrübeli - abilik yapacak isimler seçilir; bu yüzden ümitin böyle bir hareket yapmaya hakkı yok !!!
    abilik yapacak adam bu terbiyesizliği ya -pa- maz..
    dediğim gibi kaptansa kaptanlığını bilecek... İNSAN GİBİ SÖYLEYECEK.
    takımda husumet yoksa bile husumet yaratır bu hareket, anlatabiliyormuyum...

ayrıca;
    önceden hiç mi serbest atış kullanmadı alex varken bu adam, kullandı tabii ki..
    bence alexe burda mok atmak biraz haksızlık olur..
    adam işini yapmaya çalışıyor: amacı ne "gol atmak", peki ümitin amacı ne "belirsiz".

TAMAM.
    ümitin çok hizmeti oldu, çok hakkı geçti bu takıma..

amma velakin takımın huzurunu bozan kim olursa,
    hele böyle bir dönemde - hele birde kaptansa bu şahsiyet:

BENCE GİDER...

• Bu sadece serbest vuruş yüzünden değil aslında yılların birikintisi oldu ve bu hareketle patladı.Yani zamanında adam yerinde oynamıyor yinede elinden geleni yapıyor diyorduk ama bu hareketlerle fb yi haketmiyor.Artık Uğur Boral ilk 11 çıkması lazım bence Ümit biraz dinlensin.
    quote:

Orjinalden alıntı: flat

ilginç gerçekten
    yılların emektar oyuncusunu bi serbest vuruşa satıyorsunuzya
    Fenerbahçede oynayan oyunculara hiç üzülmem ama ümite üzüldüm doğrusu

• aynen katılıyorum...

kaptana yanlış yapıyor dediğimiz adam yine fenerbahçeyi dün akşam 3-0 a taşıyan adamdır...!!!

quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

senin gölün penaltıları 3 yılda bir cihanın atmasına razı gelirse ben bilemem..
    rica eder yapar, atamaz günahı onun boynuna..

+ abicim kaptanlık demek yüzbaşı onbaşı gibi rütbe değil, emir komuta zinciri hiç değil...
    takımda tecrübeli - abilik yapacak isimler seçilir; bu yüzden ümitin böyle bir hareket yapmaya hakkı yok !!!
    abilik yapacak adam bu terbiyesizliği ya -pa- maz..
    dediğim gibi kaptansa kaptanlığını bilecek... İNSAN GİBİ SÖYLEYECEK.
    takımda husumet yoksa bile husumet yaratır bu hareket, anlatabiliyormuyum...

ayrıca;
    önceden hiç mi serbest atış kullanmadı alex varken bu adam, kullandı tabii ki..
    bence alexe burda mok atmak biraz haksızlık olur..
    adam işini yapmaya çalışıyor: amacı ne "gol atmak", peki ümitin amacı ne "belirsiz".

TAMAM.
    ümitin çok hizmeti oldu, çok hakkı geçti bu takıma..

amma velakin takımın huzurunu bozan kim olursa,
    hele böyle bir dönemde - hele birde kaptansa bu şahsiyet:

BENCE GİDER...

• ümit özat ın son zamanlarda ki ciddi şekilde yaşadığı form düşüklüğüne rağmen bu taraftar gönlünü almasını bildi fazlasıyla...kaptanına gerektiği gibi saygıyı gösterdi her defasında

bence bu taraftara bi iyilik yapma zamanı geldi diye düşünüyorum...!!!

ÜMİT ÖZATIN TERBİYESİZLİĞİ  ''GİT ARTIK ÜMİT ÖZAT GİT''
  • Bak kardeşim Bülent Korkmazı saha içi hareketlerinden dolayı hiç sevmezdim ama o bizim kaptanımızdı ve öylede kalacak.Yeri gelmiştir sakat sakat oynamıştır,yeri gelmiştir hasta hasta oynamıştır,yeri gelmiştir çıkık kolla oynamıştır(UEFA finali),yeri gelmiştir boş mukaveleye imza atmıştır.Bunları yapacaktır yapmalıdırda çünkü o KAPTAN dır.
    KRAL ımızda aynen öyledir.Çünkü bunlar bizim değerlerimiz yarın birgün futbolu bıraktığında ister teknik direktörlük yapsın,ister yazarlık,istersede yorumculuk yapsın Galatasaray kaptanı Bülent demekte var Bülent Korkmaz demekte var gönül hangisini ister.Televizyonlarda Turgay Şerene kaptan senin görüşün nedir dendiğinde bir Galatasaraylı olarak gurur duyuyorum,Fatih Terime İmparator dendiğinde gurur duyuyorum ben bunları anlatmak istedim.
    Real dendiğinde ilk akla gelen RAUL
    Milan dendiğinde ilk akla gelen kim MALDİNİ.Peki Maldini Milan için herşeyini vermedimi tıpkı ÜMİT gibi adam senlerdir sağ ayaklı olmasına rağmen sesini çıkartmadan sol tarafta oynuyor ve Milli takımda da aynı yerde oynuyor bu özveri değil mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.