Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup'taki 7. maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 63 ve 85. dakikalarda Aydın Karabulut kaydetti. Alınan bu sonuçtan sonra şampiyonaya katılma yolunda büyük bir avantaj yakalan Ümit Milli Takımımız gruptaki son maçını 9 Eylül Salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda Ermenistan ile oynayacak.
Aydın'ın ilk golü özellikle izlemeye değer
Ayrıca böyle bir haberi ıskalamamalıydık
aydın çok iyi topçu..
Helal ama şu Ermenilerden son 2 dakikada 2 gol yemek çok koymuştu
Bu maçların özetlerini nereden izliyebiliriz.. ?
quote:
Orjinalden alıntı: BauglirXul
Bu maçların özetlerini nereden izliyebiliriz.. ?
futbolcuyuz.com veya rojadirecta.com
Kaleci eski Karşıyakalı yeni Trabzon'lu Onur Recep Kıvrak
Maçı izledim kaleciyi çok beğendim gerçekten, çok çevik ve kıvrak bir çocuk adı üstünde Bir pozisyonda kurtarış yapıp yerde kaldı. Top öne doğru sekti. Dedim gelen adam attı golü, ne olduğunu anlamadan bi baktım bizim kaleci kalkıp aldı topu. Bu arada Aydın karabulut gerçekten süperdi. Bizim Aydın'ın da çok güzel bir vuruşu direkten döndü, jeneriklik bir gol olacaktı eğer olsaydı o da
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Maçı izledim kaleciyi çok beğendim gerçekten, çok çevik ve kıvrak bir çocuk adı üstünde Bir pozisyonda kurtarış yapıp yerde kaldı. Top öne doğru sekti. Dedim gelen adam attı golü, ne olduğunu anlamadan bi baktım bizim kaleci kalkıp aldı topu. Bu arada Aydın karabulut gerçekten süperdi. Bizim Aydın'ın da çok güzel bir vuruşu direkten döndü, jeneriklik bir gol olacaktı eğer olsaydı o da
Karşıyaka aptallık yapıp 500 milyar bonservisle verdi o kaleciyi süper gerçekten.Geçen sezonun son maçı trabzon - fener maçındada güzel oynamıştı
Ukrayna Çek Cumhuriyeti'ni yensin yeter. Son dakika golleri fena içimizde kaldı, Ermenistan'ı burada güzelce yensek iyi olur ama gerçi Ermenilere yenilsek bile 1. olarak çıkıyoruz gruptan.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Ümit Milliler, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendi
Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup'taki 7. maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 63 ve 85. dakikalarda Aydın Karabulut kaydetti. Alınan bu sonuçtan sonra şampiyonaya katılma yolunda büyük bir avantaj yakalan Ümit Milli Takımımız gruptaki son maçını 9 Eylül Salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda Ermenistan ile oynayacak.
Aydın'ın ilk golü özellikle izlemeye değer
Ayrıca böyle bir haberi ıskalamamalıydık
hocam böyle bi haberi ıskalarmıyız açmıştım ben konu az altta. inş bugünde ermenilerin ağzını burnunu kırıp birinci olarak çıkarız
neyse ben iftara gidiyom byes
quote:
Şu resmi koymuşsun ya tüylerim ürperiyor. TSK da kepsiz selam durulmaz. Böyle Sadri Alışık gibi hiç hele... Yazık!
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
Şu resmi koymuşsun ya tüylerim ürperiyor. TSK da kepsiz selam durulmaz. Böyle Sadri Alışık gibi hiç hele... Yazık!
Neye yazık diyosun hiçbişey anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88 hocam böyle bi haberi ıskalarmıyız açmıştım ben konu az altta. inş bugünde ermenilerin ağzını burnunu kırıp birinci olarak çıkarız
neyse ben iftara gidiyom byes
benden 15 saat sonra açmışsın la
cehennemmarşı il o fotoğrafı bulmuştum
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
kep mi taksınlar?
Selam vermeseler olmuyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme