Şimdi Ara

Ümit Katlanır Bisiklet / Ümit 2036 Folding (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
20.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 gün önce ümit 2036 2019 model olanını aldım.İlk kez katlanır kullanıyorum.
    Almadan önce Carraro modellerine de bakmıştım. Sürüş açısından hiç bir fark yok. Carraro 1800 tl civarıydı.
    Ümit 1350 tl.
    Ben 2. El 900 tl aldım çok da memnunum 2 gündür kullanıyorum, daha önce almalıymışım;)

Ümit Katlanır Bisiklet / Ümit 2036 Folding
     Ümit Katlanır Bisiklet / Ümit 2036 Folding
     Ümit Katlanır Bisiklet / Ümit 2036 Folding Ümit Katlanır Bisiklet / Ümit 2036 Folding

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 23 Ekim 2019; 10:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bayıldım çok kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: sauths

2 gün önce ümit 2036 2019 model olanını aldım.İlk kez katlanır kullanıyorum.
    Almadan önce Carraro modellerine de bakmıştım. Sürüş açısından hiç bir fark yok. Carraro 1800 tl civarıydı.
    Ümit 1350 tl.
    Ben 2. El 900 tl aldım çok da memnunum 2 gündür kullanıyorum, daha önce almalıymışım;)

Ufak tefek modifiyelerle bisikleti daha da keyifli hale getirirsiniz. Hayırlı olsun.

• Teşekkürler, keyifle kullanıyorum. Dahon vs gibi üst düzey bişey almayacaksanız, carraro bianchi gibi markalara 1800 2000 tl vermeye gerek yok ümit en ucuzu ve bence hiçbir eksiği yok onlardan. Fiyat performans yani.

• 2034 modelini kullanan var mı? 1000 TL şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

2034 modelini kullanan var mı? 1000 TL şuanda
    bende kron 3.0 düşünüyorum hocam 7 vitesi var 100 TL fiyat farkı var ama amator kullanımı için umıtte yeterlı gibi
  • 105 kg 190 boya gider mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.