Şimdi Ara

Ümit KARAN mı? Montaj mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam bilerek ukaran ve UK diye almis ki mahkeme nezdinde sakata gelmesin..

umit karanla bi alip veremedigi olan bi zipciktinin isleri bunlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogocan

mail adresine dikkat ettinizmi ukaran99@hotmail listeme eklicem
    neden 99 demiş acaba

forma numarasi
  • ekleyenler sizle konuştumu
  • ünlü değilmi?komikmisin sen ya ünlüler başarısızlıktan ünlü oluyorlar öölemi?aa sen şimdi çıkıp manken falan fasa fiso kişileride ünlü diye göstericeksin ama ben onlara ünlü demiyorum ayırca seni ilgilendirmeyebilir ama ilgilenenlerinde konuşmalarına müdahale etme hakkı sana ait deil
    quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

quote:

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

ilgilendirir öylede bir illgilendirirki eğer ünlü olmayı bildilerse o yaşam tarzının getirdiği sorumluluklarıda kaldırmak zorundalar.bunun ümit karan olduğuna inanmıyorum ama terbiyesiz biri varsa bu ümit karanmı yaa sahtesimi bilemiycem o şahsiyetsizdir.
    quote:

Ümit Karanla hemen hemen her cuma aynı saflarda cuma namazı kılıyorum, şahsen konuşmuşluğum ve ufakta olsa tanışmışlığım var. Onun Ümit Karan olmadığına inanıyorum. Olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin bi hayatı var, aynı zamanda bunu yapan terbiyesiz ise çokmu iyi bir HALT YEDİĞİNİ SANIYOR acaba. Sahtekarlara ve Terbiyesizlere

ÜNLÜ OLMAK AYRI BİR ŞEY EMEK SARFEDİP BAŞARILI OLMAK AYRI Bİ ŞEY. O ÜNLÜ DEĞİL BAŞARILI VE HALA ÜSTÜNE BASA BASA DİYORUM KİMSEYİDE İLGİLENDİRMEZ. BUNU YAPAN KİŞİNİN TERBİYESİZLİĞİNDEN BAŞKA HİÇ Bİ ŞEY DEĞİL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogocan

mail adresine dikkat ettinizmi ukaran99@hotmail listeme eklicem
    neden 99 demiş acaba

forma numarası
  • Resimler yüzde yüz photoshop inanmayan kaydfetsin resmi birlikte açtan notepad ile açsın sonra ctrl+f ile adobe yazın aratın gördüğünüz üzere fotoşop oluo =) demekki neymiş buras TR burda çok kolay adam karalanır..
  • photoshoptan baya anlayan iki arkadaş bu resmi pixel pixel incelediklerini söylüyorlar. Onlara göre ya çok profesyonel bir grafikerin elinden çıkmış bu, ya da gerçek
  • Ümitin karanın İkizi var UMUT KARAn bu o olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihx

Resimler yüzde yüz photoshop inanmayan kaydfetsin resmi birlikte açtan notepad ile açsın sonra ctrl+f ile adobe yazın aratın gördüğünüz üzere fotoşop oluo =) demekki neymiş buras TR burda çok kolay adam karalanır..

resmi incelemeye gerek yok

yalnız gsli bir arkadaş bu olay hakkında "sakatlandı şimdi bu olay olmuş olabilir" dedi ,nealaka dedigimde "sıkılıyordur evde" dedi
    acaba o mu
  • 1.çok güzel bi photo şhop çalışması
    2, karan istese çok daha güzellerini bulur msn de boşuna kasmaz
    3.kız da çok zekimiş galiba kaspersky kullanıyoo
  • Hanfendi hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu zaman da ünlü olmak gayet basit, ki sizde belirtmişsiniz orasını burasını gösteren ünlü olabilior bu ülkede. Ewet Türkiyede başarısız insanlar maalesef ünlüler. O yüzden ben bu tür Milli Takım Formasını Giyip Başarı gösteren insanları aynı kefeye koymam sen koyabilirsin bu beni ilgilendirmez taa ki Ümit Karan bunu yaptıysa o da bizi ilgilendirmez özel hayatıdır SANA NE der apışıp kalırsın.. Ayrıca komik falan da değilim.

quote:

ünlü değilmi?komikmisin sen ya ünlüler başarısızlıktan ünlü oluyorlar öölemi?aa sen şimdi çıkıp manken falan fasa fiso kişileride ünlü diye göstericeksin ama ben onlara ünlü demiyorum ayırca seni ilgilendirmeyebilir ama ilgilenenlerinde konuşmalarına müdahale etme hakkı sana ait deil
    quote:

quote:

ilgilendirir öylede bir illgilendirirki eğer ünlü olmayı bildilerse o yaşam tarzının getirdiği sorumluluklarıda kaldırmak zorundalar.bunun ümit karan olduğuna inanmıyorum ama terbiyesiz biri varsa bu ümit karanmı yaa sahtesimi bilemiycem o şahsiyetsizdir.
    quote:

Ümit Karanla hemen hemen her cuma aynı saflarda cuma namazı kılıyorum, şahsen konuşmuşluğum ve ufakta olsa tanışmışlığım var. Onun Ümit Karan olmadığına inanıyorum. Olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin bi hayatı var, aynı zamanda bunu yapan terbiyesiz ise çokmu iyi bir HALT YEDİĞİNİ SANIYOR acaba. Sahtekarlara ve Terbiyesizlere

ÜNLÜ OLMAK AYRI BİR ŞEY EMEK SARFEDİP BAŞARILI OLMAK AYRI Bİ ŞEY. O ÜNLÜ DEĞİL BAŞARILI VE HALA ÜSTÜNE BASA BASA DİYORUM KİMSEYİDE İLGİLENDİRMEZ. BUNU YAPAN KİŞİNİN TERBİYESİZLİĞİNDEN BAŞKA HİÇ Bİ ŞEY DEĞİL.

• Ümit Karan, Hatırlarsanız "GAMZE ÖZÇELİK" olayındada o cici kızdır öyle şey yapmaz dediler ama dedikleriyle kaldılar....
  • ümit karan böyle bi şey yapmak istese parayı basar bir kamyon dolusu bulur bunun gibi
  • bilmiyorum, photoshop olsa okadar çok farklı açıdan fotoğrafı nereden buldular?
  • quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

bu arada kız burhan çaçan dinliyormuş hellal valla

kızın dinledikleri.....abidin...cankan....burhan çaçan...mor ve ötesi.....
    hepsini anladım da mor ve ötesi'nin ne işi var orda?????
    kimler dinliyo artık mor ve ötesi'ni....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guray1981 -- 4 Mayıs 2006; 1:27:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Ümit Karan, Hatırlarsanız "GAMZE ÖZÇELİK" olayındada o cici kızdır öyle şey yapmaz dediler ama dedikleriyle kaldılar....

Alakaya maydanoz
  •  Ümit KARAN mı? Montaj mı?

onu bilmemde bu kesin alex :)

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

Ümit KARAN mı? Montaj mı?

Forum sitelerinde dolaşan resimlere göre, Ümit Karan olduğu iddia edilen UK, MSN'de tanıştığı bir bayanla genel ahlak kurallarını ihlal eden bir içerikle konuşmaya çalışıyor. Bu konuşma karşısında LaDy_eXtAsY isimli bayan, UK'nin bu isteğini kabul etmiyor ve konuşmadan ayrılıyor. Print Sceen ile ekran görüntüsü kayıt edilen konuşma, forum sitelerinde ise "MSN'nin Kralı Ümit Karan" başlığıyla yayınlanıyor.

Montaj olabilir mi? Bu arada resimleri yayınlayan forum sitelerinde, fotograflarla ilgili oldukça farklı tartışmalar yaşanıyor. Tartışmaların odağında ise, fotografların montaj olup olmadığı konusu var. Kullanıcılara göre fotografların foto montaj olması olasılığı bir düşük. Buna rağmen MSN'de UK adıyla yer alan kişi, Karan'ın benzeri olma ihtimali de var.

• photoshop yapcak adammi bulamamislar umit karani yapmislar,ayrica sasilicak birsey yok oda senin bizim gibi,acar kamerasini muhabbet eder
  • Bence tamamen photoshop. Ayrıca msn'de bu bayanın adresi bulunamaz mı?

Solda konuştukları var. Kimdir bu Aydın Dedeoğlu? Bir de O'nu dinleyelim bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.