Şimdi Ara

Ümit KARAN mı? Montaj mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada kız burhan çaçan dinliyormuş hellal valla
  • ben ekledim öyle çevrimdışı duruyor valla..
  • ÜMİT KARANA MONTAJ YAPMIŞLARRR

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

Ümit KARAN mı? Montaj mı?

alttakiler gerçeği. ya çok benzeyen biri yada ta kendisi.

ya düpedüz photoshop adamın arka planına bakın sonradan eklendiğini anlarsınız
  • Ne photoshop u ya photoshop olsa neyse adamlar direk Paintle kesmişler ya bari düzgün kesselergam yemicem
  • hangi kız printscreen yapabiliyor be
  • Ümit Karanla hemen hemen her cuma aynı saflarda cuma namazı kılıyorum, şahsen konuşmuşluğum ve ufakta olsa tanışmışlığım var. Onun Ümit Karan olmadığına inanıyorum. Olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin bi hayatı var, aynı zamanda bunu yapan terbiyesiz ise çokmu iyi bir HALT YEDİĞİNİ SANIYOR acaba. Sahtekarlara ve Terbiyesizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooBy -- 30 Nisan 2006; 23:41:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

konuştuğuda volkan olmasın sakın

Yok Hoca O Tuncay Volkan Kel Hiç Benzemiyor

abi akşam akşam güldürdün beni helal olsun yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

hangi kız printscreen yapabiliyor be

oda var ewt
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ne photoshop u ya photoshop olsa neyse adamlar direk Paintle kesmişler ya bari düzgün kesselergam yemicem

+1

Ümit Karan, msnden abazanlık yapacak puaha

fotoşop bile değil direk paint ya

Bir de adres almışlar,forma numarasını ekleyip ukaran99 diye
  • shop photos staff ufo
  • arrkadaslar umit karan evli diyilmi
  • ilgilendirir öylede bir illgilendirirki eğer ünlü olmayı bildilerse o yaşam tarzının getirdiği sorumluluklarıda kaldırmak zorundalar.bunun ümit karan olduğuna inanmıyorum ama terbiyesiz biri varsa bu ümit karanmı yaa sahtesimi bilemiycem o şahsiyetsizdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Ümit Karanla hemen hemen her cuma aynı saflarda cuma namazı kılıyorum, şahsen konuşmuşluğum ve ufakta olsa tanışmışlığım var. Onun Ümit Karan olmadığına inanıyorum. Olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin bi hayatı var, aynı zamanda bunu yapan terbiyesiz ise çokmu iyi bir HALT YEDİĞİNİ SANIYOR acaba. Sahtekarlara ve Terbiyesizlere
  • mail adresine dikkat ettinizmi ukaran99@hotmail listeme eklicem
    neden 99 demiş acaba
  • walla bu medya insanı rezil eder. şimdi o karısına nasıl inandırcak mesela bu haberi? Photoshoptan anlamıyor ise? yazık ya bir ailenin dagılmasına sebep olabilir. Haber olsun diye araştırmadan hit kazancam diye haber yapanlara kocaman
  • quote:

bu arada kız burhan çaçan dinliyormuş hellal valla

• quote:

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

ilgilendirir öylede bir illgilendirirki eğer ünlü olmayı bildilerse o yaşam tarzının getirdiği sorumluluklarıda kaldırmak zorundalar.bunun ümit karan olduğuna inanmıyorum ama terbiyesiz biri varsa bu ümit karanmı yaa sahtesimi bilemiycem o şahsiyetsizdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Ümit Karanla hemen hemen her cuma aynı saflarda cuma namazı kılıyorum, şahsen konuşmuşluğum ve ufakta olsa tanışmışlığım var. Onun Ümit Karan olmadığına inanıyorum. Olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin bi hayatı var, aynı zamanda bunu yapan terbiyesiz ise çokmu iyi bir HALT YEDİĞİNİ SANIYOR acaba. Sahtekarlara ve Terbiyesizlere

ÜNLÜ OLMAK AYRI BİR ŞEY EMEK SARFEDİP BAŞARILI OLMAK AYRI Bİ ŞEY. O ÜNLÜ DEĞİL BAŞARILI VE HALA ÜSTÜNE BASA BASA DİYORUM KİMSEYİDE İLGİLENDİRMEZ. BUNU YAPAN KİŞİNİN TERBİYESİZLİĞİNDEN BAŞKA HİÇ Bİ ŞEY DEĞİL.
  • fotoşop ya inanmayın böle şeylere ii keklemişler ama ha çoğu kişi inanmış
  • Yaw adam delikanlının kralı parada var elemanda istese sanalını yan odada yapar sonrada gerçeğini. GEYİK BENCE:
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogocan

mail adresine dikkat ettinizmi ukaran99@hotmail listeme eklicem
    neden 99 demiş acaba

ümit karanın forma numarası olduğu için olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir35 -- 2 Mayıs 2006; 15:47:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.