Şimdi Ara

Umit bisiklet alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. 500TL-600TL civarı bir bisiklet almayı düşünüyorum. Aklımdaki model şu linki bırakıyorum. Yine de linkle uğraştırma bizi söyle modeli biz biliriz diyenler için  (Umit 26J Blackrider 2D) bu bisikleti kullanan var mı ya da sizin düşünceleriniz neler? O fiyat civarında bisiklet öneriniz varsa da dikkate alırım. Teşekkür ederim.

    https://www.hepsiburada.com/umit-26j-blackrider-2d-2638-erkek-dag-bisikleti-celik-kadro-cift-suspansiyon-md-fren-21-v-p-SPORILRU51893?magaza=Evemagaza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kullanım amacınız nedir , bu bisikletin v frenlisini bizim buralarda yerel bisikletçiler 300 liraya satıyor , bisiklet bildiğin gitmiyor çelik kadro 20 kg civarı var üzerinde sunrun arka aktarıcı , saiguan ön aktarıcı, microshift çevirmeli vites kolları mevcut , çabuk ayar bozulur , vites geçişleri sıkıntılı kısacası tavsiye etmem 600-700 aralığında şuan en mantıklı seçenek bana göre corelli trivor 2.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salam aleykum.Arraba alsanız daha ey olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuriyalıAHMAD -- 5 Nisan 2018; 0:17:22 >
  • Aliminyum kadro muhakkak olsun, markadan çok kadro iyi olsun, ağır bisiklet insanı yoruyor. Önde amortisör olsun, arkada olmasın! Ümit evolution var kaç senedir kullanıyoruz, problem yok.

    Salcano 650 kendini kanıtlamış, o paraya da bulunur, gösterişli duruyor, yorumları okuyun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacım lise son sınıf öğrencisiyim akşamları etütten geldikten sonra evde sıkılıyorum açıkçası arkadaşlarla böyle bir karar aldık akşamları 1 2 saat bisikletle turlamaya çıkacağız. Hızı da seviyorum açıkçası. Bütçem maalesef şimdilik bu kadar. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    kullanım amacınız nedir , bu bisikletin v frenlisini bizim buralarda yerel bisikletçiler 300 liraya satıyor , bisiklet bildiğin gitmiyor çelik kadro 20 kg civarı var üzerinde sunrun arka aktarıcı , saiguan ön aktarıcı, microshift çevirmeli vites kolları mevcut , çabuk ayar bozulur , vites geçişleri sıkıntılı kısacası tavsiye etmem 600-700 aralığında şuan en mantıklı seçenek bana göre corelli trivor 2.0

    Üzerinde bu donanım varsa alınmaz en azından giriş seviyesi shimano olsun, eğer devamlı binecekseniz sonrasında bisikletçiye vereceğiniz para daha iyi bir bisiklete vereceğiniz parayı geçebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el daha iyi bisiklet bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basta hi-ten kadro bulundurup, saiguan yada sunrun, SYPO gibi vites sistemiyle alakasi olmayan sistemleri bulunduran ve kalitesiz v fren mekanizması kullanilan cift amortisörlü bu bisikletler neden bu kadar pahalidir hala anlayamadim. benim tabirimde bunlar karne hediyesi aracı olarak geciyor. bu bisikletleri 1000 liraya bile bulmak mumkun. onun yerine duzgunce bir tur bisikleti alinmasi cok cok cok yararina olur alicinin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.