Şimdi Ara

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
6
Favori
15.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Orijinalden alıntı: nuher

Rom burada ama henüz denemedim. CWM recovery ile kuruluyor

http://disk.yandex.com.tr/public/?hash=LIOUYNV8R1wYTNk1BKStB2uLzd9jfQ7OzfdevxXd3wI%3D

çok tşkler 2 gündür indirmeye çalışıyorum siteye üye olamadım bir türlü, sizin üyelik var sanırım ?
    Hocam verdiğiniz türkçe orjinal romu dünden beri kullanıyorum, aşırı memnun kaldım telefon resmen kendine geldi, türkçeside full hiçbir yerinde sıkıntısı yoktur.

Şu durumda yeni çıkan romu denesemmi bilemedim, olmazsa yedeğini alıp deneyebilirim ama kararsız kaldım :)
    Son romu çıkaranda admin nickli kullanıcı olduğuna göre sanırım umi firmasının resmi romlarından..

Bu romu denedim fakat türkçe yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

4.1.2 yi bir gündür kullanıyorum çok güzel ,bana gayet stabil geldi . telefon kendine geldi . açılış 3-4 sürüyor. bugun gps bağlantısı denedim kapalı hava arabanın içinde uydu bağlantısını tam saate bakmadım ama 3 dk gibi bir sürede kurdu (yalnız gps anten markasını bulamadım KFT mi değilmi bilmiyorum nereden bakacağız ? ),seyir halinde de bağlantıyı korudu. yalnız birkaç sorum / sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

1- En önemlisi evimdeki wifi ye bağlanamadım ama iş yerimde bağlandım , bunun androidin genel bir sorunu oldugunu biliyorum bazı kablosuzlara bağlanırken bazılarına bağlanmıyor. daha önceki vodafone 945im evimdeki ağa bağlanmıştı. nette biraz araştırdım kablosuz ağ ayarlarından static ip seçilince düzeleceğini yazmışlar ama umide wifi ayarlarında kaydet bölümü aktif olmuyor 4.0 romda da olmamış dı bu 4.1.2 ye özel değil. ama halen bağlantı kuramadım evdeki ağıma.

2. telefon profil ayarlarından titreşimi kapattım ama telefon gelen çağrılarda halen titriyor . bunu nasıl kapatabilirim?

3. 2 hatlı telefonda ben tek hat kullanıyorum durum çubuğunda diğer şebekede üzerinde x işaretiyle çıkıyor.

4. Bu telefonlar hangi markanın usb kablosu/ şarj cihazı uyuyor . vodafone 945 samsung kablolarını kullanıyordu samsung olmadı umi ye.

telefonun arka kapagını cıkardıgında sol ust köşede bant gibi birşey varsa ustundede kft yazar......yoksa eski tip antendir..
    wifi sorununu ilk defa duyuyorum ...
    ses ayarlarındanda titreşimi kapatman lazım
    kullanmadıgın sebekenin işaretide görülüyo malesef bu romun ozelliği göstermeyen romlarda var...

tesekkurler cevabiniz icin. wifi sorununu cozdum ilginc ama sorun wifi sifresindenmis wifi sifresindeki karakterleri kaldirdim sadece rakamlardan sifre atadim aninda baglanti kurdum.wifi cekim gucu cok iyi . gps anteni kft markaymis. ben telden cok memnunum s2 gibi ince cok şık telefon . 4.1.2 de cok stabik nuher hocamada ayrica paylasimi icin tesekkur.

• hoşuma gitti ama daha f/p çin telefonları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

hoşuma gitti ama daha f/p çin telefonları var

neo n02 yi falan kastediyorsunuz sanırım ama onunla bunun arasında bayağı fark var. Ekranın hassasiyeti bile farklı. Bu çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

https://mega.co.nz/#!fRpBDTgJ!C3OU3EcqLcLQBpkdR4AzC2o7tUU4H2INm8XGSxcp3LU

Bu romu deneyen var mı?

lewanın son romunu kullandım, özellikle karşıdan gelen sesi aşırı yükseltmişler :) dokunmatikde arada takılma oluyor, performasn iyi derecede kullanılabilir.
    ama şuan ben arkadaşın paylaştığı son türkçe romu kullanıyorum çok stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuher

Bu romu denedim fakat türkçe yok

türkçe olmaması benim için sorun değil, verdiğiniz rom ile kıyaslama yaparsak herhangi bir değişiklik, performasn farklılığı gibi olumlu sonuçlar varsa deneyebilirim.
  • quote:

quote:

neo n02 yi falan kastediyorsunuz sanırım ama onunla bunun arasında bayağı fark var. Ekranın hassasiyeti bile farklı. Bu çok önemli

ekran hassasiyeti konusunda umi dahamı iyi ?
  • quote:

quote:

quote:

evet bana öyle geldi. Neo da çok defa iki kez dokunmak zorunda kalıyordum. Ölye çok aşırı bir şey değil ama oluyordu.

Ben de flash tool ile yüklenen tr romu kullanıyorum ve bana göre kusursuz. Sadece daha önce dediğim gibi flasşlı foto çekimde yeşillenme oluyor fakat romdan kaynaklı mı bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet bana öyle geldi. Neo da çok defa iki kez dokunmak zorunda kalıyordum. Ölye çok aşırı bir şey değil ama oluyordu.

Ben de flash tool ile yüklenen tr romu kullanıyorum ve bana göre kusursuz. Sadece daha önce dediğim gibi flasşlı foto çekimde yeşillenme oluyor fakat romdan kaynaklı mı bilmiyorum

Bu cihazda ekran ışıklandırması sanırım köşelerden, bende çok belli oluyor, zemini siyah olan görsellerde 4 köşeden beyaz ışıklandırma görüyorum, tabiki bu bir sıkıntı değil ama diğer telefonlarda görmemiştim. Ayrıca ekran kaliteside gerçekden çok harika 326 ppı olması fark ettiriyor.

• Arkadaslar elindeki cihazu satmak isteyen olursa yada elinde sifir olanbana pm le ulasabilir

• 4.1.2 romunun yüklenmesi için " telefonun driverlerinin yüklü olması gerekir " demişsiniz. Aygıt yöneticisinden bakınca Android ADb interface şeklinde çıkıyor sürücü güncelleştirmek istediğimde de sürücüler güncel diyor. Bu hALİYLE 4.1.2. yüklenmiyor. Nerede hata yapıyorum ? sanırım telefon sürücülerini güncellemem lazım ama nasıl yazılanları uyguladım ama olmuyor. Boş bir zamanınızda yardım lütfen. Teli dün aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

4.1.2 romunun yüklenmesi için " telefonun driverlerinin yüklü olması gerekir " demişsiniz. Aygıt yöneticisinden bakınca Android ADb interface şeklinde çıkıyor sürücü güncelleştirmek istediğimde de sürücüler güncel diyor. Bu hALİYLE 4.1.2. yüklenmiyor. Nerede hata yapıyorum ? sanırım telefon sürücülerini güncellemem lazım ama nasıl yazılanları uyguladım ama olmuyor. Boş bir zamanınızda yardım lütfen. Teli dün aldım .

Bu sorunu yaşadım bende nasıl cozdugumu üst taraftaki mesajlarımin birinde paylaştım. Sürücüleri doğru kurunca sorunsuz yükleniyor.

• arkadaşlar bu telefonun avea internet ayarlarını nasıl yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

quote:

4.1.2 romunun yüklenmesi için " telefonun driverlerinin yüklü olması gerekir " demişsiniz. Aygıt yöneticisinden bakınca Android ADb interface şeklinde çıkıyor sürücü güncelleştirmek istediğimde de sürücüler güncel diyor. Bu hALİYLE 4.1.2. yüklenmiyor. Nerede hata yapıyorum ? sanırım telefon sürücülerini güncellemem lazım ama nasıl yazılanları uyguladım ama olmuyor. Boş bir zamanınızda yardım lütfen. Teli dün aldım .

Bu sorunu yaşadım bende nasıl cozdugumu üst taraftaki mesajlarımin birinde paylaştım. Sürücüleri doğru kurunca sorunsuz yükleniyor.

:) Zaten senin mesajını okudum ve uygulamaya çalıştım Asıl sorun sürücülerin yüklenmesi Telefonun sürücülerini nasıl güncelledin ayrıntılı anlatırsan sevinirim.

• Driver yüklemede sorun yaşayan arkadaşlar için kendi çözüm yolumu yazayım .

1. “Yirmisekizli” adlı arkadaşın ilk sayfada paylaştığı dosyayı bilgisayarınıza indirip. Masaüstüne çıkarın.
    Arkadaşın paylaştığı dosya: http://www.roosle.com/EQ966MECXGIK/UMI_X1_ROOT_CWM.rar.html

2. Bilgisayarınıza PDANET adlı programı indirin http://pdanet.co/a/
    3. Telefonu usb ile bilgisayarınıza bağlayarak programı kurun. Kurulum sayfasında telefon markaları çıkacak o sayfada diğer telefonları seçin. PDANET programının telefon driverlarını bularak yükleme özelliği vardır . bir süre arama yaptıktan sonra driver yükleme için onay isteyecek evet tıklayın driver yüklenecek.
    4. Aygıt yöneticisinden baktığınızda “MTK 65….” Adlı bir driver yüklendiğini göreceksiniz ama driver üzerinde uyarı olacak.
    5. İlk başta bilgisayara indirdiğiniz dosya içerisinde driver dosyası var üzerinde ünlem olan “mtk 65…” driverinı bu dosyayı göstererek güncelleyin.

Bu şekilde yaptım ve güncel driverlar yüklenmiş oldu ve flash tool ile sorunsuzca 4.1.2 yükledim.

• Arkadaşlar ben su asagıdakı urunden alacagım ama en az 20 adet diyor....Almak isteyen 3 tane daha arkadaş bulursam 5 er adet paylaşalım.......

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2011-Anti-Electromagnetic-Radiation-sticker/530215840.html
  • Nerde hata yapıyorum bilemiyorum ama ne yapsam da aygıt yöneticisinde mtk 65.. şeklinde görünmüyor. Yani telefon sürücülerini yükleyemiyorum. Başka bir yolu yokmudur 4.1.2 yüklemenin yani sd karta falan atsamm olmazmı?
  • quote:

Nerde hata yapıyorum bilemiyorum ama ne yapsam da aygıt yöneticisinde mtk 65.. şeklinde görünmüyor. Yani telefon sürücülerini yükleyemiyorum. Başka bir yolu yokmudur 4.1.2 yüklemenin yani sd karta falan atsamm olmazmı?

Snap pea diye bir program var onu kur.telefonun driverlarını hem otomatik kurar hemde kullanışlı bir programdır işine yarar

http://www.snappea.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 20 Şubat 2013; 15:28:23 >
  • selam. 4.1.2 yi yüklerken %90 da durdu hata verdi sonrada telefon hiç açılmadı ne olmuş olabilir acil yardım lütfen .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.