Şimdi Ara

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
15.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o romda n ben çok memnunum. Allah a şükür hiçbir sıkıntısı yok. gps denemedim yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

o romda n ben çok memnunum. Allah a şükür hiçbir sıkıntısı yok. gps denemedim yalnız.

Arkadaşlar ben bugun telefona turkcell sim kart taktım kartı goruyor turkcell diye ancak sinyal yok...vodofone ve avea sim kartlar normal calışıyor neden acaba boyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

o romda n ben çok memnunum. Allah a şükür hiçbir sıkıntısı yok. gps denemedim yalnız.

Arkadaşlar ben bugun telefona turkcell sim kart taktım kartı goruyor turkcell diye ancak sinyal yok...vodofone ve avea sim kartlar normal calışıyor neden acaba boyle oldu?

aynı sim yuvasında deniyorsun değil mi? Turkcell hat başka cihazda çalışıyor mu? Ağ ayarlarında hat tercihi ile ilgili bir bölüm var. oraları bir kontrol et. telefonda sorun olduğunu olduğunu sanmıyorum eğer diğer hatlar çalışıyorsa
  • quote:

quote:

quote:

aynı sim yuvasında deniyorsun değil mi? Turkcell hat başka cihazda çalışıyor mu? Ağ ayarlarında hat tercihi ile ilgili bir bölüm var. oraları bir kontrol et. telefonda sorun olduğunu olduğunu sanmıyorum eğer diğer hatlar çalışıyorsa

diğer telfonda çalışıyor..hatta 2 tane ayrı turkcell sım kart denedim ikisindede sinyal yok dedi..' sim yuvasınada taktım ikisindede sinyol yok diyor enterasan.acaba turkceli desteklemiyormu bu alet..hat tercih ayarlarına da baktım kartı göruyor turkcell diye ama sinyal yok..sizin hat türkcellmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 8 Şubat 2013; 11:50:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

diğer telfonda çalışıyor..hatta 2 tane ayrı turkcell sım kart denedim ikisindede sinyal yok dedi..' sim yuvasınada taktım ikisindede sinyol yok diyor enterasan.acaba turkceli desteklemiyormu bu alet..hat tercih ayarlarına da baktım kartı göruyor turkcell diye ama sinyal yok..sizin hat türkcellmi?

recovery den bir factory reset deneyin bakalım düzelecek mi. Olmadı yeni rom yüklersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

recovery den bir factory reset deneyin bakalım düzelecek mi. Olmadı yeni rom yüklersiniz.

2 tane farklı romda denedim ikisindede sadece türkceli görmüyor...

• Sorun imeilermiş ....turkcell kayıtsız imeilere direk bloke koyuyormus avea ve vodefone koymuyormuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazın foto kalitesi ve flaş gücü iyi fakat flaşlı foto çekimlerinde flaş ışığı lense yansıyor sanırım ve fotoğrafın sağ tarafı yeşilimsi çıkıyor.

Ben böyle bir durumla karşılaşmadım.

nuh hocam gps baglanamıyorum ben ne yapmam lazım?

Telefonun Gps anteni KFT marka ise bağlanması lazım. Kapalı alanlarda bağlanmıyor zaten. Açık alanda bağlanır. Yalnız ilk denemede uyduları bulup kitlenmesi biraz zaman alıyor. 5 ile 15 dakika arasında sürebilir. Daha sonra bağlanmalarda hemen bağlanır. Engineer moda girip. YGPS dn uyduları bağlanmayı takip edebilirsin. İlk önce gps i aç. Daha sonra engineer moda girip Location Based Service kısmına gir, orada epo yazan yere girip Epo(IDLE) yazan ikona tıklayıp epo verilerini indirin. Tabi öncesinde wifi veya 3 g bağlantın açık olsun. Veriler indikten sonra YGPS yazan yere tekrar girip uydulara bağlanmasını bekleyin. daha sonra gps i kullnamak istediğinizde ayrıca bu işlemleri yapmaya gerek yoktur. gps i aç bağlan. yapmış olduğumuz işlem ilk aşamada uyduların kordinatlarını bulup gps e çabuk bağlanmak. daha sonra bu işleme gerek yok cihaz gereken verileri kaydetmiş oluyor çünkü.

nuh hocam sizin verdiğiniz türkçe romda ben sıkıntı yaşadım ekranda donmalar kilitlenmeler falan oldu..ekran sapıttı beyaz beyaz çizgiler çıktı şarj yüzdeside %93 te takılı kaldı yukselmıyor.Bende bir tane mui rom buldum %90 oranında türkçe üzerinde apex launcher ver tavsiye ederim...çok güzel bir rom...

merhaba, ben 10 gündür kullanıyorum. apex launcher yükledim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. ama senin kullandığın romun bağlantısını paylaşırsan denemek isterim.

valla romu nerden indirdiğimi bulamadım ama rom ismi şu: UMI_XI_4.1.2_13.01.18

• arkadaşlar çalışan bir gps.config dosyası atabilecek varmı?
  • Arkadaşlar bir çok rom denedim 20130101UMI_X1ROM4.1 , LeWa_UMI_X1_ROM_13.01.11_6b754 , UMI_X1_v4.1.2_19.01.2013_Adik4pda , UMI_XI_4.1.2_13.01.18 bunların hepsini yükledim ama aynı sorunu yaşıyorum.Başka bir fikriniz varmı?
  • Başka uyumlu telefonların romlarını yüklesem sorunu çözebilirmiyim?
  • quote:

arkadaşlar çalışan bir gps.config dosyası atabilecek varmı?

Hocam gps anteni KFT mi? Benim telefonda gps.conf dosyası yok ama yinede 5-10 saniyede uydulara kilitleniyor. Gps anteni KFT ise acaba kullandığın rom gps modülüne hükmetmiyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbede59

Başka uyumlu telefonların romlarını yüklesem sorunu çözebilirmiyim?

Farklı cihaza ait romu kurmaya kalkarsanız cihaz kısmi brick olur. Benim daha önce verdiğim full türkçe romu kullanın. Ben 12 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.

UMİ X1 jb romu full türkçe sonunda bulabildim. süper stabil çalışıyor. flash tool programı ile kuruluyor. Firmware->Upgrade butonu ile kuruluyor. download butonu ile kurulmuyor. bilgilerinize.. aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. flash tool programının aşağıdaki sürümü ile kurunuz googlede aratırsanız bu sürümü bulabilirsiniz.

SP_Flash_Tool_v3.1224.0.sn85

https://docs.google.com/file/d/0B7GQOse1i17vZHQ0Q3JLZ3hJSG8/edit

telefonun ismi değişiyor. telefona build.prop editor.apk programını yükleyerek build.prop dosyasında Mercury x yazan yerleri UMI X1 olarak değiştirerek tekrar UMI X1 yapabilirsiniz. değişiklikten sonra telefonu tekrardan başlatın.
    daha sonra google play kaydınızı yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 9 Şubat 2013; 1:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu verdiğiniz romu yükledim ama ekran sorunum hala devam ediyor.guapon arkadaş aynı sorunu bende yaşadım demiş ve mui rom 4.1.2 yükledim sorun kalmadı demiş.Bu farklı bir rommu?
  • mui 4.1.2 rom derken acaba miui 4.1.2mi kastediyor.
  • quote:

mui 4.1.2 rom derken acaba miui 4.1.2mi kastediyor.

arkadaşım rom değiştirmeden önce superwipe ve kernel clean yap...ben bunları yaptıktan sonra nuher in verdiği türkçe romu kurdum şu an hiçbir sorun yok...tam tersi telefon cok hızlı bir şekılde(2sn kapanma 3 sn acılma) açılıp kapanıyor super oldu telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 9 Şubat 2013; 13:38:55 >
  • Arkadaşım her şeyi denedim ama malesef olmuyor.Bu gün tamirci arkadaşa baktırdım sorunun ekrandan kaynaklandığını söyledi ama daha telefon 3 haftalık sizce ekrandan olma ihtimali varmı.Ekte ekranın iyi ve bozuk halini çektim.Lütfen bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS
  •  umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS
  • quote:

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS

guapon35 arkadaşın dediklerini yaptın ve düzelmedi ise büyük ihtimal ekran slotunda temazsızlık olan bir yer varmış gibi görünüyor. telefoncu ekran slotunu kontrol etsin. çok büyütülecek bir arıza değil. işi bilen telefon tamircisi yapar.
  • nuher yardımların için teşekkürler guapon35 dediklerini yaptım ama benim recovery menüsünde sadece wipe var onunla silme yaptım superwipe ve kernel clean diye biryer çıkmıyor onları nasıl bulacağım o şekildede silme ve rom yükleme yapmayı deneyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.