Şimdi Ara

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
6
Favori
15.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

arakdaslar bu tele sahip olan kullanıcılara sormak istediğim bir hususta ,sarj konusu,gunu cıkarabılıyormu telefon? ayrıcaca bu modele uygun guclu bataryalar bulunabılır mı?

oyun oynamıyorsanız çokda sık konuşmuyorsanız 2 günü rahat çıkarır, tabi jb yüklü olması lazım.
    ics ile şarj hızlı tükeniyor, yazılım güncellemesi ile batarya ömrü artıyor,
    araştırma yapmadım ama daha yüksek pil varmı bilmiyorum..

yok hocam telefonda cok oyun oynayacagımı sanmıyorum,ara sıra nete girer program kullanırım, 2gunde falan gözüm yok :) ya bu modeli yada bir ist modeli olan Umi X1S modelinden birini almayı dusunuyorum da, tasarımı cok hosuma gidiyor bu modelin,yoksa jiayu g3 batarya olarak daha üstün ama onun görünümü hosuma gitmiyor,cevabınız için teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

arakdaslar bu tele sahip olan kullanıcılara sormak istediğim bir hususta ,sarj konusu,gunu cıkarabılıyormu telefon? ayrıcaca bu modele uygun guclu bataryalar bulunabılır mı?

oyun oynamıyorsanız çokda sık konuşmuyorsanız 2 günü rahat çıkarır, tabi jb yüklü olması lazım.
    ics ile şarj hızlı tükeniyor, yazılım güncellemesi ile batarya ömrü artıyor,
    araştırma yapmadım ama daha yüksek pil varmı bilmiyorum..

yok hocam telefonda cok oyun oynayacagımı sanmıyorum,ara sıra nete girer program kullanırım, 2gunde falan gözüm yok :) ya bu modeli yada bir ist modeli olan Umi X1S modelinden birini almayı dusunuyorum da, tasarımı cok hosuma gidiyor bu modelin,yoksa jiayu g3 batarya olarak daha üstün ama onun görünümü hosuma gitmiyor,cevabınız için teşekkür ederim

Jiayu g4 de alabilirsin 2 modeli var 8,2 ve 10mm lik pil olarak kalın model üstün 2gb ramde mevcut..
    Ama umi x1 gayet güzel ve şık bir cihaz jb ile uçuyor diyebilirim.

• arkadaşlar bir adet daha umi x1 getirttim.yetek batarya ve harici şarj aleti ile beraber birde kılıf 480 tl satıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 28 Şubat 2013; 15:23:41 >
  • quote:

http://static.lewatek.com/yun/UMI_X1_JB/LeWa_UMI_X1_JB_ROM_13.02.22_0af8c.zip

Lewa romun 22 tarihli yeni romu çıkmış kurup deneyen varmı ?

yeni 01032013 lawa rom yayınladılar. türkçe bunda var büyük ihtimal. denemedim daha deneyince bilgi veriririm.

http://uploaded.net/file/lqx6zsou

lewa romlarda şöyle bir özellik var 2 simdede 3g kullanabiliyorsunuz. gerekli ayarı yapınca.

edit: yükledim fakat tam bir fiyasko. türkçe tam değil ve yukarda belirttiğim 3g sim değiştirme ayarı yok. en iyisi şimdilik türkçe rom arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 2 Mart 2013; 2:18:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

arkadaşlar bir adet daha umi x1 getirttim.yetek batarya ve harici şarj aleti ile beraber birde kılıf 480 tl satıyorum....

Hocam pm'ime döner misiniz? sanalpazardaki ilanınız ile ilgileniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

yeni 01032013 lawa rom yayınladılar. türkçe bunda var büyük ihtimal. denemedim daha deneyince bilgi veriririm.

lewa romlarda şöyle bir özellik var 2 simdede 3g kullanabiliyorsunuz. gerekli ayarı yapınca.

edit: yükledim fakat tam bir fiyasko. türkçe tam değil ve yukarda belirttiğim 3g sim değiştirme ayarı yok. en iyisi şimdilik türkçe rom arkadaşlar

Türkçe sorun değil, stabilllik nasıl performasn çok önemli..
    Benim cihazda dalgalanma oluyor menüler arası geçişlerde sizdede böyle bir sorun varmı, bu aralar birazda ağırlaştı gibi zaman içerisinde rom şişiyor sanki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

quote:

arkadaşlar bir adet daha umi x1 getirttim.yetek batarya ve harici şarj aleti ile beraber birde kılıf 480 tl satıyorum....

Hocam pm'ime döner misiniz? sanalpazardaki ilanınız ile ilgileniyorum.

sanalpazardada cvp verdım hocam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 2 Mart 2013; 12:03:54 >
  • quote:

quote:

quote:

Benim cihazda dalgalanma oluyor menüler arası geçişlerde sizdede böyle bir sorun varmı, bu aralar birazda ağırlaştı gibi zaman içerisinde rom şişiyor sanki ?

Bu romda browser yüklü değil. Ayrıca web browser yüklemek gerek. Ama menüler arası geçiş daha hızlı gibi. Ben tekrar tr rom kurdum. Benim tr romda hiç kasılma takılma olmuyor. Ama romun kullandığı launcherden kaynaklanan takılma oluyordu bazen ben apex launcher yükledim hiç ram yemiyor bu launcher menüler arası geçişlerde hiç sıkıntı yok ve kasma problemi hiç yaşamadım. Ayrıca sd kartta 1 gb ext4 alanı oluşturdum ve link2sd programı kurdum. Romda şişme problemine birebir bir çözümdür bu yöntem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu romda browser yüklü değil. Ayrıca web browser yüklemek gerek. Ama menüler arası geçiş daha hızlı gibi. Ben tekrar tr rom kurdum. Benim tr romda hiç kasılma takılma olmuyor. Ama romun kullandığı launcherden kaynaklanan takılma oluyordu bazen ben apex launcher yükledim hiç ram yemiyor bu launcher menüler arası geçişlerde hiç sıkıntı yok ve kasma problemi hiç yaşamadım. Ayrıca sd kartta 1 gb ext4 alanı oluşturdum ve link2sd programı kurdum. Romda şişme problemine birebir bir çözümdür bu yöntem.

hmm güzel yöntemmiş, 2 tane lewa rom çıkmış onları deneyip bu yöntemi deniyeyim..
    ayrıca apex launcherin versiyonu fark ediyormu ? marketten indirip direk kuracam..
    apex çok sade güzel eklentileri varmı sizde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 2 Mart 2013; 20:42:10 >

• quote:

Evet apex launcher eklentileri var. Bence bu launcheri kullanmanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 2 Mart 2013; 22:48:12 >
  • umi x2 çok hoşuma gitti yaw..g4 siparişi vermiştim begenmez isem kesin olarak umix2 alacagım.....butun özellikleri aynı ama 5inc ekran tam idealimdeki ekran....
  • arkadaşlar; umi x1 full türkçe 4.2.1 kendi romum. önce clocworkmod recovery yüklü olması lazım telefonda. daha sonra aşağıdaki bağlantıdan indirdiğimiz clockworkmod.zip dosyasının içindeki clockworkmod klasörünü önce bilgisayarınızın masa üstüne atın. telefonunuzun hafıza kartında bu isimde dosya varsa silin ve bu klasörü hafıza kartına kopyalayın. yaklaşık 532 mb bir dosya bu. daha sonra clockworkmod recovery moda girin. backup and restore seceneğinden restore yazanı seçin ve 20013-03-04.14.14.19 sismli klasöre seçin ve yükleme başlayacaktır. yükleme işlemi bittikten sonra reboot sistem now seçeneğinden telefonunuzu başlatın. telefonunuz uçak modu açık olacak büyük ihtimal. uçak modunu kapatın ve imeinizi yükleyin. romu yüklediğinizde imeiniz 111111111111111 olarak görünür. uçak modunu kapatıp kendi istediğiniz imeinizi yükleyin.imei yüklediktem sonra tekrar kapatıp açın telefonu işlem tamam. aşağıdaki linkte **** yazan yerde birleşik rapid share yazıyor. yıldızları silip rapid share yazın.

http://****.com/files/660350899/clockworkmod.zip

**** yazan yered rapid ve share birleşik olacak şekilde yazılacak. bu indirme sitesi donanımhaber kısıtlamış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 4 Mart 2013; 22:20:40 >

• quote:

arkadaşlar; umi x1 full türkçe 4.2.1 kendi romum. önce clocworkmod recovery yüklü olması lazım telefonda. daha sonra aşağıdaki bağlantıdan indirdiğimiz clockworkmod.zip dosyasının içindeki clockworkmod klasörünü önce bilgisayarınızın masa üstüne atın. telefonunuzun hafıza kartında bu isimde dosya varsa silin ve bu klasörü hafıza kartına kopyalayın. yaklaşık 532 mb bir dosya bu. daha sonra clockworkmod recovery moda girin. backup and restore seceneğinden restore yazanı seçin ve 20013-03-04.14.14.19 sismli klasöre seçin ve yükleme başlayacaktır. yükleme işlemi bittikten sonra reboot sistem now seçeneğinden telefonunuzu başlatın. telefonunuz uçak modu açık olacak büyük ihtimal. uçak modunu kapatın ve imeinizi yükleyin. romu yüklediğinizde imeiniz 111111111111111 olarak görünür. uçak modunu kapatıp kendi istediğiniz imeinizi yükleyin.imei yüklediktem sonra tekrar kapatıp açın telefonu işlem tamam. aşağıdaki linkte **** yazan yerde birleşik rapid share yazıyor. yıldızları silip rapid share yazın.

**** yazan yered rapid ve share birleşik olacak şekilde yazılacak. bu indirme sitesi donanımhaber kısıtlamış galiba.

yukleme mevcut değil.....

• quote:

quote:

arkadaşlar; umi x1 full türkçe 4.2.1 kendi romum. önce clocworkmod recovery yüklü olması lazım telefonda. daha sonra aşağıdaki bağlantıdan indirdiğimiz clockworkmod.zip dosyasının içindeki clockworkmod klasörünü önce bilgisayarınızın masa üstüne atın. telefonunuzun hafıza kartında bu isimde dosya varsa silin ve bu klasörü hafıza kartına kopyalayın. yaklaşık 532 mb bir dosya bu. daha sonra clockworkmod recovery moda girin. backup and restore seceneğinden restore yazanı seçin ve 20013-03-04.14.14.19 sismli klasörü seçin ve restore deyin yükleme başlayacaktır. yükleme işlemi bittikten sonra reboot sistem now seçeneğinden telefonunuzu başlatın. telefonunuz uçak modu açık olacak büyük ihtimal. uçak modunu kapatın ve imeinizi yükleyin. romu yüklediğinizde imeiniz 111111111111111 olarak görünür. uçak modunu kapatıp kendi istediğiniz imeinizi yükleyin.imei yüklediktem sonra tekrar kapatıp açın telefonu işlem tamam. aşağıdaki linkte **** yazan yerde birleşik rapid share yazıyor. yıldızları silip rapid share yazın.

tamam dediğim şekilde tekrar deneyin. linki dışarı açmayı unutmuşum. ondan kaynaklı bir sorun olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 5 Mart 2013; 7:57:01 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar; umi x1 full türkçe 4.2.1 kendi romum. önce clocworkmod recovery yüklü olması lazım telefonda. daha sonra aşağıdaki bağlantıdan indirdiğimiz clockworkmod.zip dosyasının içindeki clockworkmod klasörünü önce bilgisayarınızın masa üstüne atın. telefonunuzun hafıza kartında bu isimde dosya varsa silin ve bu klasörü hafıza kartına kopyalayın. yaklaşık 532 mb bir dosya bu. daha sonra clockworkmod recovery moda girin. backup and restore seceneğinden restore yazanı seçin ve 20013-03-04.14.14.19 sismli klasörü seçin ve restore deyin yükleme başlayacaktır. yükleme işlemi bittikten sonra reboot sistem now seçeneğinden telefonunuzu başlatın. telefonunuz uçak modu açık olacak büyük ihtimal. uçak modunu kapatın ve imeinizi yükleyin. romu yüklediğinizde imeiniz 111111111111111 olarak görünür. uçak modunu kapatıp kendi istediğiniz imeinizi yükleyin.imei yüklediktem sonra tekrar kapatıp açın telefonu işlem tamam. aşağıdaki linkte **** yazan yerde birleşik rapid share yazıyor. yıldızları silip rapid share yazın.

tamam dediğim şekilde tekrar deneyin. linki dışarı açmayı unutmuşum. ondan kaynaklı bir sorun olmuş

hocam senin verdiğin tr rom gayet iyi. Gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

quote:

quote:

quote:

hocam senin verdiğin tr rom gayet iyi. Gerek var mı?

Denemekten zarar çıkmaz. 4.2.1 bunun versiyonu ama türkçe full

• quote:

arkadaşlar; umi x1 full türkçe 4.2.1 kendi romum. önce clocworkmod recovery yüklü olması lazım telefonda. daha sonra aşağıdaki bağlantıdan indirdiğimiz clockworkmod.zip dosyasının içindeki clockworkmod klasörünü önce bilgisayarınızın masa üstüne atın. telefonunuzun hafıza kartında bu isimde dosya varsa silin ve bu klasörü hafıza kartına kopyalayın. yaklaşık 532 mb bir dosya bu. daha sonra clockworkmod recovery moda girin. backup and restore seceneğinden restore yazanı seçin ve 20013-03-04.14.14.19 sismli klasöre seçin ve yükleme başlayacaktır. yükleme işlemi bittikten sonra reboot sistem now seçeneğinden telefonunuzu başlatın. telefonunuz uçak modu açık olacak büyük ihtimal. uçak modunu kapatın ve imeinizi yükleyin. romu yüklediğinizde imeiniz 111111111111111 olarak görünür. uçak modunu kapatıp kendi istediğiniz imeinizi yükleyin.imei yüklediktem sonra tekrar kapatıp açın telefonu işlem tamam. aşağıdaki linkte **** yazan yerde birleşik rapid share yazıyor. yıldızları silip rapid share yazın.

hemen indirip deniyorum hocam gelişmeleri yazarım emeğine sağlık..
    umarım bu cihaz huawei ideos x5 gibi f/p ürünü olur ve bol romlar olur :)

Edit: Hocam rom hakkında biraz açıklama yaparmısınız, mesela 4.2 ye sizmi port ettiniz yada port eden geliştiricen türkçe dil ekleyerek veya birkaç tweak ekleyipmi sundunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 5 Mart 2013; 22:10:23 >

• quote:

kendim birşeyler yapmaya çalıştım. ama diğer türkçe romla pek bir farkı olmadı gibi. ama rom sıkıntısız ve işlevsel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 5 Mart 2013; 23:28:49 >
  • arkadaşlar elinde bu telefon olan biri acaba temple run 2 oynarken video kaydedip yukleyebilir mi? nette bulamadım da merak ediyorum sipariş aşamasındayım
  • quote:

quote:

kendim birşeyler yapmaya çalıştım. ama diğer türkçe romla pek bir farkı olmadı gibi. ama rom sıkıntısız ve işlevsel.

hocam romu kurdum denedim, farklı birşey bende göremedim ayrıca 4.2 olduğuna eminmisiniz ?
    bu arada 4pda da yeni firmware çıkmış şuanda kuruyorum, yine apik diye kullanıcı çıkarmış 18.02 tarihli..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.