Şimdi Ara

UMD VİDEOLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes oyuna abanmış ama umd video izlemek en az oyun oynamak kadar zevkli.
    Size önerim herkes elindeki umd videoları yazsın (çok nadir bulunduğunu biliyorum ) belki aradığınız umd başka birinde çıkar.takas yaparsınız.
    Bu sayede izlediğimiz umd filmler çeşitlilik kazanır.

bendeki orjinal umd video diskleri

superman returns
    underworld
    boyz n the hood (türkçe var)

Not:eğer elinizde umd varsa paylaşmak istemeseniz bile yazın lütfen.En azından ne kadar çeşit umd video var elimizde onları görmüş oluruz.
    Şimdiden teşekkürler.

• kimsede umd video yokmu arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimeb

kimsede umd video yokmu arkadaşlar....
    burdakiler genelde netten indirip attığı için bulunmaması normal, sen UMD film diyosun burda çoğu kişide UMD OYUN bile yoktur eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: power512

burdakiler genelde netten indirip attığı için bulunmaması normal, sen UMD film diyosun burda çoğu kişide UMD OYUN bile yoktur eminim

Alıntıları Göster
    hmm doğru diyosun ama yinede çıkacaktır tek tük orjinal umd video.
    ve istanbulda umd video bulabileceğim yer var mı? arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimeb -- 11 Mart 2008; 22:46:41 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende iso olarak var bikaçtane :)

türkçe dubalj veya altyazılısı çok az var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 11 Mart 2008; 23:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skatyyyy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

iso olanlarını yazmak yasak diye bende yazmadım.bendede şu an 233 umd video iso var.
    sizdeki iso arşivi bana özelden atabilirmisiniz kardeş.

• quote:

Alıntıları Göster
    doğu bankın gelmden bir cdci var zaten görürsün orda filimlein tanesi 25 il 20 ytl aası değişiyo ama bn almadım iso olarak izliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Kutulu Oyun Arşivi
    2 yıl önce açıldı
    PSP OYUNLARI İNDİRME ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

doğu bankın gelmden bir cdci var zaten görürsün orda filimlein tanesi 25 il 20 ytl aası değişiyo ama bn almadım iso olarak izliyorum

Alıntıları Göster
    umarım takas yapıyordur.
  • quote:

umarım takas yapıyordur.

Alıntıları Göster
    family guy çizgi filmi umd altyazı ve dil ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Alıntıları Göster
    umd videoda takas yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Teker teker umd ler çıkıyor.Arkadaşım senin family guy in tam adı ne.Bi kaç versiyonu var da.Umd olarak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Teker teker umd ler çıkıyor.Arkadaşım senin family guy in tam adı ne.Bi kaç versiyonu var da.Umd olarak

Alıntıları Göster
    Bende de bir tek S.W.A.T. var.Benim umd filmi sana versem benim harici harddiske sendeki umd isolarını atarmısın?Ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurfb

Bende de bir tek S.W.A.T. var.Benim umd filmi sana versem benim harici harddiske sendeki umd isolarını atarmısın?Ciddiyim

Alıntıları Göster
    atmam.ciddiyim

• quote:

atmam.ciddiyim

Alıntıları Göster
    hocam umd ıyı ama pahalı bır teknolojı artık
    ben gereksız buluyorum
    umd alıcama alırım 16 gb kartı basarım oyun ve vıdeo yu olay bıter
    zaten butun gun netteyızz
    ındırıyor herkes yada bazı arkadaslardan dedıgınınz gıbı hazır ıso formatında alıyor
    ama
    olanı paylaşmak da guzel
    olur
    dogu banka gıderken
    altın hanın tam karsısında bır adamda kucuk dukkan yol ustunde arkadasda yazmıs 19.90 umd dıyor tam alıcaktım
    ıkı tane alsam zaten bır 4 gb kart parası kart alırım daha ıyıdedım
    dondum
    ama ıkı yıl evel 8 mıle umd vıdeosuna 80 ytl versemmı dedıgım gunler geldı sanırım burnum kaltktı dedım kendı kendıme ama almadaım

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

hocam umd ıyı ama pahalı bır teknolojı artık
    ben gereksız buluyorum
    umd alıcama alırım 16 gb kartı basarım oyun ve vıdeo yu olay bıter
    zaten butun gun netteyızz
    ındırıyor herkes yada bazı arkadaslardan dedıgınınz gıbı hazır ıso formatında alıyor
    ama
    olanı paylaşmak da guzel
    olur
    dogu banka gıderken
    altın hanın tam karsısında bır adamda kucuk dukkan yol ustunde arkadasda yazmıs 19.90 umd dıyor tam alıcaktım
    ıkı tane alsam zaten bır 4 gb kart parası kart alırım daha ıyıdedım
    dondum
    ama ıkı yıl evel 8 mıle umd vıdeosuna 80 ytl versemmı dedıgım gunler geldı sanırım burnum kaltktı dedım kendı kendıme ama almadaım

Alıntıları Göster
    720p hd mkc dosyaları mp4 e çeirip ps3de izliyordum. Bir gün gördümki remute play ile aynı hd film ler psp' dede izlene biliyormus. deneme sansı olan arkdaslar arsa hemen denesinler şiddetle tasiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

720p hd mkc dosyaları mp4 e çeirip ps3de izliyordum. Bir gün gördümki remute play ile aynı hd film ler psp' dede izlene biliyormus. deneme sansı olan arkdaslar arsa hemen denesinler şiddetle tasiye ediyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

Ya kardeş izliyosun güzel de psp orjinal fw mi?Benim ki 3.71 m33 olduğundan herhalde görmüyo ps3 'ü.

• quote:

quote:

Ya kardeş izliyosun güzel de psp orjinal fw mi?Benim ki 3.71 m33 olduğundan herhalde görmüyo ps3 'ü.

Alıntıları Göster
    Bende de HellBoy var Türkçe altyazılı dili İngilizce..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurfb

quote:

orjinal değil. ilk once register divice yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

quote:

Orjinalden alıntı: ugurfb

quote:

orjinal değil. ilk once register divice yapacaksın

Alıntıları Göster
    Olmuyo işte.Senin psp nin versiyonu nedir?Benim ps3;2.17 psp ise;3.71 m33.Register yaptıktan sonra neler yapıyorsun biraz bahsedebilir misin?

• quote:

Olmuyo işte.Senin psp nin versiyonu nedir?Benim ps3;2.17 psp ise;3.71 m33.Register yaptıktan sonra neler yapıyorsun biraz bahsedebilir misin?

Alıntıları Göster
    Bi satıcıdan umd video filmlerin istediklerimin isosunu al gönder dedim.Güzel bir fiyata kabul etti.lakin bazı umd lerin isosunu alıyor ama göstermiyordu. sorun yaşadığımız filmlerde oda , bende işin içinden çıkamadık.İso sağlam alınıyor diye satıcı ama psp göstermiyor.Sorun nedir acaba bilen umd ustası varmı .şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimeb -- 18 Mart 2008; 22:37:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.