Şimdi Ara

Umarım Drogba Bizi Rezil Eder. !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoksa bu yönetimin akıllanacağı yok. dün çıkmış kulüp dergisinde yine boş boş konuşup duygu sömürüsü yapmış. uzun uzun yazardım da halim yok. lanet olsun böyle koltuk sevdalısı insanlara.

inşallah didier drogba ve kral burak bize 4-5 tane yerleştirirler de aziz'in eline yine bir koz vermezler taraftarları uyutması için. illallah ettik yeter artık. aykut hoca'ya acıyorum. olan ona oluyor aziz yıldırım yüzünden. bütün eleştirileri tek başına göğüslüyor adam.

ama aziz'den bahseden tek bir kişi bile yok. 22 yıllık hayatımda ilk defa bir maçta yenilmemiz için dua edeceğim ve o maçta galatasaray derbisi olacak. hem de kadıköy'de. ne diyelim bizi bu hale getirenler utansın.

• Sen, ben yani biz taraftarlar bu yönetime ses çıkarmayalım hala gitsinler diye yenilgiden medet umalım

- Yönetimin gitmesini istiyorsak takımımızın başarısızlığını dilemek değil sesimizi çıkartarak gerçekleştirebiliriz..
  • Ben böyle bir mesaj atan adamın Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum
  • Dostum senin üzüntünü anlıyorum fakat bizler kuluple sorunumuz yok, kulubu yönetenlerle sorunumuz var. Bunu gerçekleştirmek için kulubuzun başarısızlığını istemek yanlış olur aksine toplu şekilde istifa çağrılarında bulunarak yapabiliriz.
  • Koyunlar desteklemeye devam edin azizbahçeyi
  • bende öyle umut ediyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

Dostum senin üzüntünü anlıyorum fakat bizler kuluple sorunumuz yok, kulubu yönetenlerle sorunumuz var. Bunu gerçekleştirmek için kulubuzun başarısızlığını istemek yanlış olur aksine toplu şekilde istifa çağrılarında bulunarak yapabiliriz.

bağıranlar fenerbahçeli değil başkanın gözünde. onlar küçük , azınlık gruplar. cami önünden aldıkları 5 10 liralara statta istifa diye bağıran insanlarız biz.

bu arada kimse merak etmesin burdaki herkesten daha fenerbahçeliyim. kimseye de bir şey ispat etmek zorunda değilim. ortada bir başarısızlık varsa sorumlular gider. sorumlu da aziz yıldırım'dır. bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Umarım Drogba Bizi Rezil Eder. !!

Sen iste
  • "inşallah didier drogba ve kral burak bize 4-5 tane yerleştirirler "

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

"inşallah didier drogba ve kral burak bize 4-5 tane yerleştirirler "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

Dostum senin üzüntünü anlıyorum fakat bizler kuluple sorunumuz yok, kulubu yönetenlerle sorunumuz var. Bunu gerçekleştirmek için kulubuzun başarısızlığını istemek yanlış olur aksine toplu şekilde istifa çağrılarında bulunarak yapabiliriz.

bağıranlar fenerbahçeli değil başkanın gözünde. onlar küçük , azınlık gruplar. cami önünden aldıkları 5 10 liralara statta istifa diye bağıran insanlarız biz.

bu arada kimse merak etmesin burdaki herkesten daha fenerbahçeliyim. kimseye de bir şey ispat etmek zorunda değilim. ortada bir başarısızlık varsa sorumlular gider. sorumlu da aziz yıldırım'dır. bu kadar.

ulan çok bilmiş;

Aziz Yıldırım'ın gitmesini ben de istiyorum, hem de 2008'den beri, herkes savunurken ben hatalı işler yapıyor, göz boyuyor, gün gelecek boyalar dökülünce ne olacak görürsünüz diyordum da senin gibi andamallık hiç yapmadım... Herşeyin yolu, yordamı var, usul erkanı var...

senin bu dediğin, tayyibi ve akp'yi sevmeyenlerin; ülkemizde iç savaş çıksın da bu hükümet devrilsin, gitsin demesiyle eşdeğer... (gerçi öyle diyene çok şükür rastlamadım da sadece örneklendirme yaptım)

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

yoksa bu yönetimin akıllanacağı yok. dün çıkmış kulüp dergisinde yine boş boş konuşup duygu sömürüsü yapmış. uzun uzun yazardım da halim yok. lanet olsun böyle koltuk sevdalısı insanlara.

inşallah didier drogba ve kral burak bize 4-5 tane yerleştirirler de aziz'in eline yine bir koz vermezler taraftarları uyutması için. illallah ettik yeter artık. aykut hoca'ya acıyorum. olan ona oluyor aziz yıldırım yüzünden. bütün eleştirileri tek başına göğüslüyor adam.

ama aziz'den bahseden tek bir kişi bile yok. 22 yıllık hayatımda ilk defa bir maçta yenilmemiz için dua edeceğim ve o maçta galatasaray derbisi olacak. hem de kadıköy'de. ne diyelim bizi bu hale getirenler utansın.

Şu forumda senin kadar dönek biri daha görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

bende öyle umut ediyorum dostum

alın bunuda aranıza istekleriniz aynı kaybedersek sevinecekmiş bak ne güzel.Siz bunu yanınıza alın KRAL BURAK yazan GS forması benden hediye.
  • Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin her kademesini sindirmiş durumda , tek başına taraftar organize olup indiremezler onunda elemanları var anında bozar bu saçmalığı sizi de hain ilan eder ...

Tahrik değil bu yaptığım ama Aziz yıldırım kaç senedir burada statta kaç tane kendi cephesinden adam vardır düşünün o adam işini sağlama almıştır...

Aziz Yıldırım gitse bile kademeli olarak gider başta kendi koltuğuna oturacak adamı seçer sonra yönetimde kendi adamları olur sonra yavaş yavaş ortadan çekilir bu bile uzak ihtimal...

Beyler Barcelona başkanı bile Şampiyonlar ligi getirildiği dönemlerde dahi değişikliğe uğramıştır , bizim ülkede bu profesyonel bakış gelmedi gelmezde...
  • Arkadaşım bi yerde dur artık be bir öyle sin bir böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Umarım Drogba Bizi Rezil Eder. !!

Noktayı koymuş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

bende öyle umut ediyorum dostum

alın bunuda aranıza istekleriniz aynı kaybedersek sevinecekmiş bak ne güzel.Siz bunu yanınıza alın KRAL BURAK yazan GS forması benden hediye.

ne bekliyorsun rakibimizin galibiyetinimi isteyeyim?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.