Şimdi Ara

Umarım 84ten beri neler yaşadığımızı anlamışlardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatını kaybeden masum insanlara aşırı üzülüyorum, toprakları bol olsun. batı daha önce pkk yı terör örgütü statüsüne bile almıyordu. umarım yıllardır terörden ne acılar çektiğimizin az da olsa farkına varmışlardır. bakın abdye 11 eylülden sonra aldıkları güvenlik önlemlerine hava alanlarında vs. keşke terörle mücadeleye bu tarz olaylar yaşanmadan tepki verseler.

her türlü terörü lanetliyorum. terörden hayatını kaybeden masum insanlara allahtan rahmet diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatC. -- 12 Ocak 2015; 23:14:27 >

avrupa şengen vizesini daraltmaya calışıyordu tepki cekiyordu. filistini tanımakonusunda iyileşmeler başlamıştı. müslümanlara karşı tekrar ırkcılığa başlanması gerekiyordu vs vs.. 12 kşi öldürüldü şimdi istedikleri herseyi değiştiriyorlar haber bile olmuyor. müslümanlar yine hedefte yine camiler hedefte..
    amerika bir çok yasa cıkartmaya calisti özelikle fbi-cia yetkileri artırılmak istedi amerikalılar özgürlüklerine düşkün olduklarında hiç birşey yapamiyorlardı. amerika silah satmalıydı bir çok yeri karışırması gerekiyor savaş acması gerekiyordu. ne hikmet ise içinde her zman çok fazla insan oln bir bina tarihinde en boş zamanında saldırıya uğradı amerika kafasına göre sağ sola saldırdı istediği yasayı cikarttı kimse gıkını cıkartmadı ve yine tabiki olay müslümanlara kaldı.
    israil için filistin yeterli. bir yerlere füze geldi diyor atıyor kesiyor biciyor olan yine müslümanlara oluyor.

gelelim türkiyeye. başımızda bi pkk var. bi sardılar başımıza kurtula bilene aşk olsun. yilalrca vur kaç vur kaç. yeni yeni öğreniyoruzki içimiden hayinler çok yardim etmiş bunlara pkk bitmesin diye. 6-7 ekim olaylarından sonra istediği yasayi cikarttı hükümet. tabiki pkk sempatizanlari rahatsız oldu ama okadar haksız durumdaydılarki kimse takmadı onlarıda. sokakta rezil oldukları için tekrar sokağada cikamadılar. lakin inancım yüksek. pkk bitecek başka yolu yok.

müslüman devlşetlerin başinda bir tane terör var oda müslüman olmuyan devetler. müslüman olmuyan devletlerin terörü yok istedikleri zaman kendi terörlerini yaratıyorlar adınada müslüman koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 14 Ocak 2015; 19:25:08 >

• allah uçak kazası vermesin.

şaka bir yana herkes yaptığının karşılığını görebilir.etme bulma dünyası.

Foruma giriş: 20 Ağustos 2014
    Gidiş: 11 Eylül 2016
  • 84 ten beri diyorsun da 2000 de pkk nın ölüm fermanı imzalanmıştı, pes etmişlerdi neredeyse. Ta ki akpkk denen soysuz partisi bölücülere can suyu verene kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.