Şimdi Ara

ULUSOY'DAN BOMBA KAMPANYA,FENA SICAK!!! ( ulusoy firmalar arasındaki rekabeti bitirdi,büyüksün :D ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irfanturkguler

quote:

Orijinalden alıntı: mertallica

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

İzmir - Ankara bulamadım hiç yahu...

Valla bende aynen bulamadım

25 subat 23.30 arabasında şuan itibariyle var mesela
    24 şubattada var biraz daha dikkatli inceleyin derim...

çok antipatik ve yanlış şeyler yazıyorsun, insanlara saydırmadan önce düşün komik oluyorsun , forumda senin gibi insanlar oldugu için bir bu kadar sıcak haberi yazmıyorum , emin ol ne sıcak kampanyalar geliyor bize ama sırf senın gibiler artislik yapıp arkadaşlarımı kırıyor diye yazmıyorum, yazmayacağım, hangi aklıbaşında forum user'i gerçek ismini nick olarak kullanır ki hem ? daha dikkatli olalım, kırmayalım sonrasındada kırılmayalım

öncelikle üye adım seni ilgilendirmez istediğimi yazma özgürlüğüne sahibim forum kuralları dahilinde, ulaştırma bakanlığının kararı 5 ay içerisinde yürürlüğe girecek ki ulusoyda açıklama yaptı diyen bi arkadaş vardı fiyatlar değişmeyecek diye.. kimseye artislik yaptığım yok artislik yapcak olsam tarih saat vermezdim var deyip geçerdim yararlansınlar istedim...

Konuyu açan zaten benim , sen ne anlatıyosun kime anlatıyorsun? hem şahsi meselelerle kimseyi gereksiz yere sıkma,insanlar benimkilerde dahil yazılan kişisel entry'leri görmek zorunda değil artı ; edebinle oku önüne konanı yada özelden cevap ver, senden yardım bekleyen olmaz biz buradayken ,forum tarihinde faydalı bir konu açmışlığın yok zaten, pardon zaten hiçbişey açmamışsın lütfen kendine biran önce iş edin

Komik ya eminim bütün entryleri sıcak fırsatlara yazmışsındır baksana mesaj sayısı 0.. Dinime küfreden müslüman olsa..

Bana actıgın bir tane sıcakfırsat konusu soyle yada gölge etme, yeter seninle uğraşamam , senın gibi adama konu acanda suc, git ne halt edersen et, ama önce kendine bir iş bul

• gerçekten çok çok sıcak bir fırsat ulusoy un yaptığı

kaba muavinleri ve şoförleriyle bıkmıştım KONTUR la seyahat etmekten

artık ne kadar olursa olsun ULUSOY la yolculuk yapıyorum

gidiş-dönüş biletlerimi aldım İZMİT-KONYA seferine toplam 22 ytl tuttu sevinçten uçtum bu kadar ücrete böylesi lüks seyahat bulunmaz

teşekkürler ulusoy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη

gerçekten çok çok sıcak bir fırsat ulusoy un yaptığı

kaba muavinleri ve şoförleriyle bıkmıştım KONTUR la seyahat etmekten

artık ne kadar olursa olsun ULUSOY la yolculuk yapıyorum

gidiş-dönüş biletlerimi aldım İZMİT-KONYA seferine toplam 22 ytl tuttu sevinçten uçtum bu kadar ücrete böylesi lüks seyahat bulunmaz

teşekkürler ulusoy

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok antipatik ve yanlış şeyler yazıyorsun, insanlara saydırmadan önce düşün komik oluyorsun , forumda senin gibi insanlar oldugu için bir bu kadar sıcak haberi yazmıyorum , emin ol ne sıcak kampanyalar geliyor bize ama sırf senın gibiler artislik yapıp arkadaşlarımı kırıyor diye yazmıyorum, yazmayacağım, hangi aklıbaşında forum user'i gerçek ismini nick olarak kullanır ki hem ? daha dikkatli olalım, kırmayalım sonrasındada kırılmayalım

öncelikle üye adım seni ilgilendirmez istediğimi yazma özgürlüğüne sahibim forum kuralları dahilinde, ulaştırma bakanlığının kararı 5 ay içerisinde yürürlüğe girecek ki ulusoyda açıklama yaptı diyen bi arkadaş vardı fiyatlar değişmeyecek diye.. kimseye artislik yaptığım yok artislik yapcak olsam tarih saat vermezdim var deyip geçerdim yararlansınlar istedim...

Konuyu açan zaten benim , sen ne anlatıyosun kime anlatıyorsun? hem şahsi meselelerle kimseyi gereksiz yere sıkma,insanlar benimkilerde dahil yazılan kişisel entry'leri görmek zorunda değil artı ; edebinle oku önüne konanı yada özelden cevap ver, senden yardım bekleyen olmaz biz buradayken ,forum tarihinde faydalı bir konu açmışlığın yok zaten, pardon zaten hiçbişey açmamışsın lütfen kendine biran önce iş edin

Komik ya eminim bütün entryleri sıcak fırsatlara yazmışsındır baksana mesaj sayısı 0.. Dinime küfreden müslüman olsa..

Bana actıgın bir tane sıcakfırsat konusu soyle yada gölge etme, yeter seninle uğraşamam , senın gibi adama konu acanda suc, git ne halt edersen et, ama önce kendine bir iş bul

sen rahat ol benim işim gücüm var. sende biraz açılım yapda başka bölümlerede yaz mesaj sayın artsın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen rahat ol benim işim gücüm var. sende biraz açılım yapda başka bölümlerede yaz mesaj sayın artsın...

• bu arada cityliner otobüslerinde 3-4 nolu koltuktada tv var mı daha önce seyahat etmedim hiç ulusoyla
  • yok burdan ben vericem fırsatları, konuyu açana bak falan.
    sanırsın ki kampanyadaki aradaki fiyat farkını arkadaş cebinden veriyor. parsellemiş başlığı. bu olmadı işte
  • Arkadaşlar o değil de bu biletleri açığa alma gibi şansımız var mı ya da açığa alan var mı aramızda?
  • Bir kez daha teşekkürler başlığı açan arkadaşa.

İst ve Esk gidiş dönüşten sonra bir de İzmir aldım bugün. Üstüne de arkadaşa da aldık. Feci işe yaradı bu kampanya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Arkadaşlar o değil de bu biletleri açığa alma gibi şansımız var mı ya da açığa alan var mı aramızda?

açığa alablirsiniz

ordan pnr numarasını girerek kendi biletinize ulaşın
  • Biletimizi herhangibi güne alsak daha sonra açığa çevirsek istediğimiz bi tarihte fark ödemeden aynı güzergahta bilete çevirebiliyormuyuz fikri olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncbn -- 27 Ocak 2010; 15:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Bir kez daha teşekkürler başlığı açan arkadaşa.

İst ve Esk gidiş dönüşten sonra bir de İzmir aldım bugün. Üstüne de arkadaşa da aldık. Feci işe yaradı bu kampanya :)

• Kampanya şartlarını değiştirmişler ! ! Arayıp , 2 koltuk dolu olmasına rağmen neden kampanyalı bilet alamıyorum dediğimde öğrenebildim.

Kampanya sadece 2 koltuk için geçerliymiş !!!
  • Bugün aradım sordum açık bilet olmuyormuş arkadaşlar, olursa ogünkü bilet fiyat farkını ödemek zorundaymışız.
  • varan ve ulusoy 5 yıl önce bitmiştir.
  • benim için ulusoy 10 yıl önce (artık para kazanıyorum kaliteli yaşayayım modunda) iken bitti.Yarısı boş Fethiye otobüsünde muavinler kızlara nazik davranıp çift koltuğa geçebilirsiniz derken, sap ve uzun boylu bana daracık tekli neoplan koltuğunu layık görmüşlerdi(Bi de adam sanıp kibar davranmıştım).Paraya kıyıp uçakla giderim ya da pamukkale-nilüfer gibi iddiası olmayan vasat firmaları tercih ederim.En azından mütevazi adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekda -- 19 Şubat 2010; 21:22:33 >
  • sadece ilgi çekmek için yapılan yalandan kampanya..

isterseniz bakın ankara antalya arabalarının hepsinde en son sıradaki 3 koltuk kapatılmış .. müşteri hizmetlerini aradım sadece ilk 2 koltuk indirimli diyor.. adamlar zaten her arabadan 3 koltuk kapatmışlar yani asparagas kampanya..

istanbul arabasından 8 tl ye yer aldım ama gece saat 01 de müşteri hizmetlerini aradım ordaki eleman bile bilimyordu mart otobüslerinin açıldığını.. yani bilseydi onuda alamayacaktım:))

her otobüsün en arka sırasından 3 koltuk kapatılmış çok komi yaw:))
  • Yakında sadece "TEK AYAK ÜSTÜNDE " geçerli diyecekler

Orijinalden alıntı: -engin-

Kampanya şartlarını değiştirmişler ! ! Arayıp , 2 koltuk dolu olmasına rağmen neden kampanyalı bilet alamıyorum dediğimde öğrenebildim.

Kampanya sadece 2 koltuk için geçerliymiş !!!
    [
  • ben aldığımda benden önceki 3 koltuk doluydu ve ben 2 tane izmir-bursa biletini toplam 12 liraya aldım ama otobüs neoplanın en eski modeliydi dandik bi radyoyla çalışmayan kulaklıklar koyuyolar çalışmamasını bırakın kulağı acayip acıtıyo ilk ulusoya binişim çok da memnun kalmadım otobüsün internetten resmine bakıldığında neoplan starliner en üst modeli görünüyodu o resme bakıp aldanmayın ve de çoğu firmanın iki kere servis yaptığı yerde ulusoy bir kere servis yaptı tek artısı mola yaptığı yer olan ulusoy tesisleri bir çok giyim markasının outletleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 20 Şubat 2010; 0:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

ben aldığımda benden önceki 3 koltuk doluydu ve ben 2 tane izmir-bursa biletini toplam 12 liraya aldım ama otobüs neoplanın en eski modeliydi dandik bi radyoyla çalışmayan kulaklıklar koyuyolar çalışmamasını bırakın kulağı acayip acıtıyo ilk ulusoya binişim çok da memnun kalmadım otobüsün internetten resmine bakıldığında neoplan starliner en üst modeli görünüyodu o resme bakıp aldanmayın ve de çoğu firmanın iki kere servis yaptığı yerde ulusoy bir kere servis yaptı tek artısı mola yaptığı yer olan ulusoy tesisleri bir çok giyim markasının outletleri var

Antalya - Ankara , Ankara-Antalya arabalarıda hep eski neoplan.Artık herşeyi aşınmış otobüsün her tarafından ses geliyor.Böyle tutulan yerlere 5 tl bilet olayını bence bi geçelim.Eskiden ulusoydan başka bilet almazdım ama şimdi asla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.