Şimdi Ara

uluslararası para transferi hakkında - swift -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışından birinden para bekliyorum, dün yatırdığını söyledi ancak hesabıma görünmüyor. bu para ne zaman hesabıma geçer bi' fikriniz var mı? ayrıca hesap bilgilerini yanlış vermiş olabilir, böyle bir şey söz konusu olursa ne olur? düzeltme şansımız var mı?

• Duyduğum kadarıyla 10 güne kadar sürebiliyormuş uluslar arası para transferi
  • Hemen gelir. Eskidendi o parayı yatırdım 10 dk sonra geliyor olayları. Mesai saatleri içinde yatırmış olması lazım tabikide. Sonuçta EFT yapıyor.
  • Uluslar arası gönderiler USD ve EUR aynı gün içinde gelir, ancak GBP çıkışları için öğlene kadar provizyon alınması icab eder bankadan, yoksa ertesi güne sarkar, iban numaranız ile siz sorunsuzca parayı yollayabilir, zira zaten iban numarası içinde hesap no şube kodu vs. bütün bilgiler mevcuttur.
  • o zaman bu arkadaş beni ayakta .... . arkadaşa bak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 10 Şubat 2011; 13:36:37 >
  • arkadaş dekontu yolladım iban vs. doğru ama para hâlâ gelemedi
  • Konu hortlatcağım ama uluslararası para gönderme konusunda basit ve ucuz olarak nasıl döviz transferi yapılır? Cevap için şimdiden Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

arkadaş dekontu yolladım iban vs. doğru ama para hâlâ gelemedi

merhaba
    rahatsız ediyorum ama benimde buna benze bi sorunum var
    sizin paranız gelimi acaba?
    benim tl hesabıma istedim dövizi ama 1 aydan beri yatmadı.
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.