Şimdi Ara

Uludağda kayak yapmak zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç kayak yapmadım ama kayak yapmak çok zor bir spor mu? Tatile gitmeyi düşünüyorum da önce buraya danışmak istedim.

İkinci sorum; kayak dışında alternatif yok mu? Kızakla kayamıyor muyuz mesela?

• Uludağa hiç gitmedim. Ama sivas yıldız dağında amatör pistte (150-200m pist uzunluğu, %10-20 civarı eğimli) ilk deneyimim olmasına rağmen gayet iyi, ve hiç düşmeden kayabildim. Daha önceden patenle kayıyor olmamın da etkisi olmuş olabilir. Güzel bir spor tvasiye edilir. Kendimi geliştirmeyi düşünüyorum üzerinde. Bir profosyonel olamasakta...

Ek: büyük ihtimalle kızak da vardır.

Ek 2: ben de cbü inşaattayım. Kaçıncı sınıf sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 27 Aralık 2015; 18:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    kızakla kayma alanı çok dar geldi gözüme. yani 2 dk kayınca bitiyosa ne anladım o işten.. normal kayak takımını denerim. benim daha önceden paten tecrübem de yok..

ben anadoludayım bu yıl hocam. seneye cbüye tekrar döneceğim farabi yaptım. şu an 3. sınıf iktisat
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    kızak alanları genelde küçük oluyor. Galiba küçük çocukları vs düşünerek yapılıyor.

Paten deneyimine de gerek yok hocam aslen. Beraber gittiğim arkadaşlarım da baya iyiydi. Deneyin bence kayak takımını. Kızak zevk vermeyebilir.

• Daha önce gittim denedim fakat pist çok kısa ve çok kalabalık oluyor genelde. Kayaklı bir elemanın kadının tekine çarparak kadına taklacı güvercini gibi takla attırdığını gördüğümden beri yavaş kayıyorum
  • kayak bence çok zor. Küçükken daha rahat kayardım ama 2 sene önce gittim. Kayamadım hiç. Birkaç kişiye çarptım vs. Zor iş ya uğraşılmaz. Sucuk ekmek ye dön işte daha ne istiyorsun?

• Hocam uludağ da bir sürü pist var zorluk derecesine göre , fakat hiç bilginiz yoksa bilen biri ile gitmelisiniz ya da ders almalısınız. Önümüzde ki hafta ben sezonu açıyorum, uygunsa gelirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.