Şimdi Ara

Uludağ Hukuk Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese bu sene buraya girmek için çabalıyorum. Burada okumuş olan ya da okuyor olanlar eğitim hakkında bilgilendirebilir mi? Bu sene kaçtan kapatır bilgilendirebilecek birileri cevaplarsa sevinirim.
    Not: Bursa'da yaşadığımdan dolayı burasını istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• + olarak tytde 30 dk süre artması barajların kalkması buranın sıralamasını etkiler mi?

• Ben bilmiyorum hocam bilen birine sorun

• istanbul veya hacettepe tutsa yine uludağ'ı mı yazacaksınız?

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    2020 için 427. 2021 için 369

• O halde 390 400 arası bekliyorum

• ana kampüsten uzak gemlikte oldugunu biliyorsundur ve siralamanin ne kadar degisecegini sinavin zorlugu belirliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Gazi üni hakkında
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hayır simdilik oraya odaklı çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursaninufaktefektasi -- 13 Şubat 2022; 12:47:21 >
  • Anne tarafım komple Bursa'da. Teyzemler, dayımlar çok istiyordu Uludağ yazmamı. Benim sıralama iyi gelince hiç düşünmedim bile orayı. Zaten ortaokuldan beri Ankara Hukuk istiyordum. Kampüsü gemlikte siz hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama merkezde olmaması sıkıntı. Daha önce yılan falan görenlerin olduğunu duymuştum kampüsün içinde. Eğitiminin de pek iyi olduğunu söylemeyeceğim. Sizin beklentilerinizi karşılayabilir ama bunlar tamamen kendi görüşüm ve çevremden duyduklarıma göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAHA_Fe kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyleki kazansam her gün 40km yol yapmamın yurt masraflarından vs. daha ucuz olduğuna kanaat getirdim. Kampüsün içinde yılan olması falan umrumda değil zaten de liseye başladığımdan beri burayı istiyodum zaten. Eğitim kalitesi için kendi beklentimi karşılamasa bile kendimde baya çalışırım ki hukuk dediğim gibi zaten hayalimdi lise 1den beri. Aileye yakın olmaktan ötürü birazda istiyorum burayı. Bakalım inşallah nasip olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.