Şimdi Ara

Ulu öndere Hakaret eden zihniyet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anayasa hükmü gereğince Ulu önder Atatürkün şahsiyetine siyasi devirimlerine heykel ve onun gibi görsek maddelere küfür söylem ve sataşmada bulunan bir kişi hapis yatmakla yükümlüdür.
    Sokak veya internet ortamında şikayet edilirse tasal suç başlar o kişi hakkında onun İçin Savcılığa gerek yok direkt bunu Emliyet genel müdürlüğüne postu ile kopleyip yollasak hakkında gıyabi suç açılır soruşturma başlar linki tutalım dostlar.Ciddi bir konu.

Kapanan konudaki şahsın hakkında suç duyurusu talep edilebilinir.

• Resim burada valla, verelim İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne.
  • yazık çok yazık
  • kardeşlerim ilk olarak atatürkü sevmeyenleri nankör olarak görüyorum. atatürkün bu ülkeye yaptıkları saymakla elbette bitmez. o olmasaydı ya ingiliz yada amerikan imayesinde olacaktık malesef.beni üzen nokta şu.sırtına 275kiloluk mermiyi alıp sırtından gelen kemik çatırtılarına aldırmayan ELAZIĞLI SEYYİT ÇAVUŞ bugün neden hiç konuşulmuyor.şimdi bu adam bu ülkeye Atatürkten azmı hizmet etmiş eger o olmasaydı geçilmez denen çanakkale geçilecekti.atatürk kadar hizmet edip unutulan çok kişi var çok.lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 6 Ocak 2006 23:33:40 >

Ayrıca elbetteki efex2000 bir çok kahraman var fakat biz onları eleştirmiyoruz kötü söz söylemiyoruz bu yobaz gibi yapmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1sTLee -- 6 Ocak 2006 23:43:04 >

BeNi SeVMeK 1ÇiN ProGRaMLaNMa DeVReLeRiNi YaKaRıM
  • yaw ben hala derdimi annatamadım kardeş..ben diildm diorum yaa tabi ilk başta da söölesem inanmıcaktınızz

Orjinalden alıntı: No Kitty..

Resim burada valla, verelim İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne.

sanık kim olcak? dani filth'mi ? adamı tanıyan yok, bişey yok. tanınsa bile ispatı olmaz. bişe yapılmaz yani.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • Yasal suç teşkil eden söylem atıf ve eylemler her zaman ceza ile hükümlendirilir.Bu kişinin Söylemleri forumm aracılıyla irtibata geçilir sonra hakkında suç teşkil eden kişinin ifadesi alınır sonra hakkında cezai hükümler başlatılır.
    Bunu donanım forumu üyeleri olarak başlatılmasını isteyen arkadaşlar varsa irtibata pm değil konuya cvp yazarak gerekli objektif bakılarak olay çözümlenir.
    Sonuçta forum mod ve adminlerin İsteğinede bağlı olarak yapılan bir süreç başlatılabilinir.

Din,dil,ırk gözetmeksizin Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan eylemler ne olursa olsun cezasi hükme bağlıdır ve yeri gereğince yapılır.
    Aynı Kemik dergisindeki olaylar gibi.

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

sanık kim olcak? dani filth'mi ? adamı tanıyan yok, bişey yok. tanınsa bile ispatı olmaz. bişe yapılmaz yani.
    1) DH'den adamın IP'si istenecek.
    2) Vermeyi reddederlerse yasal yöntemlerle alınacak, adres tespit edilecek
    3) Sorguya çekilecek
    4) O yapmadıysa kim yaptı? Sonuçta yapan adam ortaya çıkacak bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Kitty.. -- 6 Ocak 2006 23:46:21 >

Orjinalden alıntı: cradleoffilth.cc

yaw ben hala derdimi annatamadım kardeş..ben diildm diorum yaa tabi ilk başta da söölesem inanmıcaktınızz

Bırak bu işleri bunlar klişeleşmiş yalanlar evlat.Delikanlı ol sözünün eri ol.Eğer bir fikrin varsa sonuna kadar ardında ol.Sonra dışlandığında isyan etme

BeNi SeVMeK 1ÇiN ProGRaMLaNMa DeVReLeRiNi YaKaRıM
  • bence tek çaresi var artık forumda bu tür olayları olmaması için sorgusuz sualsiz silinmesi lazım bu kişilerin ve bizde bunlara msj atmamalıyız istedikleri kadaar yazsın lar bunları bizim içimizdeki Atatürk ve vatan sebgisi asla değişmez.

Vallahi billahi ya, sanki Atatürk Müslüman değildi.. Ayyaş nasıl dersin sen Atatürk'e, bu ülkenin geçmişi geleceği..Çok ayıp yani.. Atatürk'ün bu ülkenin kalkınmasına-kurulmasına bir katkısı olmadığını iddia etmek için cahil olmak lazım. Yani nasıl olabilir böyle bir şey ya? Yani seni bu hallere getiren yüce insan o!!

yaw kardeşim ben hala anlatabilmiş değilim wallahi o ben değildim yaa daha nasıl ispat edebilirim yaa off offf ulan başkasının yaptıı pisliğin cezasını ben çekiyorum

quote:

Vallahi billahi ya, sanki Atatürk Müslüman değildi.. Ayyaş nasıl dersin sen Atatürk'e, bu ülkenin geçmişi geleceği..Çok ayıp yani.. Atatürk'ün bu ülkenin kalkınmasına-kurulmasına bir katkısı olmadığını iddia etmek için cahil olmak lazım. Yani nasıl olabilir böyle bir şey ya? Yani seni bu hallere getiren yüce insan o!!

yaw kardeşim ben hala anlatabilmiş değilim wallahi o ben değildim yaa daha nasıl ispat edebilirim yaa off offf ulan başkasının yaptıı pisliğin cezasını ben çekiyorum
    quote:

/>

• quote:

quote:

kardeşim ilk mesajında "biraz ağır konuştum, özür dilerim" dedikten sonra bunu yazarsan yemezler. bişey dedin, adam gibi arkasında dur. burda kimse aynı görüşü paylaşmak durumunda diil. atatürkü sever ya da sevmezsin, kimsenin umru olmaz ama seviyeyi bileceksin.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.