çok güzel gözüküyor uA'ı sevenler satın alabilirler :)
uzun kollu olarak satıyorlar mı acaba? malum önümüz kış bir uzun kollu siparişi veririm anında.
bu sadece kısa kolu hocam ama uzun kollu yada polar gibi birşey çıkar ilerde
mesela geçen sene uA tshirt çıktı sonra uA mont çıktı daha sonra yazın uA atkı çıktı şimdi uA tshirt çıktı kışın ortasına doğru kışlık bi ürün çıkar ama mont mu olur uzun kollumu belli olmaz
bence beğendiyseniz alın 1 tane piyasaya göre fiyat iyi gibi
oha süper olmuş
kapıda ödeme var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
mesela geçen sene uA tshirt çıktı sonra uA mont çıktı daha sonra yazın uA atkı çıktı şimdi uA tshirt çıktı kışın ortasına doğru kışlık bi ürün çıkar ama mont mu olur uzun kollumu belli olmaz
dostum nasıl sipariş veriyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: girye
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
tıklarsanız linkte anlatmış zaten ama ürün@ultraslan.com linkteki formu doldurup mail atıyorsunuz banka hesap numarası veriyorlar 25 lira +5 lira kargo yatırıyorsunuz hesap numarasına parayı yatırdığınıza dair dekontu mail atıyorsunuz tekrar ürünü zaman gelince yolluyorlar
tıklarsanız linkte anlatmış zaten ama ürün@ultraslan.com linkteki formu doldurup mail atıyorsunuz banka hesap numarası veriyorlar 25 lira +5 lira kargo yatırıyorsunuz hesap numarasına parayı yatırdığınıza dair dekontu mail atıyorsunuz tekrar ürünü zaman gelince yolluyorlar
dekontta yazan bilgileri yazsak yeterli mi peki? ben 2 adet alacağım toplam 60 tl yatıracağım o zaman. teşekkürler dostum.
Galatasaray ürünü alın.
Bedeni nasıl belirleyeceğiz? Tablosu var mı?
işte taraftar tasarımı ...!!!!!
galatasaray görsün artık bunları
quote:
Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas
Galatasaray ürünü alın.
+1905
Ben o kadar da beğenmedim tasarımı.
GSStore buna benzer bir ürün çıkarsa koşa koşa alırdım, gerçekten çok beğendim ancak almayacağım maalesef
Nefret ederim Polo yakadan.Tasarım güzel.
Parçalı formadan daha iyi valla
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Parçalı formadan daha iyi valla
parçalı forma banada kötü geliyodu aldım üzerimde çok güzel duruyor valla
geçen seneki arda olayından sonra ua mua boşş .
bundan alcam ben malum önümüz kış.
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
bundan alcam ben malum önümüz kış.
Galatasaray Store'da bulamadım bu ürünü bende almak istiyorum çok hoşuma gitti bi link atarsan süper olacak