Şimdi Ara

ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: FnL

fener taraftarını sadece bize karşı böyle zannederdim,kendi içlerinde de haksızlığa gayet iyi göz yumuyorlar

resmen haksızlığa göz yumma olayı.
    taraftar kombine istiyor çıkmıyor.
    taraftar bilet istiyor satılmıyor.
    taraftar internet üzerinden organize olup internet üzerinden bilet alıyor salona alınmıyor polisler tarafından.
    kombineler iptal ediliyor.

dünyada eşi benzeri yok gerçekten. diktatörlüğün de ötesinde bir şey bu.

ben anlamadım nasıl göz yumulabilir şu olanlara diye
  • parası olmayan FB'li olamaz mı ? Topçu yuhlanmayacak mı?

Biatçı tayyipgiller gelmiş artislik yapıyor burada, la havle.
  • Su forumdaki Aziz şakşakçısı tayfa kadar iğrenç taraftar olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyipi eleştirirler azazin saksakciligini yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malın yani "tits"in iyisi adebisi den alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Mali arap faikten aldiklari mal nedir? Tinerci tayfasi olduklarini kabul mu ediyorlar? Aziz Yildirim bunlar sayesinde prim yapiyor...

Hiç mi Türk filmi izlemedin be hocam.
  • Aman bu yoldan sapmayın ha, gidin şimdi anti-aziz timi gfb ile birlik beraberlik mesajları verin.
    2 tane daha meşale yakın, seyircisiz (?) maçta bile sahaya yabancı madde atmayı başarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gündem

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

bir tribün direniyor, bir diktatöre karşı... ama unutma aziz efendi! yıkmaya gücünüz, yıkıldığımızı görmeye ömrünüz yetmez.
    fenerbahçe forması giymiyorlar diyenler hiç okul açık'a kafasını çevirip bakmış mı? harçlıklarımızdan, maaşlarımızdan arttırdıklarımızla forma, boya, fırça ve karton alıyorduk. ama bizimki f.bahçe'lilik değilmiş, bilmiyorduk.
     ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA

Yaw bi git allahın aşkına.Aziz Yıldırım'ı zerre desteklemem ama bu tinerci tayfasını desteklemekten bin kat iyidir.

Hayatında hiç fenerbahçe maçına gittin mi ? Forumun %80'ni tv başından takım destekleyen adamlar, hadi kendi şehirindeki takımları desteklemiyorsun, gerçek taraftalarına saygınız olsun.

Kimin hangi takımı tutucağına senmi karar veriyorsun bu gün fb için türkiyenin en büyük camiası denirken maçlara giden 50-100 bin kişidenmi bahsediliyor.
    Maçlara gitmededende takımına destek olunur yeri gelir lig tv alırsın (alamıyorsan kahvede 10 tl veripte maç izlemekte destektir),yeri gelir bir terlik,forma vb şeyler alırsın yine takımına detek olursun bunların hiçbirini yapamasan bile kimsenin kendini takımın sahibi sanıp insanlara ne yapacağını söylemek hadsizlikten başka bir şey değildir.

Türkiye'nin en büyük takımları değil bunlar zaten bu tabire karşıyım, en pohpolanan takımlar diyelim evet maddi olarak destek oluyorsa seyirci olur, ama tribündeki durumu bilmeden kombinesi olmayıp, en azından senede 2-3 maçına gitmeyen kişilerin her maçına giden taraftarları hakkında böyle konuşması bence yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

parası olmayan FB'li olamaz mı ? Topçu yuhlanmayacak mı?

Biatçı tayyipgiller gelmiş artislik yapıyor burada, la havle.

aynen kardeşim.
    kfy bugün ne güzel yazmış...

"Ne FENERBAHÇE'liler gördük imkansızlıklarından dolayı üstünde forma yok, Ne FENERBAHÇE formalılar gördük içinde ADAM yok."
  • Aziz Yıldırım ı bu konuda sonuna kadar desteklerim . Bu iğrenç rantcı gruplar tribünlerden acilen temizlenmesi lazım hem sadece bizim kulübümüzden değil her kulüp temizlemeli.

20 seneyi aşkın maçlara giderim 6-7 sene kombimem oldu Türkiyede fazlaca deplasmana gittim ben de şimdi utandığım bazı olaylara karıştım ama bunlar kadar kulübüne zarar veren aç serseri namerdine tribünlerde denk gelmedim.
    Özellikle o gfb denen rantcı grubun başındaki kişilerin Fenerbahçelilik le alakaları yok. Kulübün gelenekleri nedir bilmezler Fenerbahçe Kulübü başkanına küfürü o da bize ediyor diye olağan göstermeye çalışırlar. O grubun çoğu şeylerden habersiz üyeleri Fenerbahçe stadına saatlerce bileklere kadar çamurun içinde beklenip girildiğini bilmezler.
    Özetle artık kurallar değişti. Fenerbahçe Fenerbahçelilerin ya bu kurallara uyar maçı stadda takıma destek vererek izlersiniz yada gider kahvede küfür ederek izlersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

bu esrarkeş ve sabıkalı insanlar en kısa sürede tribünlerden temizlenecektir.Yavaş yavaş başladı yönetim bunları kışkışlamaya tabi aklı gitti bunların...

Bu esrarkeş ve sabıkalı insanlar diyorsun da güzel kardeşim ;

Etrafında tanıdığın hiç mi esrarkeş yok ?
    Etrafında tanıdığın hiç mi sabıkalı yok ?

İllaki bağrınmanız için çuvaldızın bir yerinize mi girmesi gerekiyor ?

Ona bakarsan Aziz Yıldırım baş sabıkalı ??? Lafa gelince insanları çok güzel eziyorsunuz fakat ibre size dönünce başlıyorsunuz ağlamaya. Ağlayacağınıza; bari mücadele etmiyorsun, eden adamlara destek ol, en kötü köstek olma.

Esrar içen adam, sabıkalı adam kesinlikle zararlı adam mıdır ? Esrar niye yasak, Alkol niye serbest? Sigara niye serbest? Bunu hiç düşündün mü? Kapitalizmin gelişmesiyle beraber Alkol ve Tütün piyasasıyla legal, esrar ve türevleriyle illegal parayı koyuyor adamlar haberiniz yok. Esrarı uyuşturucu diğer maddelerden ayrı koyuyorum çünkü esrarkeş diye nitelendirilen insanların kullandığı esrar'ı az biraz araştırsa insanlar Alkol ve Tütün'den daha zararsız bir madde olduğunu anlayacak ki 19.yy öncesinde ilaç niyetine kullanıldığını, sakinleştirici amaçla kullanıldığını görecektir. Biraz beyin fırtınasıyla bunları yapabiliriz ki istediğin doktora, Tıp adamına, bu işlerle uğraşanlara git sor, esrarın zararıyla alkolün zararını delikanlı gibi anlatsın sana. Hollanda salak, ABD salak, biz en akıllıyız

Bu esrar muhabbetini niye açtım, şunun için açtım ; Başındakiler bu kötü bu kaka dediği her şey bu kötü bu kaka değildir. Esrar satılan yerleri polis,istihbarat bilmiyor mu ? Devlet bilmiyor mu ? Neden 3-5 ayda bir göstermelik baskın yapılıyor ? Bu esrar sektöründen kaç polis, kaç devlet adamı para yiyor?

Devleti soyanları alkışlayıp 2 Gram kokain içen Deniz Seki'yi yuhalıyorsak, nasıl kukla olduğumuzun göstergesidir. Kukla olmayın, gazoz olmayın.. Allah akıl fikir vermiş, üzerine HZ.Google'yi göndermiş(polemik yapacaklar için söyleyim espri manasında söylüyorum HZ'i, ayrıca; Tüm nimetler Rabdan gelir) merak ettiğini yaz binlerce şey çıkıyor karşılaştır. Laf etmek için laf etmeyin.

Oraya giden adam yuhlarda, söverde. Kanun çıktı sövemez, varsa maçası, umrumda değil ise ceza eder. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi kurmadı, O Fenerbahçe'ye hizmet edecek, kimin Fenerbahçe'li olduğuna, kimin Fenerbahçe'li olmadığına karar verecek mercii dünya üzerinde yoktur. Kimse kalbinin içini bilemez. Sizde gidin destekleyin Aziz Yıldırım'ı, BU KONUDA.

• quote:

quote:

fener taraftarını sadece bize karşı böyle zannederdim,kendi içlerinde de haksızlığa gayet iyi göz yumuyorlar

taraftar internet üzerinden organize olup internet üzerinden bilet alıyor salona alınmıyor polisler tarafından.

ne istiyorsunuz? şike yok demeye bile buzugu yemeyen, o donem aziz yildirim ve dolaylı yoldan fenerbahce hedef alındığında bile aziz yildirim diye tezahürat yapamayan bir grubun arkasından mi gidelim?
    ben aziz yildirim'i sevmem kardesim. yaptığı şeylerden sevmediklerim de var fazlasıyla. fakat gfb gibi kime hizmet ettiği belli olan bir kitleye karşı sapına kadar savunurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

bu esrarkeş ve sabıkalı insanlar en kısa sürede tribünlerden temizlenecektir.Yavaş yavaş başladı yönetim bunları kışkışlamaya tabi aklı gitti bunların...

Bu esrarkeş ve sabıkalı insanlar diyorsun da güzel kardeşim ;

Etrafında tanıdığın hiç mi esrarkeş yok ?
    Etrafında tanıdığın hiç mi sabıkalı yok ?

İllaki bağrınmanız için çuvaldızın bir yerinize mi girmesi gerekiyor ?

Ona bakarsan Aziz Yıldırım baş sabıkalı ??? Lafa gelince insanları çok güzel eziyorsunuz fakat ibre size dönünce başlıyorsunuz ağlamaya. Ağlayacağınıza; bari mücadele etmiyorsun, eden adamlara destek ol, en kötü köstek olma.

Esrar içen adam, sabıkalı adam kesinlikle zararlı adam mıdır ? Esrar niye yasak, Alkol niye serbest? Sigara niye serbest? Bunu hiç düşündün mü? Kapitalizmin gelişmesiyle beraber Alkol ve Tütün piyasasıyla legal, esrar ve türevleriyle illegal parayı koyuyor adamlar haberiniz yok. Esrarı uyuşturucu diğer maddelerden ayrı koyuyorum çünkü esrarkeş diye nitelendirilen insanların kullandığı esrar'ı az biraz araştırsa insanlar Alkol ve Tütün'den daha zararsız bir madde olduğunu anlayacak ki 19.yy öncesinde ilaç niyetine kullanıldığını, sakinleştirici amaçla kullanıldığını görecektir. Biraz beyin fırtınasıyla bunları yapabiliriz ki istediğin doktora, Tıp adamına, bu işlerle uğraşanlara git sor, esrarın zararıyla alkolün zararını delikanlı gibi anlatsın sana. Hollanda salak, ABD salak, biz en akıllıyız

Bu esrar muhabbetini niye açtım, şunun için açtım ; Başındakiler bu kötü bu kaka dediği her şey bu kötü bu kaka değildir. Esrar satılan yerleri polis,istihbarat bilmiyor mu ? Devlet bilmiyor mu ? Neden 3-5 ayda bir göstermelik baskın yapılıyor ? Bu esrar sektöründen kaç polis, kaç devlet adamı para yiyor?

Devleti soyanları alkışlayıp 2 Gram kokain içen Deniz Seki'yi yuhalıyorsak, nasıl kukla olduğumuzun göstergesidir. Kukla olmayın, gazoz olmayın.. Allah akıl fikir vermiş, üzerine HZ.Google'yi göndermiş(polemik yapacaklar için söyleyim espri manasında söylüyorum HZ'i, ayrıca; Tüm nimetler Rabdan gelir) merak ettiğini yaz binlerce şey çıkıyor karşılaştır. Laf etmek için laf etmeyin.

Oraya giden adam yuhlarda, söverde. Kanun çıktı sövemez, varsa maçası, umrumda değil ise ceza eder. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi kurmadı, O Fenerbahçe'ye hizmet edecek, kimin Fenerbahçe'li olduğuna, kimin Fenerbahçe'li olmadığına karar verecek mercii dünya üzerinde yoktur. Kimse kalbinin içini bilemez. Sizde gidin destekleyin Aziz Yıldırım'ı, BU KONUDA.

çok yazmışsın ama boş yazmışsın.. Boş derken hakaret anlamında değil mantıksız ve yanlış... Bana ne esrarkeşi ne sabıkalıyı (çok merak ediyorsan ne ailemde ne çevremde sabıkalı yok..) nede gfb lileri anlatma ben senelerce tribün görevi yaptım fenerbahçede (2001-2006 arası tribün ve bayrak sorumlusuydum) , okul başkanlıgı yaptım çok dayak yedik gfb den arkadaşlarım yediler vs (tirbünde) O yüzden bana masal anlatma sevgili dostum burda hiç maça gitmemiş fenerbahçeyi link isteyerek takip edenlere anlat bunları tamam mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

quote:

ne istiyorsunuz? şike yok demeye bile buzugu yemeyen, o donem aziz yildirim ve dolaylı yoldan fenerbahce hedef alındığında bile aziz yildirim diye tezahürat yapamayan bir grubun arkasından mi gidelim?
    ben aziz yildirim'i sevmem kardesim. yaptığı şeylerden sevmediklerim de var fazlasıyla. fakat gfb gibi kime hizmet ettiği belli olan bir kitleye karşı sapına kadar savunurum.

kimse sana birilerinin arkasından git demedi.
    şike davasında mahkeme salonunda "esas şikeyi yapan kişi gfb’nin lideridir" dediğini biliyor muydun a.yıldırım'ın?
    peki bunun akabininde gfb lideri meydanlara çıkarak şike OPERASYONUNU protesto eder mi sence? tabii ki etmez.
    gfb'de kfy'de vs. herhangi bir gurupta isteyen istediğini düşünür. illa insanları bir kalıba sokmaya gerek yok.
    beni bilen bilir şike OPERASYONUNU forumda defalarca konuştum. ŞİKE YOK diye aylarca bas bas bağırdım burda. benim gibi onbinlerce insan vardı gfb'de. hatta büyük f.bahçe yürüyüşüne katılanlar bile oldu.
    sana tekrardan söylüyorum. birilerinin peşinden gitmek zorunda değilsin. ama destek olabilirsin.
    3-4 yıl önceye kadar saraçoğluna atkılarını pantolonlarına sokupta gelenler geçen yıl caddeye gelip "delikanlı fener nerdesin" diye bağırdı. gfb'nin bu kadar üstüne gelinmese çakallara göz açtırılır mıydı?
    burda gs'lilerle kareografi yarıştırıyorsunuz ya, şimdi o kareografileri yapanlar ya stada alınmıyor ya da tepki ortaya koyup tribünü bıraktılar.
    hani f.bahçe 12 adam ile sahada mücadele ediyordu ya 7-8 sene önceleri. artık diktatör sayesinde 12.adam yok.
    sadece biz, bizim olan tribünler biz de kalsın istiyoruz. f.bahçe'yi desteklememize engel olmasınlar istiyoruz. bu davada destek olmuyorsanız bari köstek de olmayın. başkan gider, futbolcu gider, td gider... elbet geri döneriz mabedimize. tek arzumuz geç olmasın. f.bahçe daha fazla zarar görmesin ruh sağlığını kaybetmiş kişilerin elinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şike davasında mahkeme salonunda "esas şikeyi yapan kişi gfb’nin lideridir" dediğini biliyor muydun a.yıldırım'ın?
    peki bunun akabininde gfb lideri meydanlara çıkarak şike OPERASYONUNU protesto eder mi sence? tabii ki etmez.
    gfb'de kfy'de vs. herhangi bir gurupta isteyen istediğini düşünür. illa insanları bir kalıba sokmaya gerek yok.
    beni bilen bilir şike OPERASYONUNU forumda defalarca konuştum. ŞİKE YOK diye aylarca bas bas bağırdım burda. benim gibi onbinlerce insan vardı gfb'de. hatta büyük f.bahçe yürüyüşüne katılanlar bile oldu.
    sana tekrardan söylüyorum. birilerinin peşinden gitmek zorunda değilsin. ama destek olabilirsin.
    3-4 yıl önceye kadar saraçoğluna atkılarını pantolonlarına sokupta gelenler geçen yıl caddeye gelip "delikanlı fener nerdesin" diye bağırdı. gfb'nin bu kadar üstüne gelinmese çakallara göz açtırılır mıydı?
    burda gs'lilerle kareografi yarıştırıyorsunuz ya, şimdi o kareografileri yapanlar ya stada alınmıyor ya da tepki ortaya koyup tribünü bıraktılar.
    hani f.bahçe 12 adam ile sahada mücadele ediyordu ya 7-8 sene önceleri. artık diktatör sayesinde 12.adam yok.
    sadece biz, bizim olan tribünler biz de kalsın istiyoruz. f.bahçe'yi desteklememize engel olmasınlar istiyoruz. bu davada destek olmuyorsanız bari köstek de olmayın. başkan gider, futbolcu gider, td gider... elbet geri döneriz mabedimize. tek arzumuz geç olmasın. f.bahçe daha fazla zarar görmesin ruh sağlığını kaybetmiş kişilerin elinde.

12.adam dediğimiz kavram olan taraftarligi sadece kendinize baglayarak en az aziz kadar narsist olduğunuzu gösterdiniz. bu sene tüm stadlar boş. kendinizi nimetten saymayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

12.adam dediğimiz kavram olan taraftarligi sadece kendinize baglayarak en az aziz kadar narsist olduğunuzu gösterdiniz. bu sene tüm stadlar boş. kendinizi nimetten saymayin.

tamam biz kendimizi nimetten saymayalım. sayanlara sesimiz çıksın.

• Tribünden bir gram çakmayan elemanlar Ultras Fener hakkında ne bilir ki zaten..

Sonuna kadar arkandayız Ultras...
  • Aziz Yıldırımı zerre istemiyorum ancak GFB ye karşı tutumunu destekliyorum

destek miş yerler o desteği kaç defa ceza almamıza sebeb oldular tuttumuşlar bir reyiz diye takılmışlar peşine gidiyorlar sizin için önemli olan FB ise gidin fb yi destekleyin
  • Aziz Yıldırımınız batsın ulan. Genç Fenerbahçelilere sallayan tüm arkadaşlara söylüyorum şimdi;

Bakın Okul Açıkta sadece Genç Fenerbahçeliler yok Ünisi orda Sol Açığı Ck sı hepsi orda ve şuan bunların hepsi direniyor Aziz Yıldırıma karşı ciddi manada bir tribün direniyor. Aziz efendi işine gelince arkasında durur grubun işine gelince batırmak ister. 3 Temmuzdan sonra Sefa ( Genç Fenerbahçelileri grup olarak sseverim ama Sefayı sevmem) önderliğinde yürüyüş yaptı Genç Fenerbahçeliler stadta "OoOoO Aziz Yıldırım" diye bağırdı bağırttı Sefa, sen hepisten çıktığın gün boynunda Gfb atkısı vardı. O zaman seviyordun grubu neden senin ismini haykırıyorlardı çünkü , şuan sen kulübe zarar veriyorsun onlar seni istemiyor ama güçlü olan sen olduğun için bitirmeye çalışıyorsun ama Gfb'nin bu aralar bir sözü var hani bizi bitirmeye ömrünüz yetmez diye aynen öyle, az buz bir grup değil Gfb. Aziz efendi sürekli ben Fenerbahçe için hapis yattım onlar ne yaptı diyor ulan biz mi dedik sana şike yap veya Fenerbahçenin ismini şike de geçir herhangi bi durumda Fenerbahçenin adı kirlensin diye kendin yaptın ama kendin çekmedin "Sen yaptın 25 Milyon çektik" Öyle kolay değil bir tribünü bitirmek. Biz Türk'üz abi öyle İngiltere Almanya seyircisi gibi tüm maç oturup gol olunca "yeah" diye bağırıp alkışlayıp çekirdek çitleyip izlemeyiz Türküz biz holiganlık içimizde var hepimizin. Biz bi Buffonun Türk taraftarlarından korkuyorum lafıyla gurur kasan insanlarız. Geçiceksin bu işleri. Numaralı tribünü neden konulmuş baba oğluyla gitsin aile gelsin kızlar kadınlar gelsin rahat maç izlesinler diye kurulmuştur resmi olarak olmasada bu böyledir. Kale arkasında boğaz patlatırsın meşale yakarsın kardeşim ateşlersin takımı. Aziz Yıldırım sadece futbolda böyle değil şuan voleybol ve basketbolda da böyle. Sadece deplasmanlara gidebiliyor Gfb ki onu da görüyoruz çok güzel yapıyorlar Bayern Münih maçında adamlara deplasman yaşattık resmen. Ha Migrosa da gittim ben hatta Antep Rize maçlarında ordaydım bi Antep maçı var tribün olara aman diyim Anadolu Gfb yi sevmediğimden yanlarında izlemedim maçı maç 0-0 giderken Maraton "Yalan Yalan Yalan Dolan Dolan Dolan 15 Sene Oldu İstifa Ulan" diye bağırdı. Migrostan tek bi adamda devam ettirdi çok bağıra bağıra devreye yakındı orda kargaşa çıktı Anadolunun reisi geldi adamı aldı lime lime ettiler adamın kolundan göğsünden kafasından kan boşaldı abartısız söylüyorum. Şimdi Aziz efendi sen Gfb holiganizm yapıyor bahanesiyle tribüne sokmuyosun ama para verdiğin adamlar istifa diye bağıranı dövsün diyorsun. Sana harbiden helal olsun ve arkasında durduğun 12 Numara bakın Gfb Aziz Yıldırım diye bağırırken ne yapıyormuş

ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA

• ben bu taraftar gruplarina anlam veremiyorum. her takimda ayni muahbbet. ne **** yararlar merak ediyorum. takimlarin uzerinden prim yapiyorlar. kulube hizmetse amac, girin uye olun, lisansli urunleri satin alin. aidatlariniz odeyin. ne gerek var kulup icinde kulupculuge kime yaraniyorsunz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.