Şimdi Ara

ULTRAS FENER'DEN AÇIKLAMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ota bota "iki nokta" koymasalar iyiymiş.
  • GFB ve türevlerini yaftalayanlar, sadece kulaktan dolma bilgilerle yaftalıyorlar. Herhangi bir soyut kavrama dayanmadan alışılmış bir algı olarak "bu tinercilerimi destelekyeceeeem yeeaah" diyorlar. Cidden siz gözünüzün önündeki gerçek bir pisliği göremiyorsunuz, sadece görmek istediklerinizi görüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

bu esrarkeş ve sabıkalı insanlar en kısa sürede tribünlerden temizlenecektir.Yavaş yavaş başladı yönetim bunları kışkışlamaya tabi aklı gitti bunların...

Bu esrarkeş ve sabıkalı insanlar diyorsun da güzel kardeşim ;

Etrafında tanıdığın hiç mi esrarkeş yok ?
    Etrafında tanıdığın hiç mi sabıkalı yok ?

İllaki bağrınmanız için çuvaldızın bir yerinize mi girmesi gerekiyor ?

Ona bakarsan Aziz Yıldırım baş sabıkalı ??? Lafa gelince insanları çok güzel eziyorsunuz fakat ibre size dönünce başlıyorsunuz ağlamaya. Ağlayacağınıza; bari mücadele etmiyorsun, eden adamlara destek ol, en kötü köstek olma.

Esrar içen adam, sabıkalı adam kesinlikle zararlı adam mıdır ? Esrar niye yasak, Alkol niye serbest? Sigara niye serbest? Bunu hiç düşündün mü? Kapitalizmin gelişmesiyle beraber Alkol ve Tütün piyasasıyla legal, esrar ve türevleriyle illegal parayı koyuyor adamlar haberiniz yok. Esrarı uyuşturucu diğer maddelerden ayrı koyuyorum çünkü esrarkeş diye nitelendirilen insanların kullandığı esrar'ı az biraz araştırsa insanlar Alkol ve Tütün'den daha zararsız bir madde olduğunu anlayacak ki 19.yy öncesinde ilaç niyetine kullanıldığını, sakinleştirici amaçla kullanıldığını görecektir. Biraz beyin fırtınasıyla bunları yapabiliriz ki istediğin doktora, Tıp adamına, bu işlerle uğraşanlara git sor, esrarın zararıyla alkolün zararını delikanlı gibi anlatsın sana. Hollanda salak, ABD salak, biz en akıllıyız

Bu esrar muhabbetini niye açtım, şunun için açtım ; Başındakiler bu kötü bu kaka dediği her şey bu kötü bu kaka değildir. Esrar satılan yerleri polis,istihbarat bilmiyor mu ? Devlet bilmiyor mu ? Neden 3-5 ayda bir göstermelik baskın yapılıyor ? Bu esrar sektöründen kaç polis, kaç devlet adamı para yiyor?

Devleti soyanları alkışlayıp 2 Gram kokain içen Deniz Seki'yi yuhalıyorsak, nasıl kukla olduğumuzun göstergesidir. Kukla olmayın, gazoz olmayın.. Allah akıl fikir vermiş, üzerine HZ.Google'yi göndermiş(polemik yapacaklar için söyleyim espri manasında söylüyorum HZ'i, ayrıca; Tüm nimetler Rabdan gelir) merak ettiğini yaz binlerce şey çıkıyor karşılaştır. Laf etmek için laf etmeyin.

Oraya giden adam yuhlarda, söverde. Kanun çıktı sövemez, varsa maçası, umrumda değil ise ceza eder. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi kurmadı, O Fenerbahçe'ye hizmet edecek, kimin Fenerbahçe'li olduğuna, kimin Fenerbahçe'li olmadığına karar verecek mercii dünya üzerinde yoktur. Kimse kalbinin içini bilemez. Sizde gidin destekleyin Aziz Yıldırım'ı, BU KONUDA.

çok yazmışsın ama boş yazmışsın.. Boş derken hakaret anlamında değil mantıksız ve yanlış... Bana ne esrarkeşi ne sabıkalıyı (çok merak ediyorsan ne ailemde ne çevremde sabıkalı yok..) nede gfb lileri anlatma ben senelerce tribün görevi yaptım fenerbahçede (2001-2006 arası tribün ve bayrak sorumlusuydum) , okul başkanlıgı yaptım çok dayak yedik gfb den arkadaşlarım yediler vs (tirbünde) O yüzden bana masal anlatma sevgili dostum burda hiç maça gitmemiş fenerbahçeyi link isteyerek takip edenlere anlat bunları tamam mı...

ülkede sicil kaydı arşivde olan (yani sicil affıyla silinmiş, 5 yıl geçipte silinmiş) yaşayan 28 milyon insan var. Etrafında yoksa iyimiş valla. Fakat insanları sabıkalı, esrarkeş diye sınıflandırılmasının abestliğini yazdım, hoşuna gitmeyince boş yazı olmuş, sıkıntı değil

Sicili olanda,esrarkeş olanda, alkolik olanda bu takımı izler,destek verir. Size kalmamış kimlerin temizleneceği. Aziz baban yanındayken esrarkeş değildi de Aziz babanın yanından gidince mi esrarkeş sabıkalı oldu?

• Valla dostum, iyi hoş konuşmaya çalışıyorsun bir şeyler de, gfb'den arkadaşım var, kafayı buluyoruz her maç diyo zaten bunlara bedava geliyor otlar, hiç kullanmıyorlar falan deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yıldırımın gitmesini istiyorum ama gencfb konusunda adam haklı. Ben olsam bende sokmam. Gecen sene son mac ettıklerı kufur yuzunden kac mac ceza aldık. Azız dusmanlığı yuzunden fb ye zarar veren adamlar sabaha kadar pankart yapsa ne olur.

• reis diye tanıdığınız sefa kalya beşiktaşlı,para nerdeyse o da orada,şimdi altında bmw var lokantası var bunları aziz yıldırıma borçlu ancak ne zaman aziz başkan musluğu kesti bunlar aziz istifa demeye başladı bil bakalım neden? bakın görürsünüz seneye bu rantçı tinerci gfb yüzünden 1 sene daha men edileceğiz
  • etrafımda esrarcı tinerci yok,
    evet bu aciz insanlar var toplumda, tedaviye muhtaçlar, yardım edilmeli.
    ancak,
    asla bir grup, oluşum kurum, topluluk bunları içinde barındırıp kendine zarar vermesine izin vermez,
    bu açıdan bakarsanız,
    adı geçen grup asla savunmasın bunları.

diğer yandan,
    her ne olursa olsun,
    taraftar olarak size hangi kötülük yapılmış olursa olsun,
    FENERBAHÇELİLİK duygusu hepsini örtmeliydi.
    bu ne kin ve düşmanlıktır.

tek amaç rant ve para olmadıkça bu ladar nefret oluşamaz.

seyircisiz maçda fişek atan, deplasmanın son maçında küfür edip Kulübüne zarar veren kişi,
    TARAFTAR OLAMAZ.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftarimiza bir sey anlatamazsiniz ugrasmayin bosa. Tutturmuslar bir esrar eroin gidiyorlar. Dogru olsa yuregim gam yemez. Tribunde gollere sevinilmiyormus. Gecmisten bugune maclara gidenler gormustur gollere sevinilip sevinilmedigini , bir de az cok ilgisi olan takip eden varsa o fenerium alttan cekip facebookta kapak fotografi yaptiklari koreografiler icin bu soz ettigimiz adamlarin otoparklarda sabahladigini betonlarin ustunde uyudugunu da biliyorlardir.

• geçtiğimiz seneler de aziz yıldırım diye bağırmadıkları için ve istifa diye bağırdıkları için çocuğunun yanında dövülen baba + sevgilisinin yanında dövülen genç gibi olayların üstüne gidilmesi gerekirken yalan bahanelerle gfb nin üstüne gidilmesi zaten aziz zihnyetinin nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu gösteriyor. Madem kötü taraftar falan filan yayınlasanıza o migros tribününde dayak yiyen babayı genci. Ama yok sadece kendilerine karşı olanı yayınlarlar. Klasik koyun sürüsü işte.
  • Bizim ultraslan tek ve bağımsız çok şúkür.
    Bu ülkede en büyük ve güçlü sivil toplum kuruluşudur.Gsde tek sesdir.Ben hiç ultraslanla burakın başkanı yönetici bile görmedim kavgalı.Tribúnde tek grup tek ses oldumu kimse karşinda duramıyor aziz gibide dalga gecmiyor ezemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

Bizim ultraslan tek ve bağımsız çok şúkür.
    Bu ülkede en büyük ve güçlü sivil toplum kuruluşudur.Gsde tek sesdir.Ben hiç ultraslanla burakın başkanı yönetici bile görmedim kavgalı.Tribúnde tek grup tek ses oldumu kimse karşinda duramıyor aziz gibide dalga gecmiyor ezemiyor.

kavga gürültü olduğundan maça çıkmayalım diyen gs yönetimini destekleyen taraftar gurubundan ne olur yav. 1de yönetimle kavga yok çok şükür demişsin.
    bu kararı desteklersen sana yalaka demek sana iltifat olur.
    hadi beni geç, sen fb'lisin düşmansın bize vs. çok şeyler düşünüp önyargılı lan bu herif dersin.
    ultraslan'a hiçbir taraftar gurubu saygı göstermiyor türkiye'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

Bizim ultraslan tek ve bağımsız çok şúkür.

kavga gürültü olduğundan maça çıkmayalım diyen gs yönetimini destekleyen taraftar gurubundan ne olur yav. 1de yönetimle kavga yok çok şükür demişsin.
    bu kararı desteklersen sana yalaka demek sana iltifat olur.
    hadi beni geç, sen fb'lisin düşmansın bize vs. çok şeyler düşünüp önyargılı lan bu herif dersin.
    ultraslan'a hiçbir taraftar gurubu saygı göstermiyor türkiye'de.

Hadi ordan.Bin tane grup kurup tek ses olacağınızımı sanıyorsunuz.GSde uaya bulaşan adamın sonu bellidir.Ama fbde öyle bir durum yok.Aziz grubu 1 numara dierleride ona biat ediyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.