Şimdi Ara

Ultraİso seçenekleri kalkmıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ultraiso programını kurmuştum kullandım işim bitti ama programı kaldırdığım halde menüden simgesi gitmedi ve program files içindeki klasörünü silemiyorum yardım eder misiniz, resimde de gösterdim

• UltraISO programını tekrar kur.Kurduktan sonra UltraISO'yu aç;seçenekler-->ayarlar-->entegrasyon 'dan "Integrate UltraISO into shell" 'deki tiki kaldır.Ayrıca yine ayarlardan sanal sürücü-->aygıt numarasından "hiçbiri" 'yi seç.Bunu UltraISO'nun bilgisayarında oluşturuğu sanal sürücüyü kaldırman için söylüyorum.En son olarak da tamam diyerek çık.Şimdi UltraISO'yu kaldırabilirsin.Bu arada UltraISO'yu CCleaner ile kaldır.Kaldırdıktan sonra yine CCleaner ile kayıt defteri artıklarını temizle derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

UltraISO programını tekrar kur.Kurduktan sonra UltraISO'yu aç;seçenekler-->ayarlar-->entegrasyon 'dan "Integrate UltraISO into shell" 'deki tiki kaldır.Ayrıca yine ayarlardan sanal sürücü-->aygıt numarasından "hiçbiri" 'yi seç.Bunu UltraISO'nun bilgisayarında oluşturuğu sanal sürücüyü kaldırman için söylüyorum.En son olarak da tamam diyerek çık.Şimdi UltraISO'yu kaldırabilirsin.Bu arada UltraISO'yu CCleaner ile kaldır.Kaldırdıktan sonra yine CCleaner ile kayıt defteri artıklarını temizle derim...

çok teşekkür ederim , oldu

• Rica ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyaları C yerine D'ye indirme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.