Şimdi Ara

Ultrabook hard disk kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    Oncelikle konunun yeri burasi mi tam bilemiyorum, alakasiz ise simdiden ozur dilerim. Amacimizin Ultrabook'un icindeki harddiskten kisisel bigileri kurtarmak oldugunu belirtmek isterim. Konuyla alakali sormak istedigim sorular:

    1. Kiz arkadasimin Samsung Ultrabook u var kendisi bir teknoloji dehasi oldugu icin modelini bilmiyor (farkli ulkelerde oldugumuz icin yardimci olamiyorum) :D o yuzden verebilecegim en aciklayici bilgi 2013 yilinda aldigidir. Bu ultrabooklarin Harddiskleri laptoplardan farkli girisemi sahiptir oncelikle bunu merak ediyorum, yani bir laptop a ikinci hard disk olarak takilabilinir mi? (SSD degil diye varsayarak cevap veriniz lutfen);

    2. Ultabook patladi, herturlu kurtarmayi denedik olmadi simdi o servis benim bu servis senin dolasiyor, acaba izmirde bildiginiz bu tarz islerden anlayan bir servis varmi? cunku dolastiklari servislerden "bunun harddisk lehimli nasil sokeyim" diyorlar, icini acip bakmadim ama soylenen sey cok sacma geldi anakart a entegre harddisk koyacak halleri yok heralde, olsa olsa kucuk bir kablo vardir lehimli diye dusunuyorum, bu yuzden soylediklerine cok guvenemiyorum.

    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymi -- 30 Kasım 2014; 14:41:22 >







  • cd den veya usb calisan live Windows ile pc acilabilir ve kurtarilabilir..
    pc goctuyse hdd yi cikartip hdd kutusu ile pc ye baglayip alinabilir.. bunu bilg. yapabilir gidip direk bböyle yapmasını isterseniz olabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.