Şimdi Ara

Ultraaslan.... Selçuk için sert sözler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultraaslan.... Selçuk için sert sözler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 14 Eylül 2017; 9:54:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• ?

• ?
  • ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi yükleyememiş arkadaş. Yazı olarak atayım:

quote:

"BU FORMA İÇİN SAVAŞMAKTAN ÇOK UZAK OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ"

"Dün akşam oynadığımız karşılaşmada görev aldığı 30 dakikalık süre boyunca Selçuk İnan, Galatasaray formasını taşıyamadığını, hatalarından ders almadığını ve bu forma için savaşmaktan çok uzak olduğunu maalesef bizlere BİR KEZ DAHA gösterdi.

"KAPTANLIĞIN MÜCADELEDEN GEÇTİĞİNİ BİLMEYEN GÖRÜNTÜNÜN KABUL EDİLEBİLİR TARAFI KALMADI"

Galatasaray taraftarı VEFALIDIR ve vefalı olduğu için SABIRLIDIR. Galatasaray formasının hele hele Galatasaray kaptanlığının özveri, emek, mücadeleden ve vefadan geçtiğini bilmeyen bir görüntünün bizler için kabul edilebilir bir tarafı kalmadı.

"YAŞATTIĞIN BAŞARILAR İÇİN TEŞEKKÜRLER SELÇUK İNAN"

Çünkü Galatasaray taraftarı hak edeni, hak etmeyeni ve hakkını yiyeni daima ayırt etmiştir ve gerektiğinde herkese hakkını vermiştir. Bu yüzden geçmişte Galatasaray'ımıza yaptığın katkılar ve yaşattığın başarılar için Teşekkürler Selçuk İnan…

Galatasaray taraftarının kutsal saydığı Galatasaray arması ve forması için savaşmayan hiçbir futbolcuya tahammülü yok. Olmayacak da… Baba Gündüz'ünde dediği gibi; Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez."

Resim olarak da atalım:

Ultraaslan.... Selçuk için sert sözler...

• Haklılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Hıncal Uluç bildiğimiz gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şşşşşşşş ultraslan üzülme al bi sucuk ekmek ye
  • Adam cebine bakıyor artık. Maaşını da Euro olarak alıyor. Bize katkısı olmayacak. Aldığı ücrete bakın oyundaki verimine bakın. Net hatırlıyorum iyi döneminde 5 yıllık anlaşma yapılmıştı. Ne kadar iyi olursa olsun belki kaleci hariç hiçbir oyuncuya böyle uzun zamanlı sözleşmeler yapılmamalı.
  • Aaaa uA yaşıyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki yönetim Xelçuk'u silmiş.Yoksa bunlar konuş(a)mazdı.
  • Yönetimden güzel açıklama.
  • başlığa tıkladım arkadaşım geldi sucuk mu pişiriyosun lan odada diye.
    ultraslan gitsin selçuk kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 13 Eylül 2017; 23:43:18 >
  • Düzenledim resmi koyabildim sonunda :)

• Günaydın! 2012 yılından beri yazıyorum takımdaki defansif sorunların bütün kaynağı selçuk inan diye . Bi haber daha vereyim Sneijder ve Drogba geldiği zaman Burakla bu para mevzusu yapıp bir kaç maç kötü oynadılar daha sonra performansları düzelsin diye yeni sözleşme teklifinde bulundu eski yönetim , Selçuktan cevap benimle hiç para konuşmayın Burak ne alırsa onu verin demişti. ikisiylede 3 milyon Avro üzeri sözleşme yapıldı sabit kur üzerinden,Burak gitti Selçuk kaldı sabit kurdan rahatsız oluyormuş Dursun Özbek güncel kura çevirdi 1 milyon Tl den fazla kazanç sağladı Selçuk.Kimseyle kavgam olmadı diyor ya Formayı Fener maçında çıkarması,Ayhana ettiği küfür youtube da var be .. Bir maçtan sonra buna mikrofon uzattılar yabancı bir futbolcuyla kavgamı etmişti asist mi yapmıştı hatırlamıyorum şimdi yabancı dilim onları diyecek kadar iyi değil diye cevap vermişti. Burda 18 20 yaşında haftada hergün spor salonuna giden aile bütçesiyle protein ihtiyacını karşılamaya çalışan işsiz kalmamak için internet üzerinden yabancı dil öğrenmeye çalışan bir ton insan var..

Kardeşim 3 mil € dan fazla alıyorsun be biraz kendini geliştir sosyal olarak futbol olarak bitmişsin zaten,Vefaymış 1 sezon oynadı 5 6 sezondur yatıyor her sene gelsin paralar. Vefa dedikleri olay merak etmesinler misli misli kapandı .

Son birşey: imla hataları için özür dilerim taraftardan tek isteğim iç saha maçlarında yuhlayın bu adamı.(Kumar olayını unutmadım googla selçuk burak kumar yazın bakın ne gelicek çok daha ağır şeyler yazardım ama başım ağrısın istemiyorum)

ADAM 1

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Demek ki yönetim Xelçuk'u silmiş.Yoksa bunlar konuş(a)mazdı.

Aynen öyle. Talimat gelmiş. Sen git 3 senedir rezil olan takımı, yönetimi görme. Şimdi Selçuk sen hayırdır de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Manço

Adam cebine bakıyor artık. Maaşını da Euro olarak alıyor. Bize katkısı olmayacak. Aldığı ücrete bakın oyundaki verimine bakın. Net hatırlıyorum iyi döneminde 5 yıllık anlaşma yapılmıştı. Ne kadar iyi olursa olsun belki kaleci hariç hiçbir oyuncuya böyle uzun zamanlı sözleşmeler yapılmamalı.

ah sınır ah. bugün fb ozan, hasan ali'yi, biz selçuk, yasinleri çekiyorsak bu yüzden. aziz o dönem ortak karar alsaydı bunların hiç biri olmazdı.
  • Selçuk u sevmemde bu sucuk tayfasını dikkate alan kimse yok artık. bide açıklama yapıyorlar kendilerini fasulyeden nimet sayıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.