Şimdi Ara

ULTIMATE TEAM CUSTOM TAKTIK AYARLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
7.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sizin taktiği denedim nani sol kanatta gezmeye başladı sürekli sağ taraf bomboş kalıyor. free formları organised olarak değiştirsem bana daha uygun olacak sanırım
  • Beyler az önce ki maçımda bildiğin bilgisayara karşı oynar gibi UT oynadım . Böyle birşey mümkün mü ? Paso tek pas ama asla topu kaybetmemecesine paslaşmalarla 5-0 yenilgi aldım , karşı kaleye 2 şutum var toplamda o da ceza sahası dışından .

Xbox One GT: i30ALP
  • Çok yararlı rehber eline sağlık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taktik isimlerini degistiremiyor muyuz?

2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• Hocam 3-4-2-1 taktikle oynuyorum.benim istedigim defans oyuncularim hic ileriye cikmasin hep defans kalsin.ileri uclude hep ilerde dursun hatta kanatlarda olabilir ilerde nasil yapabiliriz.Custom taktigi.

• quote:

Orijinalden alıntı: musab63

teşekkür ederim dostum hayırdır ban yemişsin :)

Bi link yazdık sansürlediler. küfür olarak algılamış heralde onu adminler.
  • bence oyunda custom tactics çok önemli, ama ben bir türlü kendime uygun custom tactics bulamıyorum, 4-4-2 yada 4-1-2-1-2 sistemiyle oynuyorum, birçok kez rakibi 4'e 3 yada 3'e 2 yakalıyorum kontratakta fakat golcülerim hep yanlış yerlere koşular yapıyor, sürekli kanatlara doğru koşuyorlar, o yüzden son pası doğru atamıyorum, birde savunmam çok dağınık, birbirlerine yakın oynamalarını ve hızlıca alan daraltmalarını istiyorum, bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Allah sendende razı olsun kardeşim.
    İşine yaradığına sevindim.Hayırlı ramazanlar.

• 3-5-2 için önerebileceğiniz bir custom var mı? Kadrom aşağıdaki linkte.

http://www.futhead.com/14/squads/14529664/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 14 Temmuz 2014; 22:24:10 >
  • Arkadaşlar şimdi ben de fifa 14 oynuyorum tabletten ultimate team takımımın tüm oyuncularını sattım kadramda hiç oyuncu yok maça da çıkamıyorum oyuncu m olmadığı için .daha önce kulübümü 5 kere silmiştim bu yüzden kulübümü de silemiyorum ne yapmalıyım?Birde başka tablette daha oynuyorum ondaki kadroyu aktarabilirmiyim? Edit: tabletin biri iOS biri android YARDIM

Orijinalden alıntı: byaydnn

Arkadaşlar şimdi ben de fifa 14 oynuyorum tabletten ultimate team takımımın tüm oyuncularını sattım kadramda hiç oyuncu yok maça da çıkamıyorum oyuncu m olmadığı için .daha önce kulübümü 5 kere silmiştim bu yüzden kulübümü de silemiyorum ne yapmalıyım?Birde başka tablette daha oynuyorum ondaki kadroyu aktarabilirmiyim? Edit: tabletin biri iOS biri android YARDIM

Konuyla ilgili olmasada :D
  • Arkadaşlar şimdi ben de fifa 14 oynuyorum tabletten ultimate team takımımın tüm oyuncularını sattım kadramda hiç oyuncu yok maça da çıkamıyorum oyuncu m olmadığı için .daha önce kulübümü 5 kere silmiştim bu yüzden kulübümü de silemiyorum ne yapmalıyım?Birde başka tablette daha oynuyorum ondaki kadroyu aktarabilirmiyim? Edit: tabletin biri iOS biri android YARDIM

Kardom bu 4-4-2 oynuyorum
    Kendimce bir custom tactic'im var ama öneri olarak custom taktiklerinizi de bekliyorum.

Teşekkürler.

10/10 Ortam Discord:https://www.discord.io/foxydaddy
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.