Şimdi Ara

ULTIMATE TEAM CUSTOM TAKTIK AYARLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
7.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam teşekkür ederim 7 maç üst üste kazandım.9 maçda 7 galibiyet 2 mağlubiyet ama 1 tanesi bariz momentumdu.

Orijinalden alıntı: iron4233

hocam teşekkür ederim 7 maç üst üste kazandım.9 maçda 7 galibiyet 2 mağlubiyet ama 1 tanesi bariz momentumdu.

Rica ederim, yardımcı olduysam ne mutlu bana!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Epicurus
  • sağol eline sağlık dostum defansif manada bir custom ayarladım gayet iyi gidiyor
  • Öncelikle konu için teşekkürler bu ayarları bilmeyen arkadaşlar için çok yararlı olduğunu söyleyebilirim.Benim sorunum kendi defansımda top kaptığım zaman rakip takımın bir anda pres yapması ve o karambolden çıkamamam.Bu şekilde baskılı oynamak için hangi formation ve hangi custom taktik kullanmak gerekir.Pressure arttırmak mı lazım yoksa sadece aggression mu etkilidir merak ediyorum.

@sarandal Agression ve pressuera yı artırıyorlar ve RB Tuşu ile baskı yapıyorlar.Bu tuş sende hangisi bilmiyorum

Xbox One GT: i30ALP
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

@İSA_1 Eyvallah Hacı İSA şeref verdin konuya.

@sarandal Agression ve pressuera yı artırıyorlar ve RB Tuşu ile baskı yapıyorlar.Bu tuş sende hangisi bilmiyorum

Contain tuşunu söylüyorsun sanırım ikili pres yapmak için onu biliyorum.Benim şu zamana kadar başarılı olduğum ve seri galibiyet aldığım formation 4-3-3(4) tü div 1 e seri galibiyetlerle çıkmıştım.Hatta üst üste 6 galibiyet almıştım tam tittle alıyordum ama ondan sonra ne olduysa sürekli yenilmeye başladım, taktiği değiştirdim fakat dikiş tutturamadım div 3-2 arası geziyorum.Sence ilerde topu kaybettikten sonra baskı kurmak için hangi taktik ve formation önerirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarandal -- 23 Mart 2014; 20:05:52 >

• sarandal kullanıcısına yanıt
    O konuda sıkıntın varsa 4312 sıkıntını çözecektir.433-4 on numara taktik gerçekten.Vazgeçilmezlerimdendir benimde.
    41212 x 433-3 x 4312 yide değiştirerek kullanırım gayette faydalı oluyor.Birde takımını atar mısın bi bakayım kadron nasıl?

Custom olarakta sana kendi kullandığımı tavsiye edebilirim yine.

433 41212 için şunu kullan

ULTIMATE TEAM CUSTOM TAKTIK AYARLARI

4312 için ise kesinlikle şunu kullan

• ya bende yaptım dediklerinizi fakat ultimate kadromla o taktigi seçemiyorum
    birsürü alt alta counter attack var
    aşşa yapsam onlar geliyor yukarı yapsam offsidetraplar geliyor high pressur falan kendi ayarlarım nerde ki
    http://www.futhead.com/14/squads/8709828/
    http://www.futhead.com/14/squads/8710000/
    4-3-1-2 için hangi oyuncuları önerirsin acaba şu anda kullandığın takımı görebilirmiyim.Elimde inieste,fabregas gibi oyuncular var.Pas oyunu oynamak için nasıl bir custom gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarandal -- 23 Mart 2014; 21:34:34 >

• Valla kardeşim xbox harici platformlarda tuşlar ne şekil nasıl bilmiyorum.
    Pc de isen mahmut ile irtibata geç oda zorlanmıştı sonra bulmutu bi yerden.

@cimbomlumaho7 Mahmut bi yardımcı ol nerde bulmuştun ayarları

• quote:

Valla kardeşim xbox harici platformlarda tuşlar ne şekil nasıl bilmiyorum.
    Pc de isen mahmut ile irtibata geç oda zorlanmıştı sonra bulmutu bi yerden.

@cimbomlumaho7 Mahmut bi yardımcı ol nerde bulmuştun ayarları

xbox kolu var ya o cubuklarla sag sol yapıyorumda her bişi var benim custom yok deli oldum

• musab63 kullanıcısına yanıt
    Abi olayımda değişiyor pcden pcye geçenlerde bir arkadaşa anlattım bende böyle değil dedi şaşırdım analog açık alt tuşa basınca custom taktikleri seçebiliyoruz ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İyi sevindim buna dostum

Dostum mesajımı görmedin galiba ,şimdi 4-3-3 e geri döndüm fazla maç yapmadım.Daha çıkmadım ama Div 1 de 4-3-3 sanki fazla riskli gibi geliyor bana sence 4-3-1-2 ye mi dönmeliyim.
    http://www.futhead.com/14/squads/8709828/
    http://www.futhead.com/14/squads/8710000/

• sarandal kullanıcısına yanıt
    Ben sana mesaj yazdim haber etmeyi unutmuşum

Kadrolarında on numara kardeşim nasıl olurda verim alamassın.Wiilian yerine schürle navas yerine nani biabany yerine cuadrado hart yerine neuer değişikliği yap.
    Faydası olacaktır.Neuer resmen yemiyor arkadaş buglumudur nedir.
    Şöyle bi deneme yapabilirsin kadrolarınla.

http://www.futhead.com/14/squads/8712123/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 24 Mart 2014; 13:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radgolan10

quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlumaho7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlumaho7

quote:

Musab kardeşime yakışan bir konu olmuş. Bir iki öneri de ben vereyim, oyuncu pacelerine göre speed ayarı yapın, passing ovr.larına göre ayarlayın passingi. Mesela;
    Örnek 1 - Orta Saham Di Maria Alonso Gerard Downing, bu Alonso-Gerard ikilisi oyunun en iyi uzun pas atan adamı sayılır. Forvetimde ise Agüero ve Negredo var. Şöyleki uzun paslar ya hızlı oyuncuma geliyor ya da Negredo kafa ile indiriyor.

Örnek 2 - 4-1-4-1 oynarken Orta Saham Ribery-Götze-Schweinsteiger-Thiago-Robben genellikle kalabalık orta saha olur ve hızlı oynamak güçleşir, speedi 35 e, passingi 20 ye çekerseniz harika bir taktik olur, bizzat 2 yıldır bu taktiği bu yüzden seviyorum.

Örnek 3 - Ultra Mega Hızlı Kontralar : Gereken 85+ Pace forvet, 75+ passing CAM, ve sarkan topları değerlendirebilmek için 75+dribbling lm ya da rm. Cam ın hızlı olması gerekmez, teknik olması lazımdır ve en iyisiden yavaş ama hızlı olarak Mesut. Bu adamda harika pass ve dribling var. Forvetim Eto Mayuka. Gereken gol için birisinin Özil ile verkaç yapması ve Mesut un pası. Speed 80, passing 70 iyi olur genellikle.

İstediğiniz olursa yazabilirim.

Hocam kadro böyle diziliş iyimi? Bide custom taktiği siz yaparmisiniz bende uygulasam olurmu?

Kadro 10 numara olmuş, nasıl bir oynayış stilin var nasıl oynuyorsun? Ona göre bayağı detaylı bir şekilde yapayım.

Valla usta genelde havadan uzun paslarla oynuyorum defans arkasına sarkan forvetlere uzun paslarla gol arıyorum kanatlardan orta gol arıyorum oyun stilim böyle defans çok adam kaçırıyor benim çözemedim gitti

Mesajı editledim hocam.

[http://www.futhead.com/14/squads/9234129/

Kadrom bu şekilde ama hiç verim alamıyorum bana kadroda değişiklik ve custom tactik önerisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler

• ihcevik İ kullanıcısına yanıt
    Platformun ne kardeşim?

• musab63 kullanıcısına yanıt
    ps3
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.