Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STREAM_OUZ bu sefer elimden kurtulamazsın, geçen turnuva yediğimiz farkı takım olarak unutmadıkk casillas: abi hiç telaş yapma artık kaleye yaklaşamaz, hadi yaklaştı gol atamaz, hadi golünüde attı; sevinemez abi. yasakk
    ADRES_INIESTA ilk maçınız güzel geçmiş tebrik ederimm :) son güzel maçınız olması dileklerimle birlikte bu akşam sizi ağırlayacağızz efenimm bizim felsefemiz artıkk: gol atmak değil, gol yememekk
    BERKEGS eveet zurnanın zırtladığı yere gelmiş bulunuyoruz, bütün gücümüzle asılıcaz maça berkee dejavu olmayacak bu maç bizim içinn, çocuklar çok formda 2'şer fitness kartları bastımm varyaa kudurmuş gibilerr hiç şansın yok. sırf senin maç içinn bugün pudra aldım kardeşimm ellerim terlemesin diye o derece hazırımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 9 Mart 2012; 15:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo1905

Anlaşılan turnuvaya bomba gibi başlamışım. Bilmiyordum Roxette'in bu kadar kaliteli bir rakip olduğunu. Vay bee!

4-1-2-1-2 oynuyorum. Ama çok pahalı taktik. Bugüne kadar 60K match coin kazandım. Hiç trade yapmadım. 3 kuruş param var vallahi onla da Roberto Carlos aldım.

Fakiriz ama savaşıyoruz

abi roxette'yi ben tutamıyorum, bu açıklama yeterli sanırımm :D

yalnız senin şu takımınla ilgili açıklamalarından sonra artık ben dün gece roxette kardeşimin hangi taktikle oynadığını değil ne içtiğini merak ediyorum

takılıyorumm, açık ve net başarılısın demektir başarılarının devamını dilerimm

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Hadi o zaman bu kadar gerginliğin üstüne biraz neşelenelim. Var mı bana eşlik edecek olan?

Dostum sen hangi taktikle oynuyosun?dun rexosui 6lamisin da o yuzden merak ettim.

ah bende merak ediyorum ama roxette'nin bu 6 golü yediği taktiğini tabi ona göre karşılaşırsak öyle oynamayalımm

umarım bu arkadaşla karşılaşmam yani roxette bana rahat 6 atıyor zaten, 6+6 ortalama 12-15 yerim heralde :D

çok ta anlamlı olur içlerinden beğenir beğenir paylaşırım burada :D

o matematikle benimde ugo1905 den 13-15 yemem gerekecek o zaman muhibbi. dün 6 taneyi bıraktı ağlara sağolsun,çok cömert çocuk! yalnız böyle bir gol yüzdesi yok,shots on target 6 , atılan gol 6!
    bu arada muhibbi mini cupta karşılaşma olasılığmız yüksek bence,sonuçta mini cup ilk turu geçersek yarı finalde varoşların derbisini yapabiliriz gibi geliyor ne dersin?

adamımm yaaa seviyorum seni
    ayyyynen katılıyorumm sana az önce babon'lada aynı konuda yazıştık, asıl turnuva mini cup kardeşimm, yıkılacak yıkılacakk

inankii sabırsızlıkla gruptan düşmeyi bekliyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 9 Mart 2012; 15:49:45 >

• arkadaşlar maçlarımı yapmaya hazırım online bi şekilde bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

arkadaşlar maçlarımı yapmaya hazırım online bi şekilde bekliyorum

geliyorum hocam 30 dakkaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 9 Mart 2012; 16:02:25 >
  • quote:

Anlaşılan turnuvaya bomba gibi başlamışım. Bilmiyordum Roxette'in bu kadar kaliteli bir rakip olduğunu. Vay bee!

4-1-2-1-2 oynuyorum. Ama çok pahalı taktik. Bugüne kadar 60K match coin kazandım. Hiç trade yapmadım. 3 kuruş param var vallahi onla da Roberto Carlos aldım.

Fakiriz ama savaşıyoruz

roxette'nin kafalarını tutun diğer türlü bişey yok onda:D:D
  • quote:

Fakiriz ama savaşıyoruz

Beyler adam gerçekten iyi oynuyor özellikle adamlarının pace özelliklrinin hakkını veriyor , güzelde skill kullanıyor :) Bende de aynı adamlar var ama onunkiler daha iyi oynadı bu da onun kalitesini gösteriyor . roberta carlos maşallah tam bir azman deli gibi defans yapıyor, pace 80 ama 95 lik adamlarımı yakalıyor zorlanmadan :)

Yeni gladyatörler gelecek vaad ediyor ama arena da tekrar karşılaşırsak http://www.tvequals.com/wp-content/uploads/2011/01/spartacus-gods-of-the-arena-episode-3-3-550x366.jpg ..

• quote:

Orijinalden alıntı: canal

roxette'nin kafalarını tutun diğer türlü bişey yok onda:D:D

uln Seni yenemiyeni turnuvadan kovuyorlar :D Şaşırtamadın beni hiç cigo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 9 Mart 2012; 16:28:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: babon

Arkadaşlar herkese selam b grubundan babon ben. bugün 16.00 dan gece 00.00 kadar psn başında olacam inşaallah bu arada müsait olanlar ile yapalım maçlarımızı. gün içinde benim psn açık olur benim ufaklıklar oynar. onları görüp benim olduğumu zannedip lütfen invite atmayın maça başlayabilirler. önce mesajlarla teyitleşelim. gerçi fifazla benim 5 yaşındaki oğlan bi maç yapsın isterim bakalım ne diyecek

birde organizatörlere bi sorum olacak ben kornerlerde kendim için uygulamar yaptım onları turnuvada kullanmak serbestmidir.

Son sözüm katılımcılara arkadaşlar kimse mükemmel değildir ve sadece bir oyun bu kuralar çerçevesinde kalın ve rahat olun. ben turnuva başlamadan muhibbi ile sonunculuk için yarışacağımı söylemiştim. insana bi şey kaybettirmezki bu 30 yaşında psn görmüş kişiden ne bekleyebilrisin ki zaten. Hoşgörüyü unutmayalım .Hayırlı Cumalar herkese

babon sevdim seni tam benim kafadansın :D

bizim bomba maçlar mini-cup'ta olacak abi, az daha sabret :D muhteşem kapışmalarımız olacakk :D

şimdi eksik yerler var dostum yazında :) şimdi kimse mükemmel değil demişsin biz mükemmeliz abi neden öyle diyosun :D

birde psn'yi ben 29'da gördüm senden öndeyimm dostummm ha ne kazandırır koca bir hiç sonuna kadar haklısın, gönülden katılıyorum hayırlı Cumalar sanada

Eywallah kardeş bu arada my name is mesut.
    Öyle geç falan tanıştık psn ile de şunu da söyleyeyim. turnuvadaki en uzaktan golü de ben atacam. bunu da belirtmiş olayım. atınca burada izlettirecem herkese inşaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.
    rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn
    herkese başarılar diliorum

Hocam bende olmadı lag sorunu yaa 2. maçta..?? Sende niye öle bişi oldu acaba? Çok mu vardı cidden??

Hani eğer zevk alamadıysan gerçekden tekrarlayalım maçı yani fark etmez

valla inanılmaz lag vardı hemde bende penaltıda şansa doldurdum öle diim sana =) ama tekrara gerek yok hocam oynadık artık =)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar herkese selam b grubundan babon ben. bugün 16.00 dan gece 00.00 kadar psn başında olacam inşaallah bu arada müsait olanlar ile yapalım maçlarımızı. gün içinde benim psn açık olur benim ufaklıklar oynar. onları görüp benim olduğumu zannedip lütfen invite atmayın maça başlayabilirler. önce mesajlarla teyitleşelim. gerçi fifazla benim 5 yaşındaki oğlan bi maç yapsın isterim bakalım ne diyecek

birde organizatörlere bi sorum olacak ben kornerlerde kendim için uygulamar yaptım onları turnuvada kullanmak serbestmidir.

Son sözüm katılımcılara arkadaşlar kimse mükemmel değildir ve sadece bir oyun bu kuralar çerçevesinde kalın ve rahat olun. ben turnuva başlamadan muhibbi ile sonunculuk için yarışacağımı söylemiştim. insana bi şey kaybettirmezki bu 30 yaşında psn görmüş kişiden ne bekleyebilrisin ki zaten. Hoşgörüyü unutmayalım .Hayırlı Cumalar herkese

babon sevdim seni tam benim kafadansın :D

bizim bomba maçlar mini-cup'ta olacak abi, az daha sabret :D muhteşem kapışmalarımız olacakk :D

şimdi eksik yerler var dostum yazında :) şimdi kimse mükemmel değil demişsin biz mükemmeliz abi neden öyle diyosun :D

birde psn'yi ben 29'da gördüm senden öndeyimm dostummm ha ne kazandırır koca bir hiç sonuna kadar haklısın, gönülden katılıyorum hayırlı Cumalar sanada

Eywallah kardeş bu arada my name is mesut.
    Öyle geç falan tanıştık psn ile de şunu da söyleyeyim. turnuvadaki en uzaktan golü de ben atacam. bunu da belirtmiş olayım. atınca burada izlettirecem herkese inşaallah

memnun oldum mesutt bende bahtiyarr

seni ekliyorumm bu akşam psn arkadaş listeme, rakip bulamazsak falan atarız aramızda dostluk maçlarımızı :)) aa bak cidden uzaktan gol yemeyi severimm istediğin kadar atabilirsin

bu turnuvada çıta çok yükselmiş dostum, işimiz çok zor, o yüzden kasmamalıyız, :)) eğer sende de olursa benim gibi yap :) zaten maçın ilk 15 dakikası resim belirginleşiyo, baktın ki maç kopacak, fark olacakk, yakıcaksın bir sigara her golde bir nefess ooohhh keyifle maçı bitireceksinn

• Andrés Iniesta 4 - 0 Stream_Ouz

Stream_Ouz 1 - 3 Andrés Iniesta

Maçlar için tesekkürler skorlar ne kadar göstermesede çok çekismeliydi 2 maçda... ellerim terledi :)

@muhibbi : dostum aksam kaça dogru online olursun ? bende o saatlerde gireyim
  • beyler şuanda takımda sistem değişikliği yaptıgım için kadromu yenıden olusturuyorum aksam saaat 22.00 ile sabaha kadar musaitim ilk macım ouzla diğerleriylede bugun yaparım musait olan ps3 ten yazsın yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Andrés Iniesta 4 - 0 Stream_Ouz

Maçlar için tesekkürler skorlar ne kadar göstermesede çok çekismeliydi 2 maçda... ellerim terledi :)

eheh şu skorları görünce online olasım kaçtı be

anlamıyorum yahu bu turnuvalara yeni katılan arkadaşların acemi olması gerekmez mi abi

o zaman abi en tehlikeli grup bizimkisi boşa seviniyoruz

22:30'dan itibaren online oluyorum dostum

• quote:

quote:

anlamıyorum yahu bu turnuvalara yeni katılan arkadaşların acemi olması gerekmez mi abi

Ben Fifa 09dan beri katiliyorum turnuvalara sadece UT oynamiyordum :)

Tamam dostum o saatlerde girerim bende

• quote:

quote:

hocam iniesta arkadaş ilk turnuvada yada ikinci turnuvada vardı zaten yeni sayılmaz efsane iki maç oynamıştım onunla ordan hatırlıorum

• quote:

quote:

quote:

Ben Fifa 09dan beri katiliyorum turnuvalara sadece UT oynamiyordum :)

Tamam dostum o saatlerde girerim bende

takılıyorum dostum önemli olan paylaşım beni gol manyağı yapabilirsin :D

eklemişsin zaten sen dün gece gördüm :) girdiğim an ilk senle oynarız, stream_ouz olamıyor o saatte çünkü yarın oynayacağız :)

berkegs'yle de bu gece yaparız heralde

• quote:

quote:

quote:

hocam iniesta arkadaş ilk turnuvada yada ikinci turnuvada vardı zaten yeni sayılmaz efsane iki maç oynamıştım onunla ordan hatırlıorum

Senin oyununa hayran kalmistim ben o maçlarda...

4-2-3-1 oynamistin ben fifa 09'dan beri 4-1-2-1-2 oynuyorum o maçlardan sonra senin sistemini denedim yani o derece etkilendim :)

Ama o sistemle oynamayi beceremedim o ayri

• quote:

quote:

quote:

quote:

4-2-3-1 oynamistin ben fifa 09'dan beri 4-1-2-1-2 oynuyorum o maçlardan sonra senin sistemini denedim yani o derece etkilendim :)

valla bende o zamanlardan sonra deiştirdim sistemi çok sistem denedim yine şu anda 4-2-3-1 oynuorum =) saol hocam sende muazzam başladın turnuvaya ilerlerde yine eşleşicez gibi duruo =) başarılar diliorm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla bende o zamanlardan sonra deiştirdim sistemi çok sistem denedim yine şu anda 4-2-3-1 oynuorum =) saol hocam sende muazzam başladın turnuvaya ilerlerde yine eşleşicez gibi duruo =) başarılar diliorm

Sagol sanada basarilar :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.