Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eto'o yetemedi. Çabaladı ama olmadı maalesef.

ugo1905 1 : 3 berknal
    berknal 4 : 3 ugo1905

Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugo1905 -- 9 Mart 2012; 20:56:41 >
  • Herkes Adını Feriha Koydum izliyor galiba. Hiç maç yapan ya da foruma birşey yazan yok
  • slm beyler gece musaitim oynayan arkadaşlar ps3 ten msj atsın yaparız saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.
    rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn
    herkese başarılar diliorum

Hocam bende olmadı lag sorunu yaa 2. maçta..?? Sende niye öle bişi oldu acaba? Çok mu vardı cidden??

Hani eğer zevk alamadıysan gerçekden tekrarlayalım maçı yani fark etmez

valla inanılmaz lag vardı hemde bende penaltıda şansa doldurdum öle diim sana =) ama tekrara gerek yok hocam oynadık artık =)

Merhaba hocam.Dün senden önce Beraatla bende oynadım hiç lag yoktu gayet iyiydi. Problem sende olabilirmi lag olduğu zaman insanı çileden çıkıyor zaten.İstersen bi modemini kontrol et hız testini ping testini yap malum çok sağlam internet sağlayıcılarımız yok.Çok geç olmadan hatayı görürsün belki.

Bu arada ben 20:00-00:00 arası PSN de olurum.Maçımız var.

@Giant

Aynı şey senin içinde geçerli dostum 20:00-00:00 arası yapabilirim.

tamamdır kardesim 11de acıorum ps yi görüsürüz;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

giant5: 1 ruud: 1

ruud: 2 giant5: 1

Yıldızlar anlaşamıyor, takımda iç karışıklıklar var.. Penaltı kazanıyoruz tartışma çıkıyor top elden ele geziyor.. Bu kafayla bu turnuvada zor..

yaktın beni patooooo:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.
    rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn
    herkese başarılar diliorum

Hocam bende olmadı lag sorunu yaa 2. maçta..?? Sende niye öle bişi oldu acaba? Çok mu vardı cidden??

Hani eğer zevk alamadıysan gerçekden tekrarlayalım maçı yani fark etmez

valla inanılmaz lag vardı hemde bende penaltıda şansa doldurdum öle diim sana =) ama tekrara gerek yok hocam oynadık artık =)

Merhaba hocam.Dün senden önce Beraatla bende oynadım hiç lag yoktu gayet iyiydi. Problem sende olabilirmi lag olduğu zaman insanı çileden çıkıyor zaten.İstersen bi modemini kontrol et hız testini ping testini yap malum çok sağlam internet sağlayıcılarımız yok.Çok geç olmadan hatayı görürsün belki.

Bu arada ben 20:00-00:00 arası PSN de olurum.Maçımız var.

@Giant

Aynı şey senin içinde geçerli dostum 20:00-00:00 arası yapabilirim.

tamamdır kardesim 11de acıorum ps yi görüsürüz;)

ok beklıyorum dostum

C GRUBU

kmlyurdabak 3-1 Young_Caesar

rövanşı yarın yapıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 9 Mart 2012; 22:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

maçlarımı bitirdim hemen aydınlatim durumu

dmelih 3 haki1234 3

haki1234 6 dmelih 4

CoderShack 4 dmelih 1

dmelih 4 CoderShack 0

Fifaz 2 dmelih 2

dmelih 2 Fifaz 1

çok zevkli maçlardı gerçekten çok saglam oynuyor arkadaşa çok güzel bi gol attım o golu yavura atmayı daha çok isterdim.
    Lavezzi santrayı yaptı yalan olmasın 5 kişiye çalımı atıp yazdı topu kaptırmadan gerçekten bi hjerpseth tarzı oldu
  • Selam beyler,

Neler olmuş öyle.. Bilgisayarım dün çöktü ve bugün format attım, malum fenerbahçe maçıda vardı ancak şimdi girebiliyorum.. Kesinlikle berknal ile oynadığımız maçta guest yoktu..

DragMeToHell 4 - 4 berknal

berknal 5 - 2 DragMeToHell

maçların sonuçları bu şekildedir, bilginize..

Diğer maç yapacağım arkadaşlar ise şimdi playstation'un başına oturacağım ve maçları yapabiliriz
  • Muhibbi dostum PSN açik

Gelince PM at film izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 9 Mart 2012; 22:33:18 >
  • berkegs
    canal
    sorterking

1 saate psn'deyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

maçlarımı bitirdim hemen aydınlatim durumu

dmelih 3 haki1234 3

haki1234 6 dmelih 4

CoderShack 4 dmelih 1

dmelih 4 CoderShack 0

Fifaz 2 dmelih 2

dmelih 2 Fifaz 1

çok zevkli maçlardı gerçekten çok saglam oynuyor arkadaşa çok güzel bi gol attım o golu yavura atmayı daha çok isterdim.
    Lavezzi santrayı yaptı yalan olmasın 5 kişiye çalımı atıp yazdı topu kaptırmadan gerçekten bi hjerpseth tarzı oldu

o gol biraz rencide etti tabi haki ama atlattım akşam saatlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmelih -- 10 Mart 2012; 0:15:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

berkegs
    canal
    sorterking

1 saate psn'deyim.

Ben PSN'deyim. Muhibbii ile oynicam şimdi. Gelince oynayabiliriz
  • quote:

berkegs
    canal
    sorterking

1 saate psn'deyim.

bekliyoruz hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de giriyorum şuan psn'e.

Bu takımla katılıyorum turnuvaya:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gtEvMtHcbc452

• quote:

Orijinalden alıntı: canal

quote:

berkegs
    canal
    sorterking

1 saate psn'deyim.

bekliyoruz hocam:)

5 dk önce girmişsin. Girdim biraz geç oldu ama kusura bakma. Şimdi sorterkingle başlıcaz maça...
  • quote:

Ben de giriyorum şuan psn'e.

Gövde gösterisi

• mavisakal: 0 ruud_: 3

ruud_: 3 mavisakal: 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Ben de giriyorum şuan psn'e.

Gövde gösterisi

Momentum bitirir beni o yüzden pek iddialı değilim. :)

Senle geç saatte yaparız maçı heralde psn'desindir? Canal'la yapayım önce benden 5 dk önce çıkmış sonra serdarq ile en sonda seninle yaparız problem olmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 10 Mart 2012; 1:19:39 >

• Muhibbi 1 - 5 Andrés Iniesta

Andrés Iniesta 3 - 0 Muhibbi

Maçlar için tesekkürler Ilk maç çok açiklar biraktin... ikinci maç savunmada daha iyiydin

Ben maçlarimi bitirdim, rakiplerime tek tek tesekkür ediyorum bu keyifli maçlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 10 Mart 2012; 0:28:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.