Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

berknal rumuzlu arkadaşla maçımızı yapalım dedik maçın 30. dakilarına doğru bir taç atışı sırasında fark ettim vatandaşın CPU harici iki adamı taç atışı beklerken resmen çayda çıra oynuyor! guest ile oynadığına inanıyorum bu vatandaşın ve gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum daha ilk günden bu denli suistimal olacağını bilseydim açıkçası katılmazdım. ayıptır ayıp!

edit:

bu arada onu farkedince start a basıp tekrar pause yaptım arkadaş PS menudedir bana mesaj atıyordur diye bütün pause haklarımı bitirdim arkadaş hala PS menude bana mesaj yazıyordu ben top benim ayağımdaydı fakat adamı kalesine bir santim yaklaştırmadım taç çizgisi önünde bekliyordum pause hakkım olmadığı için... adamı hareket edince bir adamımla paslaştım ve golü attım vatandaş tutmuş bunu bahane ediyor beni konuşturdun gol attın diye kendi yaptığı pisliği görmüyor başkasına b.k atarak sıyrılacağını zannediyor. bumudur delikanlılık?

şimdide diyorki: beni tanıyan tanıyor bende senin training kart bastığını uydururum kim inanırsa diyor Allah'ım ya sabır çoluk çocukla muhatap oluyoruz.

ricam: bir an önce diğer arkadaşlarda mağdur kalmaması için hayırlı kararın verilmesini talep ediyorum turnuvayı düzenleyen arkadaş(lar)dan. hadi bu olay benm başıma geldi bare başka arkadaş(lar) haksız yere puan veya maç kaybetmesinler!

Önemli & Zorunlu Açıklama:

İlk olarak şunu söylemeliyim ki, yaşananları hayretler içerisinde okumaktayım. Bahesedilen berk_nal isimli arkadaşı şahsen tanıyorum ve siz daha maçınızı oynadıgınız sırada ben onunla zaten bir telefon görüşmesi yapmaktaydım. Haliyle arayan ben değil oydu ve rakibinin ona "Sen guestle, 2 kişi oynuyorsun" diye mesaj attıgını sinir krizi geçirir bir halde bana anlatmaktaydı.. Bu bahsettiğimiz, senin tabirin ile berk_nal rumuzlu çoluk-çocuk ya da velet, iş sahibi oldugundan sabah erkenden işe kalkması gereken, ve bu saatlerde eğer annesi ya da babası son dönemde bir fifa canavarı gibi bir şeye dönüşmediyse, evde guest'le oynaması mümkün olmayacak bir arkadaştır. Nitekim bıraktım guestle oynamayı, guest ile oynatabilecek bir ikinci console'a bile sahip olmayan bir dostumuzdur.. Tabi bunlar işin hikaye kısmı.

Gel gelelim, rakiple saygı çerçevesi içinde bir konuşma yapmadan, önce rakipe saldırmaya sonra da burda atıp tutmaya. Mesajlasmalarınızın çoğunu mail attı şimdi berk bana.

Dostum, yanılmıyorsam "CPU oyuncular dışında aynı anda 2 oyuncu hareket ediyor, bunu ayırt edemeycek kadar embesil miyiz, bari aptal yerine koyma bizi" tarzı bir mesaj atmışsın maç sırasında.

İlk olarak sana şunu söyleyim ki guestsiz oynarken, taç attıgın sırada yanılmıyorsam select tuşuna basarak (tam emin değilim, haftaiçleri okulda oldugumdan tuş konusunda yanıılıyor olabilirim, sağ analog ile de olabilir.) taç atacagın oyuncualra özgürlük kazandırabiliyorsun FIFA12'de, yani sen taç atan iken birden çok oyuncuya özgürlük kazandırıp çayda çıra oynatabiliyorsun.

Nitekim Guest'le oynarken, 2 oyuncudan biri zaten taç atan oldugu için CPU'yu dışında 1 kişi free olarak hareket edebilmekte, tabi guestler toplamda 2, yani oynayan sayısı 3 kişi değil ise

Eğer tacı kullanan sen isen, savunma yapan oyuncu R2'ye basarak CPU kontrolundeki adam ile press yapabilmakte sen de cursor'ın kontorlü altındaki adam ile savunma yapabilmekte serbestsin. Eğer cursor'ı değiştirip anında bir başka adam getirebilirsen de taç atıalcak esnada bir anda 3'lü sıkıştırma yapman da mümkün.

Yanılmıyorsam senden hemen dakikalar önce DragMeToHell ile berk_nal maçlarını yapmışlar, ve hiç bir sorun yaşanmamış. (DragMeToHell'e ulaşamadım, ama bu da bunu dogrulayacaktır, bu arkadaşı ise forumdan tanıyorum.)

Bir diğer hususa gelince, "şimdide diyorki: beni tanıyan tanıyor bende senin training kart bastığını uydururum kim inanırsa" gibi bir itam daha bulunmuşsun.

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234

Bundan senin dediğin gibi bir anlam çıkıyorsa, evet haklısın ama bana kalırsa burda sen hikaye uyduruyorsan ben de hikaye uydururum, kanıtsız uydurmak kolay gibi bir sonuç çıkıyor..

Neyse aranızdaki konuşmaları daha da uzatmayacagım çünkü 5 turnuvadır, görmediğim kadar çirkin yazışmalar olmuş hatta tehtid derecesine varacak mesajlar atmışsınız. Onları da paylaş dersen seve seve paylaşırım.

Burda amacım kesinlikle arkadaşımı korumak, kayırmak değil, bu açıklamaları coupe içinde fifaz içinde haki içinde yapardım, zamanında yaptım da. Amacım yargısız çirkince yapılan bu itamlara karşı çıkmak, ve insanlara biraz olsun doğruyu göstrebilmek. Eğer ortada bir problem oldugunu düşünüyorsan, maç sonrasında arkadaşına "güzel bir üslüp ile sorarsın" ya da maçlara kuşku ve şüphe ile yaklaşacaksan da her maçından önce guest var mı yok mu bakarsın.

Son olarak burda daha önce guestle oynama vakası da oldu ama kimse bunu inkar edecek kadar karaktersiz olmadı. Emin değilim nick konusunda yanılıyorsam affola, freak7 rumuzlu arkadaşımız, guestle oynamıştı (Muhtemelen Haki'ye karşı), bilmiyordum kuralı, özür diliyorum dedi olay kapandı. Her ne kadar burda yaşanmadıgını biliyor oluşumu yukarda güzel güzel açıklamış olsam da, böyle bir durumla karşılaşıldıgında yapılması gerekenin de ne oldugunu acıklamak istedim bas bas bağırmak yerine.

Maç skorunuzu bilemiyorum, beraberlikti zannedersem ve öyle de teyit ediyorum.
    Konuyla ilgili hala soru ve sorunların var ise bana pm'den ulaşabilirsin.

Yaşananlardan dolayı herkesten özür dilerim.
    Herkese tekrardan güzel bir turnuva dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 9 Mart 2012; 3:41:17 >

• berkegs 4 - 0 canal
    canal 3 - 4 berkegs

Çok çekişmeli bir ikinci maç oynadık. Dakika 90'da Nilmar sağolsun kurtardı bizi. Tebrik ediyorum canalı.

Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

@xaviesta Kardeş merak etme sen Mehmet ( ruud_ ) kardeşim sağlam çocuktur , kesinlikle doğru olan kararı verecektir. Az çok seni Anakonudan biliyorum , delikanlı doğru ve dürüst birisin , kafan rahat olsun , polimiğe girme sen o arkadaşla gereken yapılacaktır

eyvallah hocam yok kimseden yana şüphem yok bu tarz turnuvaların adalet ve hak doğrultusunda düzenlendiğini biliyorum. fakat sabahtan beri pisliğini kapatmak için beni tahrik etti ve halada devam ediyor ! böyle insanlar nezaman buralara veda edecekler? merak ediyorum.. tekrar söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak değil amacım turnuvayı başlatan ve yöneten kişilere inancım sonsuzdur.

Ali kaptan için Kellemi koyarım ortaya o kadar güveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 9 Mart 2012; 8:07:10 >

• quote:

berknal rumuzlu arkadaşla maçımızı yapalım dedik maçın 30. dakilarına doğru bir taç atışı sırasında fark ettim vatandaşın CPU harici iki adamı taç atışı beklerken resmen çayda çıra oynuyor! guest ile oynadığına inanıyorum bu vatandaşın ve gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum daha ilk günden bu denli suistimal olacağını bilseydim açıkçası katılmazdım. ayıptır ayıp!

edit:

bu arada onu farkedince start a basıp tekrar pause yaptım arkadaş PS menudedir bana mesaj atıyordur diye bütün pause haklarımı bitirdim arkadaş hala PS menude bana mesaj yazıyordu ben top benim ayağımdaydı fakat adamı kalesine bir santim yaklaştırmadım taç çizgisi önünde bekliyordum pause hakkım olmadığı için... adamı hareket edince bir adamımla paslaştım ve golü attım vatandaş tutmuş bunu bahane ediyor beni konuşturdun gol attın diye kendi yaptığı pisliği görmüyor başkasına b.k atarak sıyrılacağını zannediyor. bumudur delikanlılık?

şimdide diyorki: beni tanıyan tanıyor bende senin training kart bastığını uydururum kim inanırsa diyor Allah'ım ya sabır çoluk çocukla muhatap oluyoruz.

ricam: bir an önce diğer arkadaşlarda mağdur kalmaması için hayırlı kararın verilmesini talep ediyorum turnuvayı düzenleyen arkadaş(lar)dan. hadi bu olay benm başıma geldi bare başka arkadaş(lar) haksız yere puan veya maç kaybetmesinler!

evet, arkadaş ortalığı boş bulup sallamalarına devam etmiş bana salladığı yetmemiş gibi, bu mesajı sadece 1 kez yazacağım,

öncelikle,

@ruud sana taç atışı sırasındaki teknik analizi yapmış o yeter , zaten ben kendimi savunmayacağım.. zaten savunulacak bir durum da yok, şuçlayan taraf ispat eder, ama sırf insanlar nasıl bir insan olduğunu görsün diye senin işini bir seferlik ben yapacağım ve tehdit + oyun için gereksiz konsantrasyon bozmadan dolayı turnuvadan ihraç edilmeni sağlayacağım, bu kurallardan ihraç edilmeye itiraz eden varsa söylesin de ona resmini çektiğim '' delikanlıysan benimle yüz yüze gelirsin " isimli mesajını göstereyim arkadaşın, ama eminim arkadaş reddetmeyecektir zaten =) ...

Ayrıca maça girerken madem insanlara inanmıyorsun guest kısmına dört gözle bakmanı tavsiye ediyorum tıpkı Drag me to Hell isimli arkadaşın yaptığı gibi, ama ona sonra geleceğim

Öncelikle tam da yukarıda anlattığı gibi oldu olay, evet pause hakkım dolmuştu evet o arada gol atmadı, evet bekledi, ama oyuna girdiğim an 10 veya 15 saniye sonra gol yedim, kan beynime hücum etmiş bütün kosantrasyonum dağılmıştı, böyle bir gol yemenin rakibin konsantrasyonunu bozup bozmadığını ve o kuralın işleyip işlemeyeceğine siz karar verin, eğer bozuyorsa ve suçsuz olduğumu biraz önce yüzde yüz ispat edince bu arkadaşı ihraç edin veya kurallar neyse, hükmen mağlupsa hükmen mağlup çünkü @ruud ben teyit ettiğin skoru tanımıyorum bu durumdan dolayı

sonra, tranining kart kısmına gelelim... @ruud açıklamış resimle beraber ama elimde daha çok resim var yeterli değilse daha da açıklarım, ben dedim ki " insanlara çamur atmak bu kadar kolaysa ben de traning kart bastın derim senaryo yazmak kolay senin yaptığın gibi, bu ucuz numaralara başvurarak kuralları suistimal etme " buradan bu anlamı çıkaramıyorsanız bütün mesajları koyayım de o zaman rahat anlarsınız...

eee noldu, bu çamuru da çürüdü arkadaşın...

sonra gelelim işin diğer kısmına, yukarıda dediğim gibi Drag me to Hell le 2 maç yaptık, ilkini ben 5 2 kazandım, ikincisi 4 4 bitti, arkadaşa tebrik mesajı attım o da attı 1.21 de mesaj gelmiş, resimi var, sonra da xaviesta isimli arkadaşa 1.22 de mesaj attım davet at diye attı ve oyuna girdim...

Drag me to Hell le oyunda herhangi bir problem çıkmadı gayet güzel bir maç yaptık, ama menüden önce, olması gerektiği gibi birbirimizin guestlerine baktık, herhangi bir artış görmedik guest sayısında ve oyuna devam ettik, kendisine de mesaj attım dün akşam bu olaylardan sonra durumu anlattım, teyit edecektir o da, şimdi bana birisi bu forumda çıkıp desin ki arkadaş sen 0 guestle maç yapmışsın sonra 5 dk sonra xaviestanın idda ettiği gibi 3 işiyle oynamışssın " taç cizgisinde 2 kişi hareket ediyomuş ya :D "

guestle oynamak istesem @ruud un grubun en güçlüsü diye tabir ettiği seribaşı Drag me to Hell e karşı oynardım ondan sonra 5 dk oynadığım xaviestaya karşı değil, birisi bana bunun mantığını anlatsın ve desin ki arkadaşım gece 1.30 da haftaiçin işin gücün varken ertesi gün xaviestaya karşı 2 3 kişi oynamak için evine o saatte insan davet ettin belki de

""" xaviesta ve dragmetohell le oynanan maç arasında 5 dk lık süre arasında geldiler evine olamaz mı desin :D """"
    attığı mesajlardaki "velet" " sürekli senin yaşın kaç " " delikanlıysan yüzyüze görüş benimle " gibi tehdit ve alaycı konuşmadan dolayı da turnuvadan ihraç edilmesini talep ediyorum...

ayrıca arkadaş isterse benim mesajlarımı da yayınlayabilir, yalanladığı herhangi bir durum olursa ben resimleri yayınlayacağım, benim çekindiğim bir durum yoktur

bütün bu yukarı saydığım sebeplerden dolayı xaviesta hakkında kurallar çerçevesinde işlem yapılmasını, ve bundan sonra benimle muhatap edilmemesini, ayrıca kendisiyle bir daha hiçbir şartta maç oynamak istemediğimi belirtmek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.
    rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn
    herkese başarılar diliorum

Hocam bende olmadı lag sorunu yaa 2. maçta..?? Sende niye öle bişi oldu acaba? Çok mu vardı cidden??

Hani eğer zevk alamadıysan gerçekden tekrarlayalım maçı yani fark etmez

• Yine mükemmel bi başlangıç yaptık lige :)

Arkadaş canavar gibi top oynayan takım neden böle maçlarda donup kalıyor anlamiyorum yaa...
    Jovetic 20 maçta 13 gol atan adam 6 maçta şutları kaleyi bile bulmadı yaa pasları atamadı adam geçemedi hayret yaaa :(

Neyse hala iddalıyım hala gayretliyim bi şeytanın bacağını kırsam devamı gelicek ama dur bakalımm...
  • @ruud_

öncelikle vatandaşı tanıyor olman bana karşı maç içinde ne kural ihlali yapılırsa yapılsın ön yargılı olacağın başından beri belliydi bu şüphemi bir sayfa once yazdım. kaldıki adamın ne anasına sövmüşüm ne bacısına. bıraksın bu duygu sömürülerini zeytinyağ gibi su üstüne çıkmaya çalışıyor. adım gibi eminim artık yanında canavarmı vardı yaratıkmı anasımı babasımı kardeşimi kim varsa vardı guest ile oynuyordu! varmı daha ötesi? o an telefonla konuşmak başka yanında olmak başka şu an ön yargı ile onu koruduğunun bu uzun yazıda belki farkında değilsin ama ben farkında ol diye tavsiye ediyoırum sana. guest olayını fark ettiğimden beri beni tahrik etti şuna emin olun benim yerimde farklı biri olsa çok farklı şekilde davranırdı.. yaşı 24müş vatandaşın ama sanırım sana SS lerini vermediği mesajlarını bi okusan: ''bunları 7 yaşındaki bir çocukmu yazdı acaba?'' düşüncesinden kendini alı koyamazsın neyse net karar umarım verilir dediğim gibi tekrar guest ile oynandığı konusunda ısrarcıyım.

@berknal

seni kaile almadığımı muhatap olmadıgımı mesajlaşırken PS'da mesajlarımın başında söyledim çünkü yaşının adamı değilsin! delikanlı olmak zor geliyor. ben seni tehdit etmedim gerekirse yüz yüzede görüşe bileceğimizi söyledim bu mevzu uzar ise. bu tehditmi? ''delikanlı isen adres ver'' felanmı dedim sana? liseliler gibi? sadece o haddeye gelirse mevzu gerkirse yüz yüze gelelim dedim!

benden önce başka biri ile guestlerinize dikkat edip başlamanız. bana karşı guest ile oynamayacağın anlamınamı gelir? kaldıki dun de soyledim sana ben guestin orada göründüğünü dün sen yazınca öğrendim. hala laf kalabalığı peşindesin!

@kemalyurdabak ve @haki

eyvallah dostlarım.. sağolun varolun ama şu an ortadaki durum gösteriyorki: vatandaşlar bir birini reelden tanıyormuş. adil bir karar alınacağını sanmıyorum ne yazikki. bugün benim başıma geldi yarın öbür gün inşallah böyle haksız bir oyun size denk gelmez.

bi önceki tuırnuvalarda hatırlıyorm katılmadım fakat göz misafiri olmuştum sanırım @haki sana karşı biri guest ile oynamıştı bro, böyle adamlar maalesef tükenmeyecek buralarda. böyle haksızlıklarını bile bile haklı duruma çıkmak için çabaladıkları sürece maalesef bunlar yaşanacak.

ricam vicdan doğrultusunda adil kararlar alınması yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 9 Mart 2012; 10:42:58 >

• quote:

@ruud_

öncelikle vatandaşı tanıyor olman bana karşı maç içinde ne kural ihlali yapılırsa yapılsın ön yargılı olacağın başından beri belliydi bu şüphemi bir sayfa once yazdım. kaldıki adamın ne anasına sövmüşüm ne bacısına. bıraksın bu duygu sömürülerini zeytinyağ gibi su üstüne çıkmaya çalışıyor. adım gibi eminim artık yanında canavarmı vardı yaratıkmı anasımı babasımı kardeşimi kim varsa vardı guest ile oynuyordu! varmı daha ötesi? o an telefonla konuşmak başka yanında olmak başka şu an ön yargı ile onu koruduğunun bu uzun yazıda belki farkında değilsin ama ben farkında ol diye tavsiye ediyoırum sana. guest olayını fark ettiğimden beri beni tahrik etti şuna emin olun benim yerimde farklı biri olsa çok farklı şekilde davranırdı.. yaşı 24müş vatandaşın ama sanırım sana SS lerini vermediği mesajlarını bi okusan: ''bunları 7 yaşındaki bir çocukmu yazdı acaba?'' düşüncesinden kendini alı koyamazsın neyse net karar umarım verilir dediğim gibi tekrar guest ile oynandığı konusunda ısrarcıyım.

@berknal

seni kaile almadığımı muhatap olmadıgımı mesajlaşırken PS'da mesajlarımın başında söyledim çünkü yaşının adamı değilsin! delikanlı olmak zor geliyor. ben seni tehdit etmedim gerekirse yüz yüzede görüşe bileceğimizi söyledim bu mevzu uzar ise. bu tehditmi? ''delikanlı isen adres ver'' felanmı dedim sana? liseliler gibi? sadece o haddeye gelirse mevzu gerkirse yüz yüze gelelim dedim!

benden önce başka biri ile guestlerinize dikkat edip başlamanız. bana karşı guest ile oynamayacağın anlamınamı gelir? kaldıki dun de soyledim sana ben guestin orada göründüğünü dün sen yazınca öğrendim. hala laf kalabalığı peşindesin!

@kemalyurdabak ve @haki

eyvallah dostlarım.. sağolun varolun ama şu an ortadaki durum gösteriyorki: vatandaşlar bir birini reelden tanıyormuş. adil bir karar alınacağını sanmıyorum ne yazikki. bugün benim başıma geldi yarın öbür gün inşallah böyle haksız bir oyun size denk gelmez.

bi önceki tuırnuvalarda hatırlıyorm katılmadım fakat göz misafiri olmuştum sanırım @haki sana karşı biri guest ile oynamıştı bro, böyle adamlar maalesef tükenmeyecek buralarda. böyle haksızlıklarını bile bile haklı duruma çıkmak için çabaladıkları sürece maalesef bunlar yaşanacak.

daha guest yazısının yerini bilmeyen bir insan, karşı tarafın guestle oynayıp oynamadığına kanaat getirebilecek kadar süre ONLİNE fifa oynamamıştır, senin kanaatin o yüzden hiöbir anlam ifade etmiyor,

koy arkadaşım ne tahrik etmişim yaz, git evine çek resim koy, bak ben açık açık koydum, ne dediğimi yaz ben de yalan veya doğru derim, böyle yuvarlak konuşma, tahrik etmişmiş, ne tahriğiymiş yaz da herkes görsün, elinde hiçbirşey olmadan atıp tutuyorsun o kadar inandırıc değilsin ki

bak ben yazdım dediklerini, sen yalanlayabiliyormusun onu söyle bana?

yalanlayamazsın çünkü koyarım ;)

evet reelden tanıyor, ikinci bir analogum olmadığını bilecek kadar tanıyor :D zihin gücüyle oynadı herhalde yanımdaki hayali kişi

reelden tanımanın herhangi bir suç olduğunu düşünmüyorum, tersine bu adam güvenip turnuvayı organize etsin diye verdiyseniz, o zaman sabah akşam beraber fifa oynadığı insanlar hakkındaki düşüncelerine inanacaksınız veya turnuvaya katılmayacaksınız buluttan nem kapıyorsanız, ya da katılıyorsanız da guest kısmını ögrenip iyice bakacaksınız,

siz bunların hiçbirini yapmayıp aaaaaa guest var diye uydurup sana kayıtsız şartsız inanılmasını bekliyorsun, kimsin sen allahmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berknal -- 9 Mart 2012; 11:16:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

@ruud_

@berknal

@kemalyurdabak ve @haki

daha guest yazısının yerini bilmeyen bir insan, karşı tarafın guestle oynayıp oynamadığına kanaat getirebilecek kadar süre ONLİNE fifa oynamamıştır, senin kanaatin o yüzden hiöbir anlam ifade etmiyor,

koy arkadaşım ne tahrik etmişim yaz, git evine çek resim koy, bak ben açık açık koydum, ne dediğimi yaz ben de yalan veya doğru derim, böyle yuvarlak konuşma, tahrik etmişmiş, ne tahriğiymiş yaz da herkes görsün, elinde hiçbirşey olmadan atıp tutuyorsun o kadar inandırıc değilsin ki

'' senin kanaatin o yüzden hiöbir anlam ifade etmiyor, '' buna senmi karar veriyorsun? seninle muhatap olkmadığımı defalarca söyledim... bu ne yüzsüzlük yahu?

• quote:

quote:

quote:

@ruud_

@berknal

@kemalyurdabak ve @haki

'' senin kanaatin o yüzden hiöbir anlam ifade etmiyor, '' buna senmi karar veriyorsun? seninle muhatap olkmadığımı defalarca söyledim... bu ne yüzsüzlük yahu?

guestin yerini bilmeyecek kadar ONLİNE MODDA OYNAMIŞ birinin aha oyunda guest var YÜZDE YÜZ EMİNİM diye ahkam kesmesi komik bir durum, tıpkı doktor olmayan birinin evet şu damarın kalbine 3 cm yakın geçiyor diye iddaa etmesi gibi, ama bunun komikligine başkaları karar versin tabi

• sevgili arkadaşlar :)

devam etmeyin, yani bu tür durumlarda pm'den devam edin! denir, bence siz pm'de de devam etmeyin, hiç mesajlaşmayın abi :)
    daha tanışmadan birbirinize gıcık olmuşsunuz :)) bence dün gece olduğu gibi tadınızı tekrar bugünde kaçırmayın :)

sakın yanlış anlamayın, kimseyi taşlamıyorum veya laf atmıyorum gönülden içimden geleni paylaşıyorum :)

dün gece okuduklarımla, sabah okuduklarım arasında ki farktan dolayı aklıma gelen filmi paylaşmak istiyorum :))

''the life of david gale'' bu filmi izlemenizi tavsiye ederim, benim gibi 100 kilo üzeri (şişko değil iri) birinin bile gözlerini doldurmuş, finali şaşırtıcı, hayretler içinde bırakan filmlerden en güzelidir. :))
    bence birbirimizi sevelimm, sayalımm, kıymetimizi bilelimmmm, değer vermiyorsak zararda vermeyelim :)) şu oyunla ilgili burada ki hiç bir konu birbirimizi üzmeye, kırmaya değmez :)

kızdırmayın beni ikinizide çok pis yenerim, FUT12'yi bırakırsınız bakk

• @berknal

bak arkadaşım guestin yerini bilmekle bilmemekle oyun içinde 2 adam aynı anda diğer 9 oyuncudan farklı hareket ediyor.. team press ile guest ile oynamayı ayırt edebilecek tecrubeye sahibim ps3 çıktığından beri online oynuyorum fifa olsun diğer ıvır zıvır oyunalr olsun bak dalgana şimdi

@Muhibbi

üstadım beni forumda azda olsa bi kaç kişi tanır bu denli kimse ile uzun soluklu münakaşa etmedim eyvalah çektim bazı şeyelre ama bu durum eyvallah çekilecek gibi değil ortada bi haksızlık haksız rekabet var ve bu inkar ediliyor.. ve buna göz yumuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 9 Mart 2012; 11:28:43 >
  • Turnuvanın en güzel grubunun (A) çok kıymetli güzel insanları ;

dün gece bekledim, yollarınızı gözledim, ama kimse gelmedii :(( aslında bende biraz geç kaldım, 23:30 gibi online olabildim :) bu gecikmemden dolayı uykusu kaçmış 3'lük kızım tuana adına beklettiklerim olduysa, bu dostlarımdan özür dilerim :)) bu gece 3 arkadaşımla da maçlarımı yapabilecek kıvamdayım :) beklerim efenimm :)

8-9 Mart
    STREAM_OUZ
    ADRES_INIESTA
    BERKEGS

XaViEsTa ve berknal büyük hissediyorum ileride siz çok çok iyi anlaşacaksınız :D ahada buraya yazdımm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 9 Mart 2012; 11:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Turnuvanın en güzel grubunun (A) çok kıymetli güzel insanları ;

dün gece bekledim, yollarınızı gözledim, ama kimse gelmedii :(( aslında bende biraz geç kaldım, 23:30 gibi online olabildim :) bu gecikmemden dolayı uykusu kaçmış 3'lük kızım tuana adına beklettiklerim olduysa, bu dostlarımdan özür dilerim :)) bu gece 3 arkadaşımla da maçlarımı yapabilecek kıvamdayım :) beklerim efenimm :)

XaViEsTa ve berknal büyük hissediyorum ileride siz çok çok iyi anlaşacaksınız :D ahada buraya yazdımm :D

benm kimse ile bi problemim yok baba sultan

gerekirse özür dilemesini bilirim şayet kırıcı olduysam.. ama karşımdaki insanda özür dilemesini bilen erkana sahip ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 9 Mart 2012; 11:45:11 >

• @xaviesta sürekli forumda insanlar tanır muhabetini neden yaptğını anlayamadım, söylediklerinin arkasını doldur benim yaptığım gibi, tanıdıklarının arkasına sığınma, ben sana ruud a sorabilirsin dememin sebebi sadece benim herşeyimi bilir, güveniyorsan düzenleyen adama, o zaman kuşku duyma guestle ilgiliydi, konuşmamızın ilk başında söylemiştim daha bunu ben, senin gibi sürekli beni tanıyan tanır demiyorum, turnuvayı düzenleyen arkadaşlar baksın konuşamalara, senin argümanlarına (pek yok gerçi sadece taç cizgisi tutturmuşssun ) bir de benimkilere sonra karar versinler konuşulacak birşey yok,

onu bunu bilmem ama tek birşeyi biliyorum

tehditten ve provakasyondan ceza alacaksın " delikanlıysan ............. " diye bir cümle sevgi cümlesi değil.

benim herhangi bir mesajım varsa da, koyarsın, birazcık ispat edebiliyorsan , hadi hayırlı işler bundan sonrası benim elimde değil
  • Arkadaşlar herkese selam b grubundan babon ben. bugün 16.00 dan gece 00.00 kadar psn başında olacam inşaallah bu arada müsait olanlar ile yapalım maçlarımızı. gün içinde benim psn açık olur benim ufaklıklar oynar. onları görüp benim olduğumu zannedip lütfen invite atmayın maça başlayabilirler. önce mesajlarla teyitleşelim. gerçi fifazla benim 5 yaşındaki oğlan bi maç yapsın isterim bakalım ne diyecek

birde organizatörlere bi sorum olacak ben kornerlerde kendim için uygulamar yaptım onları turnuvada kullanmak serbestmidir.

Son sözüm katılımcılara arkadaşlar kimse mükemmel değildir ve sadece bir oyun bu kuralar çerçevesinde kalın ve rahat olun. ben turnuva başlamadan muhibbi ile sonunculuk için yarışacağımı söylemiştim. insana bi şey kaybettirmezki bu 30 yaşında psn görmüş kişiden ne bekleyebilrisin ki zaten. Hoşgörüyü unutmayalım .Hayırlı Cumalar herkese

• Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece çok vaktim olmadığı için forumda yaşananları tam anlamı ile okuyamadım. Okuduğum kısıtlı yazıyla da herhangi bir karar vermek istemedim.

Bu düzenlediğim üç, katıldığım dördüncü turnuva; ancak bugüne kadar böyle bir olayla hiç karşılaşılmadı. Hiç bir zaman saygı çerçevesinin dışına bu denli çıkılmadı. Öncelikle şunu söyleyeyim: Ne berknal nickli kullanıcıyı şahsen tanırım ne de Xaviesta nickli kullanıcıyı. O yüzden Xaviesta'nın aklında soru işaretleri oluşacak önyargılı bir karar vermem söz konusu değil.

berknal turnuvaya ruud'un referansı ile katılmış bulunmaktadır. Ayrıca evet, sadece forumdan değil günlük hayatında da görüştüğü bir arkadaşıdır. Fakat bu o kişiye ekstra sorumluluk yükler ve turnuvada herhangi bir yanlış hareketi olacaksa bile ruud'un zor durumda kalacağını düşünerek bu hareketini en az iki kere düşünür. Bu sebeple Guest ile çıkmak gibi bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Zira Xaviesta'nın da bahsettiği gibi böyle bir durum daha önce de olmuş; ancak inkar edilmemiştir. Burada hiç kimsenin yalanların arkasına sığınacak kadar basit insanlar olduğunu zannetmiyorum.

Gelelim gece yaşananlara: Dün berknal ile Xaviesta'nın PSN'den mesajlaştıkları bütün metinler şuan elimde bulunuyor. Çok çirkin, çok saygısız ve hiç bir katılımcıya yakıştıramayacağım cinsten şeyler okudum. berknal'ın tek bir kelime bile saygısız bir söz - bu küfür olabilir, argo olabilir - göremedim. Ancak tabiki Xaviesta'nın elinde böyle bir fotoğraf varsa bana gönderebilir. Ancak mesajların dakikalarına da bakılırsa öyle birşeyin söz konusu olduğunu zannetmiyorum.

Kararım şudur ki;

Turnuvaya yeni katılacak arkadaşlara ekstra bir özen göstermeme, böyle sorunlar çıkartmayacaklarına dair teminat almama rağmen, böyle bir sorun olduğu için öncelikle turnuva sahibi olarak bütün katılımcılardan özür diliyorum.

Xaviesta nickli kullanıcı yukarıda yazdığım sebeplerde ötürü ve Turnuva Kuralları Madde 8 gereği turnuvadan diskalifiye edilmiştir.

berknal'ın ise bir daha bu şekilde bir tartışma ortamında bulunması halinde gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Lütfen bu tarz durumlarda forumu kirletmeyelim. Bana PM ile ulaşalım

Bütün katılımcılardan tekrar özür diliyor, herkese başarılar diliyorum.
    berkegs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 9 Mart 2012; 11:57:17 >

• quote:

@xaviesta sürekli forumda insanlar tanır muhabetini neden yaptğını anlayamadım, söylediklerinin arkasını doldur benim yaptığım gibi, tanıdıklarının arkasına sığınma, ben sana ruud a sorabilirsin dememin sebebi sadece benim herşeyimi bilir, güveniyorsan düzenleyen adama, o zaman kuşku duyma guestle ilgiliydi, konuşmamızın ilk başında söylemiştim daha bunu ben, senin gibi sürekli beni tanıyan tanır demiyorum, turnuvayı düzenleyen arkadaşlar baksın konuşamalara, senin argümanlarına (pek yok gerçi sadece taç cizgisi tutturmuşssun ) bir de benimkilere sonra karar versinler konuşulacak birşey yok,

onu bunu bilmem ama tek birşeyi biliyorum

tehditten ve provakasyondan ceza alacaksın " delikanlıysan ............. " diye bir cümle sevgi cümlesi değil.

benim herhangi bir mesajım varsa da, koyarsın, birazcık ispat edebiliyorsan , hadi hayırlı işler bundan sonrası benim elimde değil

hala tahrik etmeye calışıyorsun... sen turnuva yöneticilerinden: ''ruud_ beni tanır'' derken birşey yok ben forumda bi kaç kişi beni tanır diyincemi tansiyonu yükseldi genç yetenek?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece çok vaktim olmadığı için forumda yaşananları tam anlamı ile okuyamadım. Okuduğum kısıtlı yazıyla da herhangi bir karar vermek istemedim.

Bu düzenlediğim üç, katıldığım dördüncü turnuva; ancak bugüne kadar böyle bir olayla hiç karşılaşılmadı. Hiç bir zaman saygı çerçevesinin dışına bu denli çıkılmadı. Öncelikle şunu söyleyeyim: Ne berknal nickli kullanıcıyı şahsen tanırım ne de Xaviesta nickli kullanıcıyı. O yüzden Xaviesta'nın aklında soru işaretleri oluşacak önyargılı bir karar vermem söz konusu değil.

berknal turnuvaya ruud'un referansı ile katılmış bulunmaktadır. Ayrıca evet, sadece forumdan değil günlük hayatında da görüştüğü bir arkadaşıdır. Fakat bu o kişiye ekstra sorumluluk yükler ve turnuvada herhangi bir yanlış hareketi olacaksa bile ruud'un zor durumda kalacağını düşünerek bu hareketini en az iki kere düşünür. Bu sebeple Guest ile çıkmak gibi bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Zira Xaviesta'nın da bahsettiği gibi böyle bir durum daha önce de olmuş; ancak inkar edilmemiştir. Burada hiç kimsenin yalanların arkasına sığınacak kadar basit insanlar olduğunu zannetmiyorum.

Gelelim gece yaşananlara: Dün berknal ile Xaviesta'nın PSN'den mesajlaştıkları bütün metinler şuan elimde bulunuyor. Çok çirkin, çok saygısız ve hiç bir katılımcıya yakıştıramayacağım cinsten şeyler okudum. berknal'ın tek bir kelime bile saygısız bir söz - bu küfür olabilir, argo olabilir - göremedim. Ancak tabiki Xaviesta'nın elinde böyle bir fotoğraf varsa bana gönderebilir. Ancak mesajların dakikalarına da bakılırsa öyle birşeyin söz konusu olduğunu zannetmiyorum.

Kararım şudur ki;

Turnuvaya yeni katılacak arkadaşlara ekstra bir özen göstermeme, böyle sorunlar çıkartmayacaklarına dair teminat almama rağmen, böyle bir sorun olduğu için öncelikle turnuva sahibi olarak bütün katılımcılardan özür diliyorum.

Xaviesta nickli kullanıcı yukarıda yazdığım sebeplerde ötürü ve Turnuva Kuralları Madde 8 gereği turnuvadan diskalifiye edilmiştir.

berknal'ın ise bir daha bu şekilde bir tartışma ortamında bulunması halinde gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Lütfen bu tarz durumlarda forumu kirletmeyelim. Bana PM ile ulaşalım

Bütün katılımcılardan tekrar özür diliyor, herkese başarılar diliyorum.
    berkegs

o an SS alamadım vatandaş almış kendi SS lerinide alaydı. ben anasına bacısına küfürmü ettim? bırakın bu işleri hepiniz aynısınız diğer arkadaşlarda haksız yere puan kaybede bilirler. bundan dolayı endişe ediyorum ben. turnuva yoneticilerinden birini tanıyor diye sütten çıkmış ak kaşıkmıdır? ön yargılısınız bu bu kadar basit ve net.

gel gelelim madde dediğinde bu:

8. Centilmenlik dışı hareketler, gol sevinçleri, gol tekrarlarını izlemek, maça guest ile çıkmak ve herhangi bir oyuncuya training kartı uygulayarak maça çıkmak kesinlikle yasaktır. Bu durumlardan herhangi birinin söz konusu olması hükmen mağlubiyet, ikinci tekrar ise diskalifikasyon ile cezalandırılacaktır.

ikinci tekrar nerede? turnuva yapıyorsunuz yönetmesini ve kuralları uygulamasını bilmiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 9 Mart 2012; 12:01:03 >

• Arkadaşlar,

Bu haftasonu çok yoğun olacağım için Puan Tablolarını ancak pazartesi günü güncelleyebileceğim. Gecikmeden ötürü anlayışınıza sığınıyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.