anlamıyorum yahu bu turnuvalara yeni katılan arkadaşların acemi olması gerekmez mi abi
o zaman abi en tehlikeli grup bizimkisi boşa seviniyoruz
22:30'dan itibaren online oluyorum dostum
hocam iniesta arkadaş ilk turnuvada yada ikinci turnuvada vardı zaten yeni sayılmaz efsane iki maç oynamıştım onunla ordan hatırlıorum
evet bu akşam bir efsanede ben yaşayacam gibi bakalımm
yok ilk kez karşılaştığımdan öyle dedim :) yoksa FUT anakonudan tanıyorum turnuvada ilk kez karşılaştımm :)
valla bahtiyar hocam Allah kolaylık versin diim sana =) gerçekten sağlam oyuncu çünkü, casillasada maçtan sonra pek kızma olur böyle şeyler önümüzdeki maçlara bakalım tarzında konus kırma çocuğu =)
ilk maçta 3 kez gittim kaleye 2 gol. ikinci maçta çok farklı değildi gerçi. tebrik eder başarılar dilerim. bahtiyar kardeş uzaktan şut çekemedim hiç. benim uzaktan gol herhalde hikaye olacak böyle defanslarla. Neyse sana söyleyim bizde bir kişi diskalifiye . bide 3 puan aldım yükseliyorum bak haberin olsun. gruptan çıkacam herhal
quote:
Orijinalden alıntı: Young_Caesar
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
Andrés Iniesta 4 - 0 Stream_Ouz
Stream_Ouz 1 - 3 Andrés Iniesta
Maçlar için tesekkürler skorlar ne kadar göstermesede çok çekismeliydi 2 maçda... ellerim terledi :)
anlamıyorum yahu bu turnuvalara yeni katılan arkadaşların acemi olması gerekmez mi abi
o zaman abi en tehlikeli grup bizimkisi boşa seviniyoruz
22:30'dan itibaren online oluyorum dostum
hocam iniesta arkadaş ilk turnuvada yada ikinci turnuvada vardı zaten yeni sayılmaz efsane iki maç oynamıştım onunla ordan hatırlıorum
evet bu akşam bir efsanede ben yaşayacam gibi bakalımm
yok ilk kez karşılaştığımdan öyle dedim :) yoksa FUT anakonudan tanıyorum turnuvada ilk kez karşılaştımm :)
valla bahtiyar hocam Allah kolaylık versin diim sana =) gerçekten sağlam oyuncu çünkü, casillasada maçtan sonra pek kızma olur böyle şeyler önümüzdeki maçlara bakalım tarzında konus kırma çocuğu =)
süpersinn tamam turnuva boyunca kızmak azarlamak yokk
Bu akşama kadar oynanması gereken 72 maçın sadece 34 tanesi oynanabildiği için fikstürdeki ilk 3 maçların süresini bir gün uzatarak son günü 10 Mart olarak belirliyorum
Yönetim sorumu cewaplamamış cewabı bilen yazsın. kornerler için bir kurgu yaptım. turnuvada bu kurguyu kullanabilirimiyim?
ilk maçta 3 kez gittim kaleye 2 gol. ikinci maçta çok farklı değildi gerçi. tebrik eder başarılar dilerim. bahtiyar kardeş uzaktan şut çekemedim hiç. benim uzaktan gol herhalde hikaye olacak böyle defanslarla. Neyse sana söyleyim bizde bir kişi diskalifiye . bide 3 puan aldım yükseliyorum bak haberin olsun. gruptan çıkacam herhal
Hocam o pato'nun golü kahrindan öldürdü beni cech sağolsun topa uzaniyim falan da demedi :D 2.maç kadroda bile değildi gerçi :D
abi golü bırak, gol yememeye bak, boşver berabere bitsinn :) 1 puan 1 puandır abi altın altınn
söyleyene bak bu akşam şöyle iki rakibimden 5!er 5!er bi 10 gol yesemde rahatlasam yaa
bravo yine 2 fark hiç bişey değil gerçekten umut varr dostumm aynen devammm
abi golü bırak, gol yememeye bak, boşver berabere bitsinn :) 1 puan 1 puandır abi altın altınn
söyleyene bak bu akşam şöyle iki rakibimden 5!er 5!er bi 10 gol yesemde rahatlasam yaa
bravo yine 2 fark hiç bişey değil gerçekten umut varr dostumm aynen devammm
Hocam ilk golü görme yediğim gole güldüm Cech sağolsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: babon
Yönetim sorumu cewaplamamış cewabı bilen yazsın. kornerler için bir kurgu yaptım. turnuvada bu kurguyu kullanabilirimiyim?
yok hocam o kadarda diil istediğin kurguyu kullan sonuçta yasaklı bişey diil sen kendi çabanla yapmışsın ve kornerde olsun freekick te olsun istediğin gibi kullan bi sorun olmaz yani
quote:
quote:
yok hocam o kadarda diil istediğin kurguyu kullan sonuçta yasaklı bişey diil sen kendi çabanla yapmışsın ve kornerde olsun freekick te olsun istediğin gibi kullan bi sorun olmaz yani
Sen o kurguların kralını ruud_ adlı arkadaşla karşılaştığında görüceksin. Her korner gol
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
quote:
quote:
Sen o kurguların kralını ruud_ adlı arkadaşla karşılaştığında görüceksin. Her korner gol
aynen ya kafam karışıodu mehmetin kornerlerde şimdi kim nereye koşucak acaba die bekliorum =)
maçlarımı bitirdim hemen aydınlatim durumu
dmelih 3 haki1234 3
haki1234 6 dmelih 4
CoderShack 4 dmelih 1
dmelih 4 CoderShack 0
Fifaz 2 dmelih 2
dmelih 2 Fifaz 1
Beyler şuanda arkadaştan çıkıyorum eve varmam 2-3 saat bulur. Sanırım 12'den itibaren en kötü maçlarımı yapabilirim. Grubumdakiler eklerse sevinirim:
uzuncelebi1989
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Beyler şuanda arkadaştan çıkıyorum eve varmam 2-3 saat bulur. Sanırım 12'den itibaren en kötü maçlarımı yapabilirim. Grubumdakiler eklerse sevinirim:
uzuncelebi1989
Dostum bir işim çıkabilir; ancak müsait olursam PM göndericem sana
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Beerat
quote:
son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu. rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn herkese başarılar diliorum
Hocam bende olmadı lag sorunu yaa 2. maçta..?? Sende niye öle bişi oldu acaba? Çok mu vardı cidden??
Hani eğer zevk alamadıysan gerçekden tekrarlayalım maçı yani fark etmez
valla inanılmaz lag vardı hemde bende penaltıda şansa doldurdum öle diim sana =) ama tekrara gerek yok hocam oynadık artık =)
Merhaba hocam.Dün senden önce Beraatla bende oynadım hiç lag yoktu gayet iyiydi. Problem sende olabilirmi lag olduğu zaman insanı çileden çıkıyor zaten.İstersen bi modemini kontrol et hız testini ping testini yap malum çok sağlam internet sağlayıcılarımız yok.Çok geç olmadan hatayı görürsün belki.
Bu arada ben 20:00-00:00 arası PSN de olurum.Maçımız var.
@Giant
Aynı şey senin içinde geçerli dostum 20:00-00:00 arası yapabilirim.
giant5: 1 ruud: 1
ruud: 2 giant5: 1
Yıldızlar anlaşamıyor, takımda iç karışıklıklar var.. Penaltı kazanıyoruz tartışma çıkıyor top elden ele geziyor.. Bu kafayla bu turnuvada zor..
quote:
Orijinalden alıntı: kmlyurdabak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Beerat
quote:
son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu. rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn herkese başarılar diliorum
Hocam bende olmadı lag sorunu yaa 2. maçta..?? Sende niye öle bişi oldu acaba? Çok mu vardı cidden??
Hani eğer zevk alamadıysan gerçekden tekrarlayalım maçı yani fark etmez
valla inanılmaz lag vardı hemde bende penaltıda şansa doldurdum öle diim sana =) ama tekrara gerek yok hocam oynadık artık =)
Merhaba hocam.Dün senden önce Beraatla bende oynadım hiç lag yoktu gayet iyiydi. Problem sende olabilirmi lag olduğu zaman insanı çileden çıkıyor zaten.İstersen bi modemini kontrol et hız testini ping testini yap malum çok sağlam internet sağlayıcılarımız yok.Çok geç olmadan hatayı görürsün belki.
Bu arada ben 20:00-00:00 arası PSN de olurum.Maçımız var.
@Giant
Aynı şey senin içinde geçerli dostum 20:00-00:00 arası yapabilirim.
ilk maçta hiç sıkıntı yoktu ama ikinci maçın ilk yarısında 4-0dan sonrası ızdırap gibi geçti çok lag oldu en başından beri olsaydı sorun bende olabilirdi ama maçın ikinci maçın ilk yarısının sonlarına doğru bi anda oldu, skorda açılmıştı beerat kardeşimde sıkıntı olmamış ama ben hiç zevk alamadım ikinci yarıdan
arkadaşlar ben bir kişiyle daha maç yapmadım sorterking sanırım, bugun yapamıcam yarın gündüz yapsak kabul olur mu dün bir kaç defa mesaj attım ama cevap vermedi