Şimdi Ara

Ultimate Spider-man (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Strange'li bölümleri tasvip etmiyorum, izlemeyin. Sihir İslama ters.

Bölüm 1:Great Power
    Bölüm 2:Great Responsibility
    Bölüm 3:Doomed
    Bölüm 4:Venom
    Bölüm 5:Flight of the Iron Spider
    Bölüm 6:Why I Hate the Gym
    Bölüm 7:Exclusive
    Bölüm 8:Back in Black
    Bölüm 9:Field Trip
    Bölüm 10:Freaky
    Bölüm 11:Venomous
    Bölüm 13:Me Time
    Bölüm 14:Awesome
    Bölüm 15:For Your Eye Only
    Bölüm 16:Beetle Mania
    Bölüm 17:Snow Day
    Bölüm 18:Damage
    Bölüm 19:Home Sick Hulk
    Bölüm 20:Run Pig Run
    Bölüm 21:I Am Spider-Man
    Bölüm 22:The Iron Octopus
    Bölüm 23:Not a Toy
    Bölüm 24:Attack of the Beetle
    Bölüm 25:Revealed
    Bölüm 26:Rise of the Goblin
     Ultimate Spider-man (2012)

Soldan sağa:
    Spider-Man,Iron Fist, White Tiger, Power Man, Nova
    Peter Parker , Daniel Rand, Ava Ayala, Luke Cage, Sam Alexander

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 16 Ekim 2016; 9:08:42 >

• Diziyi çevirenlerden biride bizim forumumuza üyedir.
    Spidey de kurnazlığını konuşturmuyor. Başı sıkıştığında doğrudan shield'a koşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 23 Temmuz 2012; 14:44:41 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lev@

İlk bölümüne baktım yemin ediyorum midem bulandı, spectacular spider-man i bu çöplük için iptal ettiler ya. Tabiki en iyisi Spider-man 1994 TAS idi, fox kids'de yayınlanan.

Fox kidsdeki bayağı iyiydi. Spectacular da iyiydi ama ultimate de kötü olmamış. Zevzeklikler biraz bayıyor bazen sadece.
    SPİDER MAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk bölümüne baktım yemin ediyorum midem bulandı, spectacular spider-man i bu çöplük için iptal ettiler ya. Tabiki en iyisi Spider-man 1994 TAS idi, fox kids'de yayınlanan.

http://www.dizi-mag.com/spiderman

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

http://www.dizi-mag.com/spiderman

Bu link için teşekkürler cocukluguma gittim bir süre...

+100 çok büyük zevkle izliyordum süperdi
  • Forumda izleyen yok heralde. 94'ten yapımından sonra kesmedi ama izliyorum yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Person of Interest ~ Fringe ~ Suits ~ The Flash ~ Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ~ Agent Carter ~ Arrow ~ Daredevil ~ Da Vinci's Demons ~ Supernatural ~ Prison Break ~ Graceland ~ The Tomorrow People ~ Gotham ~ How I Met Your Mother ~ Fargo ~ The Last Ship ~ Hannibal ~ The Walking Dead ~ The Mentalist ~ Game of Thrones ~ New Girl ~ Crossing Lines ~ Spartacus ~ Sherlock ~ Vikings ~ The Strain ~ Homeland ~ Sleepy Hollow ~ Dexter ~ Breaking Bad ~ Merlin ~ True Detective ~ Supergirl ~ Dominion ~ Turn ~ Under the Dome ~ Witches of East End
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Forumda izleyen yok heralde. 94'ten yapımından sonra kesmedi ama izliyorum yine de

Hocam ben çıkan tüm bölümlerini izledim ve bence fazla çocuksu olmuş hani spidey'i küçük düşürmeleri falan sinir bozucu birşey.94 yapımı zaten efsane onun yeri ayrı keşke devamını getirselerdi

Orijinalden alıntı: TheFlash42

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Forumda izleyen yok heralde. 94'ten yapımından sonra kesmedi ama izliyorum yine de

Hocam ben çıkan tüm bölümlerini izledim ve bence fazla çocuksu olmuş hani spidey'i küçük düşürmeleri falan sinir bozucu birşey.94 yapımı zaten efsane onun yeri ayrı keşke devamını getirselerdi

Aynen hocam dediğiniz gibi 94 yapımındaki ciddiyeti kaybetmiş, gerek ara sahneler olsun gerek Spiderman'i etmeleri olsun. Ama yine de izleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Person of Interest ~ Fringe ~ Suits ~ The Flash ~ Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ~ Agent Carter ~ Arrow ~ Daredevil ~ Da Vinci's Demons ~ Supernatural ~ Prison Break ~ Graceland ~ The Tomorrow People ~ Gotham ~ How I Met Your Mother ~ Fargo ~ The Last Ship ~ Hannibal ~ The Walking Dead ~ The Mentalist ~ Game of Thrones ~ New Girl ~ Crossing Lines ~ Spartacus ~ Sherlock ~ Vikings ~ The Strain ~ Homeland ~ Sleepy Hollow ~ Dexter ~ Breaking Bad ~ Merlin ~ True Detective ~ Supergirl ~ Dominion ~ Turn ~ Under the Dome ~ Witches of East End

• Scarlett Johansson kullanıcısına yanıt
    Haklısınız boş zamanlarda izlenebilir

Edit: Buldum isteyen olursa yolllarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 3 Ocak 2016; 0:04:33 >
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

DiziTV HD mobil uygulamasında bütün sezonlar var.

Sağolun hocam ama gerek kalmadı artık bi iran sitesinde buldum indirdim 3x9 dayim şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.