Bildirim
ULTİMATE Mİ? HOME PREMİUM MU?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ultimatede çok gereksşz şeyler var. Home premiumunda ondan farkı yok. Home basic kur.
Hızlı olsun istiyorsan windows 8.1 pro kur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tek göze batan fark şeffaf arayüzün temaların olmaması , onuda aktive etmek çok kolay şuradan 1 dakikada halledebilirsiniz...http://forum.donanimhaber.com/m_102895416/tm.htm -
Home Premium iş görür. -
Ara ara mesajların denk geliyor okuyorum. Post kasmaktan başka bir amacın yok Home Premium yazmış birde yahu neye göre kime göre Home Premium? -
Yardımcı olmaya çalışıyorum, postun ne önemi var?
Ayrıca soruna gelirsek;
quote:
• AppLocker
• BitLocker Sürücü Şifreleme
• BranchCache Dağıtılmış Bellek
• DirectAccess
• Çok Dilli Kullanıcı Arayüzü
• Sanal Hard Disk Önyüklemesi
Bunlar bir ev kullanıcısın işine yaramayacağı için Home Premium önerdim. İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 19 Şubat 2015; 18:10:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımıcı oluyorsun?
İstersen postlarını tek tek incele çoğunda alakasız smile ve alakasız mesajlar mevcut. -
Bazen ciddi cevaplar yazmadığım doğrudur. Konuyu daha fazla kirletmeyelim, iyi forumlar. -
torrentten çekeceğin iso'nun hangisinin boyutu daha az ise onu kur :)
ikisi arasında son kullanıcı için bir fark yok... -
dilini değiştirecekseniz ultimate kurun -
Windows8.1 veya 7 home premium öneririm (ikisi de 32 bit )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X