Şimdi Ara

Ultima Online ye başlamak istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır rpg ve mmo oyunlarını oynuyorum şu an hala orjinal wow oynamaktayım , iş yerimdeki pc nin yetersiz olması durumu ve uo yu uzun süredir merak edip oynama merakım depreşti ama ne oyun oynanışı nede nerden nasıl başlayacağım hakkında hicbir bilgim yok. kaçak private serverlerden ziyade orjinal (yasal ea nın ) serverlerinde oynanıyormu bu konuda bilgilendirirseniz oyuna başlamayı düşünüyorum. şimdiden tşkler



  • Ultima Onlineda Ultimayı orjinal serverda oynayan çok az kişi var. Türkiyede Private serverler rağbet görüyor ama private server denince aklınıza diğer online oyunların private serverleri gelmesin.
    Private serverlerin bazılarının kendine özgü başka serverlerda olmayan sistemleri var. Skill geliştirmeler Orjinala göre daha kolay ama çok kolayda değil (Pvp serverleri ve aşırıya kaçmış PP serverleri hariç). Private serverlerin tek sorunu uzun ömürlü olmaması.(İstisnalar var)

    Bence oyunu öğrenene kadar private serverlerda oyna ondan sonra eğer imkanın varse orjinal servere geç.

    Oyuna başlamak için gerekli bilgileri başlangıç rehberinden öğrenebilirsin.
  • Başlıcaksan,Nebula veya Revolution[Olympus] ta başka ama kasma oranı azdır sabır gerektirir.
  • oyunun pve sistemi nasıl işliyor. bir party kurup 1 tank 1 healer 3-4 dps şeklindemi yoksa tek başına iyi itemleri lvl olan birisi kesebiliyormu ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erolihsan

    oyunun pve sistemi nasıl işliyor. bir party kurup 1 tank 1 healer 3-4 dps şeklindemi yoksa tek başına iyi itemleri lvl olan birisi kesebiliyormu ?



    Ultima Online diğer online oyunlara benzemez. Ultima Onlineda level yoktur diğer online oyunlardaki gibi tank, healer gibi basit sınıflar yoktur. Başlangıç rehberine göz atmanı tavsiye ederim
  • heal ve tank basit sınıf gibi geliyorsa ya senin mmorpg oyunlarından haberin yok yada laf olsun forum dolsun mantığıyla bişeyler yazıyorsun.. Bu tarz oyunların pve mantıgı bossu tanklayacak 1 karekter arkadasında tankı ayakta tutacak (healer) ve indirici gücü yapacak elamanlar şeklinde oluyor genelde.

    Oyunu grafik olsun diye oynayan biri değili. ultimayı bırakıp wow a oynayan bir kaç arkadaşım uo çok methediyorlar. ve server sıkıntısı yuzunden coğu bıraktığını kimisi arkadaşları bıraktı diye hic sıkılıp bıraktım diye duymadım. ama healer ve tank gibi önemli 2 sınıfın bu oyun için basit geliyorsada oynayip değecenide sanmıyorum.
  • Oyunu oyna diye seni zorlayamam tamamen senin kararın. Oyunu biraz daha araştırsan Oyunda savaşcıların kendilerini tedavi edebileceklerini öğrenebilirdin. Ayrıca Ultima Onlineda boss olayı yoktur ( Bazı serverler sistemleri hariç) Ultimada onlinede istediğini yaparsın, ister terzi olup kıyafet satarsın, ister marangoz olup insanların evlerini döşersin, ister büyücü olup ejderha öldürürsün olay tamamen sana kalmış.

    Bu arada bir çok mmorpg oynadım ama Ultima gibisi yok ve ayrıca boş mesaj yazıp forumu doldurmak gibi bir amacımda yok
  • Senin yapacağın basit :

    1) UO ile WoW u karşılaştırma

    2)www.nebula.gen.tr adlı adrese duzgun bılgı vererek uye ol.

    3)http://www.nebula.gen.tr/files/NebulaSetup.rar Buradan nebulanın connectorunu ındır sunucuya baglanmak ıcın gereklidir.(UO nun bılgısayarında yuklu oldugunu varsayıyorum)

    4)Eğer UO yu yukleyip sonradan dedıgım yerden connectoru cektıysen vede yukleyıp hata adlıysan Nebula UO adlı kısayola tıklayıp surayı ıncele cozumu anlatıyo.http://www.nebula.gen.tr/forumnew/index.php?topic=81.0

    iyi eğleceler uo ya yeni başladıgına göre bir kaç döküman incele.




  • Aramachus teşekkürler oyunu indirdim sanırım orjinal üyelik istiyor. yazdıklarını deneyeceğim.
  • 16 ocakta açılacak bir server(epicuo) var onda başla bence başlayacaksan. eski sunucularda kendine yazık etme
  • Runuo serverlarını tavsiye ederim.
  • Teşekkürler arkadaşlar nebula serverinde başladım, biraz oyunu çözdükten sonra yeni açılan serverleri denerim. Oyunu sevdim ve öğrendikçe dahada zevkli hale geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erolihsan

    Teşekkürler arkadaşlar nebula serverinde başladım, biraz oyunu çözdükten sonra yeni açılan serverleri denerim. Oyunu sevdim ve öğrendikçe dahada zevkli hale geliyor.




    Aramıza hoşgeldin
  • Ben daha önce nebula serverında oynamıştım oyuna ara verdim yaklaşık 6 yıl önce bıraktım sanırım ve hala bu server var baya şaşırdım:)Şimdi tekrar üye oldum ve cd alıcam umarım eskilerden birileri vardır bakalım hayırlısı:)Herkese iyi oyunlar...
  • Ne Kadar süre sonra accountum aktif hale gelir arkadaşlar bilginiz varmı?
  • Yol yakınken geri dön dostum :)
    wow nasıldır bılmem ama ultıma online çok illet bir oyundur bir başlarsan bırakman zor ben 6 sene oynadım :)
    Private serverları asla tavsıye etmem free serverlarda oyna oynyacaksan nebula olur revelotion olur zatne başka ciddi serverda yok bildiğim kadarıyla ama ben gene oynamaman konusunda ısrarlıyım.Birde etrafında hiç oynayan yoksa biraz işin zor olucak öğrenmen açısından.
  • Arkadaşlar bendewww.nebula.gen.tr den üye oldum ne kadar sürede üyeliğim kabul olur. bilgilendirirseniz sevinirim...:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erolihsan

    heal ve tank basit sınıf gibi geliyorsa ya senin mmorpg oyunlarından haberin yok yada laf olsun forum dolsun mantığıyla bişeyler yazıyorsun.. Bu tarz oyunların pve mantıgı bossu tanklayacak 1 karekter arkadasında tankı ayakta tutacak (healer) ve indirici gücü yapacak elamanlar şeklinde oluyor genelde.

    Oyunu grafik olsun diye oynayan biri değili. ultimayı bırakıp wow a oynayan bir kaç arkadaşım uo çok methediyorlar. ve server sıkıntısı yuzunden coğu bıraktığını kimisi arkadaşları bıraktı diye hic sıkılıp bıraktım diye duymadım. ama healer ve tank gibi önemli 2 sınıfın bu oyun için basit geliyorsada oynayip değecenide sanmıyorum.


    işte o senin dediğin ultimadan sonra çıkan oyunlarda var, uo da tank buff vs gibi şeyler yok, uo da oynamsını bilen herkes tank, herkes pm dir.




  • bir açıdan bakarsanız tank ve healer vardır... Boss sistemi olan shardlarda bossları AR si (armor) yüksek olan tutar healing işini de başka biri ona yapar/yapabilir böylece diğerleride catur cutur damage verebilir he dps olayı pek değişmio keza becerekli adam tek başınada kese bilir... çünkü aynı anda bir karakterde yüksek AR, GM heal skill/büyüsü ve sağlam dmg verebilecek silahı/büyüsü olabilir ancak WoW'da ve bir çok oyunda Agro dedimiz şey sıkıntı olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_0011 -- 6 Mart 2010; 0:05:01 >
  • tamam şimdi herhangi bir servere gir ve tank diye tabir ettiğin full mythrill setli warrior ile o dediklerini eline +15 katana yada helberd alarak yanınada gm heal bir arkadaşınla beraber bir zindanda dragon, wyren yada balrona saldırarak dene. Agro yönünden sıkıntın olmasın keza bu yaratıklar 3 kare yakınlarına yaklaşan canlılara gayet hoş bir şekilde karşılama yapmakta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.