Şimdi Ara

Ultima Online: Kingdom Reborn (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
37.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gereksiz bi yükseltme
    oynanış düşmüş
    grafikler de öle çok ii değil
    eskisi bile bence oynanış+grafik dersek kr ye bin basar
  • Selam arkadaşlar.Hayatım boyunca uo oynamamış biri olarak haddim olmadan bi konu hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum.
    Şimdi yukarıdaki yeni çıkan versiyon un ne olduğundan daha cok bu versiyonun uo ya katkısı ve tekrardan yükselişini ele almışsınız.Arkadaşlar uo oynamadığımı belirtmiştim ancak anladığım kadarı ile rpg yi tam anlamıyla sunan(wow yle kıyaslıyosunuz ) bir oyun olduğunu dile getirmişsiniz.Çok güzel tabiki ancak artık online oyun playerları genel manaada 3 şeyi cok fazla şekilde istiyor.
    1-grafik: hem dış mekan hem karakter yapılandırmaları hem skill efektleri.
    2-konu:Konusunun olması genelde revaşta bi olay.Konusuz olmaz.
    3-Aksiyon.Evet artık günümüz online oyunların ulaşmaya çalıştıkları nokta.Bunu cabal başlattı.Diğerleride yavaş yavaş geliyor.Fps tarzı aksiyon sunmaya çalışıyor oyunlar.Rpg si olan cok azoyun vardır.Ancak bunu playerda istiyor.Muhteşem grafiklerile renk karnavalı oluşturacak ve göze hitap edecek skilllere ejder kesmek istiyor.Heyacan istiyor.Aksiyon istyiyor.Bilmiyorum uo bu garfik ve skill efekti dışındaki heyecan ve aksiyonu playera sunabiliyormu.Ama anladığım kadarı ile skill efekt ve grafik tasarımında cok geri kalmış yada uğraşılmamış bir oyun.Eğer online oyuncusu fazla olması isteniyorsa şahsen ben ea nın yerinde olsam
    bu rpgyi hiç bozmadan süper bi 3d grafik ile olaya büyükcede aksiyon koyarak pop nin o muhteşem müziklerine yakın otanik müziklerle yep yeni bi oyun piyasa sürerdim.Emin olun bole bi oyunu herkes oynardı.Ama tabi boyle bi proje içinde üst düzey paralar ve üst düzey teknolojiler gerekir.
    Neyse uzun lafın kısası artık malesf rpg öldü.Ben şahsen kendi adıma konuşuyorum öle grafiği olmayan müziği iyi olmayan skill efektei olmayan online oyun oynamam nekadrada rpg si muhteşem olsa.
    İşte yukarıdaki anlattığım tarzda bir oyun yeniden rpg ye cam verir benim gibi grafik ve aksiyon manyaklarınıda rpgye ısınıdırırdı.Çünkü online oyun cok oynadım.Emin olun hiç birinde rpg yoktu.Yada cok az.
    Neyse saygılarımı sunuyorum inşallah istediğiniz tarz bi uo nuz olur.




  • Oyun Güzele ßenziyorda ßiraz Karı$ık Girmesi Flan
  • oyuna girmiyorrrrr
  • oyuna girmiyor
  • Uzun aramalardan sonra Kingdom Reborna girmeyi başardım. En kötü tarafı hiç türk yok.
    Inventory slotlu ama neredeyse doldurulamayacak kadar slot var. Makrolar alttaki skillbara ekleniyor. Oynanabilirliği ve kamera açısı değişmemiş. Değişen tek şey grafikleri.
    1. Burdan
    Ultima Online Kingdom Reborn'u indirin.. ( Tavsiyem Flashget 2 ile indirin )

    2. Burdan üye olun. ( Server Rus Serveridir )

    3. Burdan Clienti indirip Kingdom Reborn' u indirdiğiniz klasörün içine atın.

    Bazı SS'ler:

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 21 Ekim 2007; 20:32:23 >




  • Tşkkrler Hayspat

    Oyun hakkındaki başka fkirlerinide bekliyorum.
    Bide oyun içinde kamere açısı degişiyormu ?

    2d. ile arasında oynanabilirlik farkı çokmu ?

    ya bizim kalsik uo nun tadı warmı ?
  • 1- Oyunda kamera açısı değişmemiş.
    2- Oynanabilirlik aynı.
    3- Ben çok zevk aldım ama serverde britain yok
  • eLine sagLık...
    quote:

    Orjinalden alıntı: Rebel


    Herkese Merhabalar..

    Birkaç ay önce sunmuş olduğum EA Games çatısı altındaki Ultima Online'ın yenilenme ve gelişim projesiyle ilgili olarak yapılan yeni bilgilendirmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum ancak öncesinde Kingdom Reborn ile ilgili ilk tercümemi sizlere tekrar sunuyorum..

    quote:



    1997 yılında Origin çatısı altında doğarak MMORPG'nin tahtını eline alan Ultima Online doğumunun 10.yılında farklı bir yüzle bizlere merhaba diyecek. Ultima Online geçen bunca zaman içerisinde UO2 gibi şuanda piyasada yer alan WOW tarzı bir görüntü ve oynanabilirliğe sahip projeye başlamış ancak EA'in isteğiyle projeyi yapım aşamasında sonlandırmıştı. Son yıllarda birçok MMORPG türünün çıkması ve sadece grafik, farklılık gibi nedenlerden ötürü bu oyunlara UO kitlesinin gitmesi anlaşılan EA içinde kaldırılmayacak bir durum almış.

    Ultima Online oynayıpda yeni nesil MMORPG türlerini deneyen herkesin yaptığı ortak yorumlardan biri '' Ultima'daki heyecan, tad, atmosfer ve ortamı bulamadım. '' olmaktadır. Ultima Online farklıdır ve verdiği tad çok başkadır çünkü düşük grafik özelliklerine rağmen gerek kamera açısı gerek hazırlanan dünyanın gerçekçiliği gerekse oynanabilirliğin birleşmesiyle oluşan ortam insanı etkiler ve kendine bağlar.

    Ultima Online resmi sitesinde dün yer alan açıklamada Ultima Oline'ın yeniden doğuşu müjdelendi. Şuan için çok fazla detay sunulmasada bazı teknik gelişimler özet şeklinde müjdelendi. Ultima Online clientı, yeni grafikler ve arayüz yeniden inşaa edilmekte.. Varolan temel yapının üzerine yapılacak olan bu gelişim sayesinde oside hesabı bulunanlar oyun içindeki eşyalarında ve sahip olduğu karakterlerde bir kayıp yaşamayacaklar. (Aynı kavram bizler yani sphere içinde geçerli olacaktır..) Yeni gelişim çalışmaları sonrası ortaya çıkacak olan yeni sürümle beraber eskiden olduğu gibi çok yüksek sistem konfigürasyonları istenmeyecek hatta bugün piyasada bulunan diğer MMORPG türlerinden daha düşük bir sistem gereksinimi olacak ancak 1997 yılındaki düşük bir sistem gereksiniminden daha fazlasına ihtiyaç duyulacak.

    2007 yılında sunumu yapılacak olan yeni sürüm için EA Games çatısı altındaki Ultima Online Development Team yaklaşık olarak 8 aydır hummalı bir çalışma sürdürmekte ve bizlerle bu büyük sırrı ve süprizi paylaşmaktan gurur duymakta. Doğrusu uzun zamandır herkesin umduğu ancak yıllardır gelişim görmeyerek umudunu yitirdiği bir olaydı Ultima Online'ın gerçekçi anlamda gelişmesi ve günümüze uyum sağlaması. Artık bu öyle uzak bir tarihte değil. Darkscribe'ın son sözlerinde gördüğümüz üzere birçok sorumuzun bu yul bitmeden son bulacağı sözü verilemekte. Buda 2007 öncesinde yeni sürümün release edileceğinin göstergesi. Detaylar ve kapsamlı açıklamalar ilerleyen zamanlarda devam edecektir.

    Görüntüler..

     Ultima Online: Kingdom Reborn


     Ultima Online: Kingdom Reborn


     Ultima Online: Kingdom Reborn


    Offical Sitede Yapılan Açıklama=>

    quote:

    Darkscribe - Producer - Ultima Online:

    You are one of the very first to get a glimpse of a reborn Ultima Online. We won't be releasing more details for a bit, but we do want to let you know a few things:
    We are completely re-building the Ultima Online client with new graphics and a new easier-to-use interface.
    It is an in-place upgrade. That means you will be able to keep your characters, items, houses and everything else you've earned over the past nine years.
    We are committed to maintaining extremely low system specs. They will be higher than what UO launched with in 1997, but will still be far lower than almost any other MMORPG on the market.
    The launch will happen in 2007.
    There are many, many more surprises in store.
    The Ultima Online development team has been working hard for the past eight months to make real the vision of a thriving, vibrant Ultima Online. We are proud to finally let you in on our secret. Look for a full announcement soon.

    I know you probably have lots of questions. Before this year ends, we will answer just about all of them, so keep watchingwww.uo.com.




    ::22 Aralık Tarihli Bilgilendirme::


     Ultima Online: Kingdom Reborn


     Ultima Online: Kingdom Reborn


     Ultima Online: Kingdom Reborn


    Bu ay yayınlanan bu 3 screen shot, bize EA Games Ultima Online ekibinin uzun yıllardır Offical sunucuların çatısı altında bu oyunu oynayanların yapmış olduğu önerileri ve değerlendirmeleri dikkate alarak bazı düzenlemeler yapmakta olduğunu gösteriyor. İlk görüntülerden bu yana geçen süre içerisinde herkes tarafından yadırganan insan animasyonlarının üzerinde yeni çizim çalışmaları yapıldığı ve eskiye oranla daha fazla yol katedildiği görülmekte. Özellikle kafa kısımlarında daha önce gözlemlenen rahatsız edici orantısızlık ortadan kalkarak insan grafiği daha estetik bir hal almış durumda. İlerleyen zaman diliminde dahada büyük gelişmeler yaşanacağını hesaba katacak olursak bizleri iyi bir proje bekliyor diyebilirim.

    EA Games, Ultima Online ile özdeşleşen izometrik kamera açısından vazgeçmeyip mevcut grafiklerin sahip olduğu havayı bozmadan güncelleme amacında. Bu yüzden şuanda sahip olduğu 8 milyon oyuncuyla MMORPG türünün en popüler oyunu olan World of Warcraft ile grafiksel bir savaş yapmayacak. Grafiksel açıdan yapacağımız değerlendirme neticesinde Ultima Online hanesine bir eksi yazabiliriz. Bu eksiye rağmen EA Games'in esas amacı grafiksel bir savaşın içerisine girmekten ziyade oynanabilirliği olabildiğince geliştirip, sistem gereksinimlerini mümkün olduğu kadar düşük düzeye indirip geniş bir kitleye hitap edecek kavramlara sahip olmak böylece Ultima Online yenilenen yüzüyle eski popülaritesini yeniden kazanabilir. Oyunun mevcut haliyle bile offical sunucularında milyonlarca kişi tarafından oynandığını hesaba katacak olursak EA Games'in bu düşünceyle pekde hata ettiğini söyleyemeyiz.

    Yeni client, profil görüntüleri, çantalar ve daha birçok konuyla ilgili merak edilen oldukça çok detay olduğunu bilen EA Games bizlere bunlarla ilgili görüntüleri 2007 yılına girdikten sonra sunmayı planlıyor. Yeni clientta bizleri bekleyen en güzel yeniliklerden biriyse günümüz MMORPG'lerinde sıkça görmeye alıştığımız kısa yol tuşları atamaya yarayan; dinamik eşyaların (iksir vs ), yeteneklerin ya da büyülerin atanabildiği macro barları olacak. Bunun yanı sıra role play için daha iyi bir ortam sunma gayesiyle karakterlerin eskiden sadece diz çökmek ve selamlamakla kısıtlı olan animasyonlarını artırarak geliştirmeyi planlıyor. Böylece Kingdom Reborn sayesinde temel kavramları içerecek davranışların animasyonlara aktarılmış olmasıyla beraber daha akıcı bir rol yapma imkanına sahip olunacak.

    Müziklerinin günümüz MMORPG türlerinde ve diğer oyunlarda farklı bir yerinin olduğunu hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Atmosferi yansıtan yerinde seçimler kullanıcıyı oyuna dahada çok bağlayan etkenlerden biri konumundadır. Bu eksikliğin bilincinde olan EA Games Kingdom Reborn ile beraber bizlere yeni oyun müzikleri daha gerçekçi ortam sesleri sunma amacıyla kapsamlı şekilde çalışmalarına devam ediyor.

    Kingdom Reborn projesiyle ilgili yaşanan gelişmeler şimdilik bu kadar yeni haberleri yine bu başlık altında sunmaya devam edeceğim.

    Saygılarımla..




  • Yaz Tatili Gelsin Başlamayı Düsünüyorum KR ye
  • kr yı ındırıp oynamaya deymez tek kelime ıle berbat olmus
    grafıklerı boyayıp sunmuslar yollamıslar o kdr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 20 Kasım 2007; 3:55:57 >
  • Alıntımı?
  • zaten uo cuların istediğide bu.. sadece grafikleri değişsin ama oynama tarzı ve mantığı değişmesinn.. buda biraz boyamaktan geçiyor adamlar mantığa sadık kalmış... oynamak nasip olmadı ama ... 14 günlük trial ı da oynayamıyorum rus serverına da girilmiyor du enson bana oynayacak bir sunarsanız daha da yardımcı olurum oyun hakkında..
  • fena degil ama 2d hizinda olabilecekmi alin iste 3d var ama kac kisi kullaniyor?
  • valla 7 yıldır normal uo oynuyorumve gayet memnunum son 3 senedir uo kings serverındayım herkesi beklerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megalatanus

    eski atraksiyonu kalmamış oyunun boşversenize bunu oynayacagıma gidip KO oynarım daha iyi




    oyuna tamamen sadık kalınıp üstüne grafik iyileştirilmesi getirilmiş. yani yeni oyunlar karşısında unutulmamak için bir yenileme..

    ultima 2-D dir diyen arkadaşlara söylüyorum bunları.. birde megalatanus a söylüyorum özellikle çünkü KO dan bahsetmiş.. KO dünyanın gelmiş geçmiş en aptal oyunu benim için. ultimayıda aynı kefeye koyarak büyük yanlış etti bana göre. değil kötü bir UO, ben elimde en son tetris kalsa KO oynamam.


    Neyse.. Eski binalar yıkılmasın diye restore edilir yada boyası eskiyen bir arabayı boyatıp eski güzel görüntüsüne getirirsiniz.. o zamanlar o ev ve araba o şartlarda güzeldi.. EA da böyle bir yenilemeye gitmiş. Çokta güzel olmuş.

    Benim yazılan herşeye saygım var ama birtürlü anlayamayıp yazdıklarınıza sinirlendiğim nokta oyuna tamamen sadık kalıp "bazı artılar" eklenmiş( dikkat çekiyorum "eksiler" değil). Ona rağmen neden olmamış deniyor anlamıyorum.. Yani biraz fazla gelişime kapalı düşünüyorsunuz bence.. üstelikte henuz denememenize rağmen.

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 12 Ocak 2008; 19:25:44 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: erws

    yeni açıldıwww.lastosmanli.com rp aos server ve oyunu gerçekten bilenlerin yeri ...



    kingdom reborn serverimi?
  • sitede birşey yokki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hayspat

    Uzun aramalardan sonra Kingdom Reborna girmeyi başardım. En kötü tarafı hiç türk yok.
    Inventory slotlu ama neredeyse doldurulamayacak kadar slot var. Makrolar alttaki skillbara ekleniyor. Oynanabilirliği ve kamera açısı değişmemiş. Değişen tek şey grafikleri.
    1. Burdan
    Ultima Online Kingdom Reborn'u indirin.. ( Tavsiyem Flashget 2 ile indirin )

    2. Burdan üye olun. ( Server Rus Serveridir )

    3. Burdan Clienti indirip Kingdom Reborn' u indirdiğiniz klasörün içine atın.

    Bazı SS'ler:

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn

     Ultima Online: Kingdom Reborn



    Tam olarak ne kadar sürede iner 30 saat falan diyo korktum. Okula gitmeden once bıraksam 6 saate yujklermı?




  • Tabula Rasa online'a hoş geldiniz diyorum öncelikle üsttekileri bilmiyorum ama uonun yapımcısı 3 boyutlu ve devasa bir online dünya tasarlamış bunuda uonun devamı niteliği olmasa bile ona benzer şekilde tabula rasa şeklinde yapmış bulunuyor yine kendi evin vs.. var fakat artık dünya daha ggeniş ve daha çok boyuta hitap ediyoru :) eski uo gibi olmasada daha deneme fırsatı bulamadım güzel olacağını tahmin ediyorum deneyenler cvp yazarsa ii olur. Birde sphere serverda uonun ii oyuncuları ve kaliteli insanlarla oynamak gibi zevki hiç bişi vermez ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.