Şimdi Ara

Ülkeyi Terk Edip Bir Daha Dönmek İstemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim en büyük şanssızlığım böyle insanların olduğu bir ülkede doğmak Eskiden böylemiydi türkiye ? insanlar nasıl bu kadar merhametsiz vicdansız olabiliyor artık nefret ediyorum insanlarımızdan Ülkeden Nefret etmeye başladım Dünyanın en aptal toplumuyuz bütün cahil çomarlar,yobazlar burada Size 5 dk da türkiye'yi anlatayım ;+5 milyon mülteciler türkiyede lüks bir hayat yaşarken sahillerde nargile keyfi yaparken, bizim insanlarımızın herkesin ayrı bir derdi var. kimisi kira paramı nasıl ödüyeceğim diye düşünüyor kimisinin ekmek almaya parası yok, kimisinin başını koyacak evi yok sokakta milyonlarca evsiz aç insanlar var kimisi iş bulamıyor diye intihar ediyor, bir anne Çocukları üşümesin diye saç kurutma makinesini ile çocuklarını ısıtıyor, yan odaya geçip kendini asıyor, bir baba çocuğuna okulun istediği pantolonu alamadığı için gururuna yediremeyip intihar ediyor, bir baba manavın önünden geçerken çocuklarının canı çekmesin diye gözünü kapatıyor ama devlet mültecilere baktığı kadar bizim insanlarımız zerre devletin umrunda değil işte ülkenin acı gerçekleri bunlar kimisi inancından dolayı hakarete uğruyor kimisi inanmıyor diye ona laf ediyor ulan Yabancı ülkede Ay'a iniş yapıyorlar bizim milletin uğraştığı şeylere bak sırf böyle boş işlerle uğraştığınız için Türkiye hiç ama hiç medeni bir ülke olamayacak. bırakın artık herkesi kendi haline imkanım olsa 2 dk durmam bu ülkede bir gün çekip gidicem buralardan ve bir daha asla dönmeyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 21 Eylül 2019; 13:24:56 >

• Bu saatten sonra dönmem ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kafa sende yok.

• Ülkeyi Terk Edip Bir Daha Dönmek İstemiyorum.

• gitmek kolay değil ne iş yapıyorsun sincap söyle bakalım
    bu arada halk halinden memnun aksi bir belirti göremiyorum halkta
  • keşke yapabilsek. ruhum acıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

keşke yapabilsek. ruhum acıyor artık.
    keşke hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye seni çok seviyordu he

Devlet tapıcısı mode off

• Aklı başında bir insan ülkenin ve insanlarının içinde bulunduğu durumu sevemez zaten. Ama şöyle bir gerçek var ki dışarıya neyine güvenip gideceksin. Dilin var mı, mesleğin var mı, bunları düşünmek gerek.

• ışidçi tipi var sende biraz zor alır başka ülke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.