Şimdi Ara

ülker special k (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: gokdogan2

BUNUNLA KAHVALTI OLMAZ, ARA ÖĞÜN HİÇ OLMAZ. BELKİ YERİ DEĞİL AMA büyük firmalar abd ve ab'de bu tarz besinler ile önce sağlık sorunları çıkartıp sonrada onu çözecek çözümü ürettiler. alakasız gibi gelebilir, bu tarz şeyler yememeye çalışın...Biz bir taraftan akdeniz toplumu sayılırız, peynir, zeytin, lor, yumurta, maydanoz, ceviz, biber varken ne gereği var.

sende haklısın aslıdna.bi program yaapyım sabahalrı peynir zeytin takılıyım bakalım

karatay kahvaltı tabağı diye google da resim olarak arat, al sana kahvaltı...ye yiyebildiğin kadar :) ekmek yerine ceviz-fıstık-tuzsuz badem, sağlıklı karbonhidrat alımı ile yanında da ne olursa olsun zeytinyağı varsa doğal tereyağı :). plana programa çok da gerek yok...bol protein sıfır basit şeker ve karbonhidrat. BENCE TABİİ :)

• Bunları tüketmeyin kandırmaca hepsi. Yemekleri aşırıya kaçmadan yiyin yani kararınca ve düzenli spor yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yulaf ezmesini nerelerden alabilirim ürün resmi ve ya link vs. verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Yulaf ezmesini nerelerden alabilirim ürün resmi ve ya link vs. verebilirmisiniz.

ülker special k

Büyük marketlerde bulabilirsin migros,kipa vs.
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi + yarım yağlı süt ile + içine o BETER tadı atması amacıyla 1 avuç nesfit.Ama artık hiç atmamaya başlayacağım yarından itibaren başlıyorum mesela çünkü alışmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Yulaf ezmesini nerelerden alabilirim ürün resmi ve ya link vs. verebilirmisiniz.

ülker special k

Markette son 3 paket kalmış, 2 tane mi alsam diye gitmiştim ama 3 kaldığını görünce aldım. Bazen geliyorum kalmamış oluyor, sıkıntıya düşmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

ülker special k

Markette son 3 paket kalmış, 2 tane mi alsam diye gitmiştim ama 3 kaldığını görünce aldım. Bazen geliyorum kalmamış oluyor, sıkıntıya düşmeyelim

10 kiloluk yulaf ezmesi buldum da kalitesinden emin degilim halâ düşünüyorum alsammı diye.

http://www.gidahammaddeleri.com/urun/yulaf-ezmesi-10-kg/27

• quote:

10 kiloluk yulaf ezmesi buldum da kalitesinden emin degilim halâ düşünüyorum alsammı diye.

http://www.gidahammaddeleri.com/urun/yulaf-ezmesi-10-kg/27

İlk adımı atmanı bekliyorum o halde.
  • beyler çok güzel bir tarif yaptım kendimce
    2 yemek kaşığı yulaf 1 kaşık protein tozu 2yada3 yumurta akı (beyaz)
    mixer yada blendr da karıştırın (pakcake) usulü tavaya yuvarlak olacak şekilde damlatın ve kuru üzüm atın üstüne sabahları bal gibi gidiyor
  • yulaf ezmesinin içinde gluten olması kabızlığı önlüyor. ayrıca bileşik karbonhidrat olduğundan kana hızlıca karışıp kan şekerinizide yükseltmiyor. bu anlamda kana hızlıca karışan bir gıdayla alındığında (ki buna meyve şekeride dahil ve özellikle kurutulmuş meyvelerin şeker oranı daha fazla) insülin salınmasına neden olacaktır ve yulaf yemenizin hiç bir anlamı olmayacaktır. ben yulafı süzme yoğurdu çırptıktan sonra içerisine katıp öyle tüketiyorum bazende sade yiyorum. ama genelede 6 yumurta akı ve ikisinin sarısından oluşan ve 4 dilim pınar dilimlenmiş peyniri katıyorum. yağsız pişirilen bu yumurtanın yanında bahsettiğim yulaf ezmesi+çırpılmış süzme yoğurt kombinasyonunu tüketiyorum. amaç yağlanmamaksa yağsız kas gelişimi istiyorsanız bileşik karbonhidratlarınızı basit şekerleri katarak ziyan etmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAIMLER-BENZ

yulaf ezmesinin içinde gluten olması kabızlığı önlüyor. ayrıca bileşik karbonhidrat olduğundan kana hızlıca karışıp kan şekerinizide yükseltmiyor. bu anlamda kana hızlıca karışan bir gıdayla alındığında (ki buna meyve şekeride dahil ve özellikle kurutulmuş meyvelerin şeker oranı daha fazla) insülin salınmasına neden olacaktır ve yulaf yemenizin hiç bir anlamı olmayacaktır. ben yulafı süzme yoğurdu çırptıktan sonra içerisine katıp öyle tüketiyorum bazende sade yiyorum. ama genelede 6 yumurta akı ve ikisinin sarısından oluşan ve 4 dilim pınar dilimlenmiş peyniri katıyorum. yağsız pişirilen bu yumurtanın yanında bahsettiğim yulaf ezmesi+çırpılmış süzme yoğurt kombinasyonunu tüketiyorum. amaç yağlanmamaksa yağsız kas gelişimi istiyorsanız bileşik karbonhidratlarınızı basit şekerleri katarak ziyan etmeyin derim.

Çok güzel bir yorum. Bakıyorsun adam kompleks karbonhidrat, yağ aldırmayacak karbonhidrat diye yulaf ezmesi almış. Ama tadı kötü diye içine pekmezden bala katmadığı şey kalmıyor

• Yulaf yiyemiyorsanız ben 1 su bardağı yulafa yarım su bardağı ballı gevrek ve 75-100 grama yakın lor katıp süt ile karıştırıp yiyorum.En azından yenmicek kadar olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: DAIMLER-BENZ

yulaf ezmesinin içinde gluten olması kabızlığı önlüyor. ayrıca bileşik karbonhidrat olduğundan kana hızlıca karışıp kan şekerinizide yükseltmiyor. bu anlamda kana hızlıca karışan bir gıdayla alındığında (ki buna meyve şekeride dahil ve özellikle kurutulmuş meyvelerin şeker oranı daha fazla) insülin salınmasına neden olacaktır ve yulaf yemenizin hiç bir anlamı olmayacaktır. ben yulafı süzme yoğurdu çırptıktan sonra içerisine katıp öyle tüketiyorum bazende sade yiyorum. ama genelede 6 yumurta akı ve ikisinin sarısından oluşan ve 4 dilim pınar dilimlenmiş peyniri katıyorum. yağsız pişirilen bu yumurtanın yanında bahsettiğim yulaf ezmesi+çırpılmış süzme yoğurt kombinasyonunu tüketiyorum. amaç yağlanmamaksa yağsız kas gelişimi istiyorsanız bileşik karbonhidratlarınızı basit şekerleri katarak ziyan etmeyin derim.

Çok güzel bir yorum. Bakıyorsun adam kompleks karbonhidrat, yağ aldırmayacak karbonhidrat diye yulaf ezmesi almış. Ama tadı kötü diye içine pekmezden bala katmadığı şey kalmıyor

Tesekkur ediyorum sizin verdiginiz ornekte cok dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bunu kullanıyorumhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1858069-30486-hahne-bircher-muesli-500-gr
    gayet de guzel bnce :) ama az meyve li olanı tercih ediyorum 2 cesit var migros dan alıyorum , içinde yulaf agırlıklı biraz meyve ,cok az prınc patlagı ve cornflakes var,tavsiye ederim :)
  • ben sabahları 1 kase ülker special k gevreği yarım yağlı süt ve toz tarçın ile yiyorum önce kaseye gevreği doldurup üzerine tarçın ekleyip sonra sütü ekliyorum yanında 1 yumurta ile akşamda aynısını yiyorum yine tarçın ve yarım yağlı süt ile ama bu sefer yanında haşlanmış bıldırcın yumurtası ile öğlen ise çorba salata yoğurt yiyorum ve spordan önce protein bar spordan sonra protein bar tüketiyorum yanında çikolatalı süt ile gece yatmadan önce de limonlu yeşil çay içiyorum 1 haftada 4 kilo verdim açta kalmıyorum çok tok tutuyor yulafıda protein barın içinde olarak tüketiyorum protein barımıda kendim yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

ben sabahları 1 kase ülker special k gevreği yarım yağlı süt ve toz tarçın ile yiyorum önce kaseye gevreği doldurup üzerine tarçın ekleyip sonra sütü ekliyorum yanında 1 yumurta ile akşamda aynısını yiyorum yine tarçın ve yarım yağlı süt ile ama bu sefer yanında haşlanmış bıldırcın yumurtası ile öğlen ise çorba salata yoğurt yiyorum ve spordan önce protein bar spordan sonra protein bar tüketiyorum yanında çikolatalı süt ile gece yatmadan önce de limonlu yeşil çay içiyorum 1 haftada 4 kilo verdim açta kalmıyorum çok tok tutuyor yulafıda protein barın içinde olarak tüketiyorum protein barımıda kendim yaptım

aslında ne verdiğin önemli, tartıda kilon azalmış, kas mı yoksa su mu? yağ verdiğini düşünmeden önce kalori harcaman ya da kasa yönelik çalışmalar yapman lazım. vücut öncelikli olarak kas atar. yağı daha kastan daha önemli görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  ülker special k

Valla ben bundan alıyorum yulaf kadar sağlıklı degildir ama inanılmaz lezzetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

ülker special k

Valla ben bundan alıyorum yulaf kadar sağlıklı degildir ama inanılmaz lezzetli.

genelde zayıflamak için tüketilen gıdalar, yağsız ve tutsuz olur o yüzden tatları kötü olur:) fakat alıştıktan sonra lezzetli gelir, hele sonuçlarını gördükten sonra tat artık önemsiz bir hal alıyor.

• Bende bundan yiyorum sabahları ama bir dahakine Eti alıcam sanırım. Herkes onu önermiş.Ayrıca bunda ölçek olayını nasıl yapıyorsunuz. Ben göz kararı koyuyorum ama yemek kaşığı bazında ölçeği olsa fena olmayacak.
     ülker special k

• besin değerlerini inceleyip tartınız varsa baylar 80-100gr, bayanlar 50-60gr iş görür. başlarda söylim tadı çok kötü gelecek, önerim soğuk süte koyup 20 dakka bekletiniz iyice yumuşasın kıtır kıtır ise daha bekletilmesi gerektir ondan sonra rahatça tüketebilirsiniz. yiyemiyorum derseniz bir kaşık bal atın ama atmadan yemek en sağlıklısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.